Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 08 August, 04:50

Aftonbladet - 08 jul 20 kl. 06:30

Forskaren om risken efter corona: ”Varningssignal”▸ Coronapatienter vittnar om långvariga sviter som extrem trötthet. Nu varnar forskare för risken att fler kan komma att. .
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Forskarenom , riskenefter , corona, Varningssignal
Dagens PS - 10 okt 17 kl. 08:21

Varningssignal? Jätte stoppar bostadsrätter

Marknaden för osäker – styr om till hyresrätter. Det är ”nya tecken på avkylning av bostadsrättsmarknaden”, skriver SvD, som berättar att det är fastighetsbolaget Wallenstam som beslutat att göra hyresrätter i stället för bostadsrätter av ett projekt i Stockholm. ”I det här fallet, ett projekt i Solberga, visste vi att 20–30 av första etappens 90 bostadsrätter kunde säljas, men jag vill att 60 procent ska vara sålt vid första visningen.

Skånskan - 28 feb 20 kl. 17:03

WHO: risken för global spridning ”mycket hög”

Corona Risken för en global spridning av det nya coronaviruset bedöms nu som "mycket hög" av världshälsoorganisationen (WHO).Detta meddelade organisationen på en presskonferens i Geneve under fredagseftermiddagen. – Spridningen väcker stor oro, på en global nivå, konstaterar WHO:s generaldirektör Tedros Adhanom Ghebreyesus på presskonferensen.

Kristianstadsbladet - 20 maj 14 kl. 23:28

Fet mamma ökar risken för syrebrist

Ju mer den blivande mamman väger, desto större är risken att hennes barn drabbas av syrebrist vid förlossningen.En allvarlig komplikation som i värsta fall kan leda till döden.
- Det är små absoluta risker vi talar om men det ger ytterligare en signal till samhället och människor att det faktiskt är farligt att vara fet, inte bara för mamman utan också för barnet, säger barnläkaren och forskaren Martina Persson.

BT - 20 maj 14 kl. 23:28

Fet mamma ökar risken för syrebrist

Ju mer den blivande mamman väger, desto större är risken att hennes barn drabbas av syrebrist vid förlossningen. En allvarlig komplikation som i värsta fall kan leda till döden.- Det är små absoluta risker vi talar om men det ger ytterligare en signal till samhället och människor att det faktiskt är farligt att vara fet, inte bara för mamman utan också för barnet, säger barnläkaren och forskaren Martina Persson.

Skånskan - 17 mar 20 kl. 05:30

Corona hindrar Erdogans EU-spel

De senaste dagarna kommer det färre flyktingar till Grekland sedan Turkiet öppnade gränsen i slutet av februari. Det kan bero på flera omständigheter. Grekland har skärpt bevakningen och inte tillåtit flyktingarna att passera och många människor har fastnat mellan gränskontrollerna.

Aftonbladet - 22 maj 20 kl. 08:53

Då är risken störst att du får corona

PLUS Då är risken störst att du får corona.

Helsingborgs Dagblad - 01 apr 20 kl. 21:13

Ökad oro för pandemier redan före corona

Det fanns en utbredd oro för pandemier redan före corona, enligt den årliga Som-undersökningen. Var femte svensk var i höstas mycket orolig för ett globalt sjukdomsutbrott. – Det är en fördubbling på kort tid, säger forskaren Felicia Robertson.

Barometern - 19 apr 20 kl. 07:53

Så kan du prata med barnen om corona

Var konkret och lyssna n vad barnet verkligen vill veta. Det rådet ger forskaren Charlotte Castor till vuxna som ska svara på barns frågor om corona. På måndag kan du chatta med henne på barometern.

Skånskan - 07 nov 16 kl. 08:04

Depression ökar risken för gravida att utsättas för våld

Malmö/Lund Fler kvinnor utsätts för våld under slutet av graviditeten än under början. Det visar ny forskning från Malmö Högskola. ERWP.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 15:52

Extra möte om corona-paket

lund Fri parkering i centrum i två timmar med p-skiva och anstånd med kommunala avgifter eller hyresfrihet för näringsidkare.
Det är förslag som kommunstyrelsen och ett nedbantat kommunfullmäktige ska diskutera på torsdag.Frågorna ska först upp på ett extrainsatt möte i kommunstyrelsen, som måste bereda ärendena innan beslut kan tas i fullmäktige.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.