Expressen > Nyheter

Saturday, 08 August, 17:37

Expressen - 09 jul 20 kl. 23:43

Corona har nått norra Syrien – pendlande läkare smittadBEIRUT. Första corona-fallet utanför regeringsstyrda områden i norra Syrien är nu konstaterat. En syrisk läkare som bor i Turkiet men jobbar i Syrien testades positivt, enligt syriska organisationen ACU..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Syrien, Beirut, Turkiet, ACU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Coronahar , nått, norra, Syrien, pendlande, läkare, smittad
SVT - 03 mar 20 kl. 14:41

Sjöström om corona: ”Det är läskigt”

Sarah Sjöström var på träningsläger i italienska Neapel i förra veckan och skulle ha tävlat i Milano förra helgen men den tävlingen ställdes in pga corona-utbrottet i norra Italien..

Expressen - 07 mar 20 kl. 17:45

Corona-oron inget skäl för avbokning

23-åriga Caroline Petersson i Halmstad ville boka av familjeresan till Milano efter corona-utbrottet i norra Italien.Men researrangören sa nej – oron för att bli sjuk var inte ett giltigt skäl för avbokning av resan.Nu har Caroline anmält reseföretaget till Allmänna reklamationsnämnden, ARN..

Nyan - 28 feb 20 kl. 16:05

Analysen klar: Ingen corona på Åland

På fredagen vid 17.09 kom besked från ÅHS: Den åländska person som misstänkts ha smittats av corona i norra Italien är inte sjuk i corona. Personen mår bra och börjar tillfriskna, meddelar ÅHS i ett pressmeddelande.

Skånskan - 17 mar 20 kl. 05:30

Corona hindrar Erdogans EU-spel

De senaste dagarna kommer det färre flyktingar till Grekland sedan Turkiet öppnade gränsen i slutet av februari. Det kan bero på flera omständigheter. Grekland har skärpt bevakningen och inte tillåtit flyktingarna att passera och många människor har fastnat mellan gränskontrollerna.

Skånskan - 06 mar 20 kl. 20:31

Corona-läget under kontroll

Skåne Region Skåne avsätter en stor summa, tiotals miljoner kronor, till arbetet mot corona-smittan. Ett beredskapslager med skyddsutrustning är under uppbyggnad.
I nuläget är situationen dock under kontroll, uppger landshövding Anneli Hulthén.

Skånskan - 10 mar 20 kl. 11:17

Tre nya fall av Corona i Skåne

Enligt Region Skåne har tre nya fall av Corona kunnat konstaterats under tisdagen. Samtliga  fall kan kopplas till norra Italien och personerna hålls nu isolerade för att undvika vidare smittspridning. Totalt har Skåne nu 25 bekräftade fall av Corona.

Expressen Dina Pengar - 10 mar 20 kl. 20:19

Skräcken för corona på planet – passagerare släpptes rakt ut

Minst ett specialchartrat ”Corona-flyg” med passagerare som varit på skidresa i norra Italien landade på Arlanda natten till söndag. Men de runt hundra passagerarna – ett flertal kraftigt hostades – fick inga särskilda restriktioner när de landade och ”gick rakt ut”, kan Expressen berätta. – Det var den mest surrealistiska flygresan i mitt liv, säger en av resenärerna som var med på flyget.

NSD - 29 jan 20 kl. 17:05

Europas första Corona-virus bekräftat

Nu bekräftar finska institutet för hälsa och välfärd att en kinesisk turist som varit inlagd på ett sjukhus i Rovaniemi i norra Finland bär på det nya Corona-viruset, skriver finska Huvudstadsbladet..

Expressen - 03 maj 20 kl. 16:00

Var läkare i Syrien – nu bekämpar hon corona i Sverige

På ett sjukhus i Syrien arbetade Ammera Adra, 47, som narkosläkare. För sju år sedan färdades hon i en träbåt med sin make Hassan Almaghout, 47, och barnen Adam, 13, och Leen, 12, i 26 timmar över medelhavet.
Nu bekämpar Ammera Adra coronaviruset på frontlinjen i Sverige.

Nerikes Allehanda - 22 mar 20 kl. 11:18

Lokala företag i norra Bergslagen kan få stöd under corona-krisen

En rad insatser görs för att stötta de lokala företagen i norra länsdelen med anledning av....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.