Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 08 August, 17:15

Aftonbladet - 09 jul 20 kl. 23:29

Merkels kollega misstänks ha spionerat åt Egypten▸ En anställd på tyska förbundskanslerns presskontor misstänks ha varit spion åt Egypten, rapporterar AFP..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Egypten,  afp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Merkels, kollegamisstänks ha , spionerat, åt, Egypten
Expressen - 26 okt 13 kl. 23:11

USA har spionerat på Merkel sedan 2002

USA har spionerat på Angela Merkels telefon sedan 2002. Spioneriet pågick fram tills veckor innan Barack Obama besökte Berlin i juni. Det framgår av ett hemligt underrättelsedokument som Der Spiegel tagit del av..

UNT - 10 jul 19 kl. 13:31

Nya darrningar väcker frågor om Merkels hälsa

Tysklands förbundskansler Angela Merkel har fått sitt tredje offentliga darranfall på en månad, den här gången bredvid sin finländske kollega Antti Rinne som är på besök i Berlin..

GöteborgsPosten - 10 jul 19 kl. 13:52

Nya darrningar väcker frågor om Merkels hälsa

Tysklands förbundskansler Angela Merkel har fått sitt tredje offentliga darranfall på en månad, den här gången bredvid sin finländske kollega Antti Rinne som är på besök i Berlin..

DN - 10 jul 19 kl. 14:41

Nya darrningar väcker frågor om Merkels hälsa

Tysklands förbundskansler Angela Merkel har fått sitt tredje offentliga darranfall på en månad, den här gången bredvid sin finländske kollega Antti Rinne som är på besök i Berlin. Merkel bedyrar dock att hon mår fint..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Tårgas vid Merkels Greklandsbesök

Kravallpolis sköt i dag tårgas mot protesterande i centrala Aten, samtidigt som Tysklands Angela Merkel träffade landets ledning. Fler än 7 000 poliser har kallats in och stora områden är avspärrade. Oppositionen och fack i Grekland har kallat till protester mot den tyska förbundskanslern Angela Merkels besök i Aten i dag.

BT - 09 okt 12 kl. 14:15

Tårgas vid Merkels Greklandsbesök

Kravallpolis sköt i dag tårgas mot protesterande i centrala Aten, samtidigt som Tysklands Angela Merkel träffade landets ledning.
Fler än 7 000 poliser har kallats in och stora områden är avspärrade.
Oppositionen och fack i Grekland har kallat till protester mot den tyska förbundskanslern Angela Merkels besök i Aten i dag.

YA - 24 sep 13 kl. 03:59

Merkels leende döljer problemen

Foto: Michael Sohn
Leendet kunde ingen ta miste på.
När det stod klart på söndagskvällen att Angela Merkel och hennes parti CDU gått fram kraftigt i det tyska valet kunde den tyska förbundskanslern inte hålla tillbaka glädjen. Stämningen höjdes ännu ett snäpp när hon uppmanade alla valarbetare att fira segern med fest.

BT - 09 okt 12 kl. 13:31

Oro kring Merkels Atenbesök

Oppositionen och fack i Grekland har kallat till protester mot den tyska förbundskanslern Angela Merkels besök i Aten i dag. Polisen har kallat in 7 000 poliser och spärrat av stora områden. Flera demonstranter har omhändertagits.

TA - 09 okt 12 kl. 15:54

Tårgas vid Merkels Greklandsbesök

Kravallpolis sköt i dag tårgas mot protesterande i centrala Aten, samtidigt som Tysklands Angela Merkel träffade landets ledning.Fler än 7 000 poliser har kallats in och stora områden är avspärrade.
Oppositionen och fack i Grekland kallade till protester mot den tyska förbundskanslern Angela Merkels besök i Aten i dag.

Skånskan - 29 feb 16 kl. 14:00

Skildrar Merkels arena och relationer

Recension BOK
Angela Merkel
Av: Stefan Kornelius
Översättning: Linus Kollberg
Förlag: Historiska MediaBortsett från Putin i Ryssland har ingen av de viktigare utländska politikerna under Angela Merkels tid vid makten suttit lika länge som hon på sin post. Hon valdes 2005 till förbundskansler i Tyskland första gången och har därefter blivit omvald två gånger, senast 2013. Det är ovanligt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.