SR > Nyheter

Saturday, 08 August, 04:33

SR - 08 jul 20 kl. 06:18

Stockholm vill pausa pengar till glesbygdenRegion Stockholm vill slippa betala ut pengar till andra delar av landet på grund av coronakrisen. Huvudstadsregionen kräver nu att staten i stället står för stockholmarnas betalningar i utjämningssystemet..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmvill , pausa, pengartill , glesbygden
Sydsvenskan - 08 jul 20 kl. 06:01

Stockholm vill pausa pengar till glesbygden

Region Stockholm vill slippa betala ut pengar till andra delar av landet på grund av coronakrisen. Huvudstadsregionen kräver nu att staten i stället står för stockholmarnas betalningar i utjämningssystemet. Kravet skickas till regeringen på onsdagen och.

Aftonbladet - 08 jul 20 kl. 06:01

Stockholm vill pausa pengar till glesbygden

▸ Region Stockholm vill slippa betala ut pengar till andra delar av landet på grund av coronakrisen..

Helsingborgs Dagblad - 08 jul 20 kl. 06:01

Stockholm vill pausa pengar till glesbygden

Region Stockholm vill slippa betala ut pengar till andra delar av landet på grund av coronakrisen. Huvudstadsregionen kräver nu att staten i stället står för stockholmarnas betalningar i utjämningssystemet. Kravet skickas till regeringen på onsdagen och.

DN - 08 jul 20 kl. 07:28

Stockholm vill pausa pengar till glesbygden

Region Stockholm vill slippa betala ut pengar till andra delar av landet på grund av coronakrisen..

Expressen Dina Pengar - 13 apr 20 kl. 18:56

Sabunis önskan till Löfven: Pausa trängselskatten

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att man undviker att åka kollektivtrafik – vilket har lett till att frågan om att ta bort trängselskatten i storstäderna har kommit upp.På måndagen lade Nyamko Sabuni (L) fram ett förslag till statsminister Stefan Löfven om att tillfälligt pausa avgifterna.– Vi måste underlätta för de som måste ta sig till arbetet, säger Nyamko Sabuni (L)..

Nyheter 24 - 17 apr 12 kl. 15:30

Misstänkte terrorsvensken: "Jag har tjänat pengar som knarklangare"


På måndagseftermiddagen fortsatte rättegången mot de män som åtalats för att ha planerat en massaker på danska Jyllands-Posten. KÖPENHAMN. Nyheter24 har tidigare uppmärksammat rättegången mot de svenskar, som står åtalade för att ha planerat en terrorattack mot bland annat tidningen Jyllands-Posten i Köpenhamn 2010.

Expressen Dina Pengar - 21 feb 20 kl. 16:43

Så har bostadspriserna i Stockholm ökat där du bor

Priserna på bostadsrätter i och omkring Stockholm rusar mot samma nivåer som före raset under hösten 2017.Det visar ny statistik som Dina Pengar tagit del av.– Det har skett en återhämtning på bostadsmarknaden och allra tydligast är det i storstadsregionerna, säger Matilda Adelborg, pressansvarig på Booli..

Expressen Dina Pengar - 21 feb 20 kl. 12:00

Ikea öppnar nya varuhus och butiker i Stockholm

Efter satsningen på citynära butiker i storstäder som New York, Paris och Madrid flaggar Ikea nu för flera nya projekt i Stockholm.Det handlar om tre mindre varuhus och en planeringsstudio i storleken 800–15 000 kvadratmeter.– Det är en investering på 1,7 miljarder kommande år, säger Ikeas Sverigechef Lena Herder.

Expressen Dina Pengar - 03 apr 20 kl. 08:40

Börsen i Stockholm ser ut att öppna på svagt minus i dag

Veckan ser ut att avslutas med röda siffror på världens börser.Det pekar svagt nedåt i Stockholm, Frankfurt och London.Stort fokus riktas mot hur H&Ms aktie klarar de halverade försäljningssiffrorna från mars och de stigande priserna på olja..

Expressen Dina Pengar - 11 apr 20 kl. 15:58

20 restauranger riskerar stängning i Stockholm

Ett 20-tal restauranger i Stockholm har redan fått anmärkningar kring de nya trängselreglerna.Om de inte bättrar sig under påskhelgen kan de stängas ned av smittskyddsläkaren.– Vi har sett hur många sitter uppradade tätt intill varandra i solen, säger Kristine Fornander, tf avdelningschef på miljöförvaltningen i Stockholms stad..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Ställde om produktionen – men ingen köpte visiren

Flera svenska företag som ställde om produktionen i våras och började tillverka skyddsutrustning, fick aldrig sina produkter sålda, enligt arbetsgivarorganisationen Svensk industriförening..

SR - 4 timmar sedan

Nödläge i Mauritius – fraktfartyg läcker olja

Önationen Mauritius i Indiska oceanen har utlyst nödläge efter att ett 300 meter långt fraktfartyg som gått på grund nu börjat läcka olja nära ett marint naturreservat..

SR - 6 timmar sedan

Personal med antikroppar saknade symtom

Nästan hälften av personalen med antikroppar på äldreboenden saknade sjukdomssymtom. Det visar en ny studie som undersökt antikroppar hos vårdpersonal på äldreboenden i Stockholm. Reidar Winter, kardiolog och en av författarna till studien, säger att det är en sannolik förklaring till hur smittan kom in..

SR - 9 timmar sedan

Professor: ”Vi har vittnesmål”

Bara 13 procent av personer på äldreboenden som dött av covid-19 har fått sjukhusvård, enligt statistik från socialstyrelsen. Men om det betyder att det är för få som fått sjukhusvård visar inte statistiken och åsikterna om så kan vara fallet går isär. Thomas Lindén är avdelningschef på Socialstyrelsen..

SR - 8 timmar sedan

USA-sanktioner mot Hongkongledaren Lam

USA införde idag sanktioner mot Hongkongs ledare Carrie Lam och tio andra högt uppsatta kinesiska funktionärer. Och det som bestraffning för att de undergrävt friheten och självständigheten i Hongkong..

SR - 11 timmar sedan

S enda parti bakom ny migrationspolitik

I dag hölls sista sammanträdet där man röstade om de olika delarna i förslaget till ny migrationspolitik. Socialdemokraterna stod som enda parti bakom hela förslaget. Efter mötet medgav socialdemokraternas ledamot, Rikard Larsson, att han kände sig besviken..

SR - 11 timmar sedan

Explosionerna i Beirut: ”Ställ regeringen till svars”

I Libanon växer befolkningens frustration efter hamnexplosionen i tisdags som orsakat över 150 människors död. Många tycker nu att regeringen och landets toppolitiker bör ställas till svars för den enorma massförstörelsen..

SR - 11 timmar sedan

Just nu: Flygplansolycka i Indien

Ett av flygbolaget Air Indias passagerarplan gled av landningsbanan i anslutning till att det skulle landa på flygplatsen i Kozhikode, i den sydindiska delstaten Kerala, rapporterar Times of India. Inklusive besättning befann sig enligt tidningen 191 personer ombord. Bilder från olycksplatsen visar hur flygplanskroppen brutits i två delar.

SR - 12 timmar sedan

Fler migranter vill till Storbritannien

Antalet migranter som försöker ta sig in i Storbritannien via båtar över Engelska kanalen ökar. Nu vill den brittiska regeringen se kraftfullare åtgärder på den franska sidan av gränsen..

SR - 12 timmar sedan

Arbetslösheten i USA sjunker

I USA fortsätter arbetslösheten ner när allt fler amerikaner hittar sysselsättning, visar siffror från amerikanska myndigheter. Dock har den starka återhämtningstakten från juni avstannat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.