SR > Nyheter

Tuesday, 04 August, 01:54

SR - 08 jul 20 kl. 06:05

Stopp i gränshandeln ger stort lyft för norska butikerHandeln i norska butiker kommer öka ordentligt under sommaren på grund av landets coronarestriktioner, enligt en ny rapport. En av anledningarna är att gränshandeln mot Sverige i princip har upphört..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stoppi , gränshandelnger , stort, lyftför , norska, butiker
SVT - 26 maj 20 kl. 20:39

Så lyckades norska äldreboendet få stopp på ett stort utbrott av covid-19

När Oslo drabbades hårt av coronaviruset började Trondheim direkt att förbereda sig på ett utbrott. Men trots en snabb och effektiv hantering av den smittvåg som följde visade anställda på ett äldreboende, som inte haft direktkontakt med smittade, symptom på covid-19. En andra smittvåg var ett faktum, och man tvingades tänka om för att stoppa ett stort och potentiellt förödande utbrott..

Kristianstadsbladet - 18 jan 12 kl. 06:30

Stopp för potatisförsök

Försöksodling av gen- modifierad potatis i Sverige ser ut att försvinna. Kemiföretaget BASF ska lägga ner anläggningen i Svalöv och sannolikt påverkas även odlingarna i Kristianstad.
KRISTIANSTAD.

Corren - 31 aug 19 kl. 11:22

Tog stopp direkt i stortävlingen

US Open-äventyret tog snabbt slut för Cornelia Lister..

BT - 16 nov 14 kl. 10:41

Burgarna blev ett lyft för gymägaren

– Man får göra sig av med vissa bekvämligheter – man kanske inte ska bo i ett stort hus eller ha en fin bil. Så filosoferar Örjan Johansson om vägen till drömjobbet Själv bytte han gymmet mot burgarvagnen. Örjan Johansson startade upp och drev gymkedjan Onyx från 1999 fram till 2011.

BT - 06 aug 14 kl. 17:08

Franska vattenbombplanen har lyft

Flera medier rapporterar nu att de två franska vattenbombplanen har lyft. Först ska de hämta vatten ur Mälaren för att sedan hjälpa till att bekämpa branden. Länsstyrelsen meddelade tidigare i dag att bekämpningen av skogsbranden i Västmanland gick bra och att det fanns "en chans att få kontroll" över branden.

YA - 02 maj 14 kl. 04:00

Löfven utan lyft

Foto: JESSICA GOW / TT
Oppositionen leder valloppet. Stefan Löfven är ändå bekymrad. Han kan ju bli tvungen att regera.

Skånskan - 20 apr 17 kl. 16:59

Kronhjort sätter inte stopp för hästgård

SÖVDE Att skydda kronhjortens brunststråk väger inte tyngre än att låta travtränare Per Nordström i Skurp bygga en hästanläggning utanför Sövde.
Det har nu mark- och miljödomstolen slagit fast. ERWP.

Skånskan - 21 apr 17 kl. 06:00

Kronhjort sätter inte stopp för hästgård

SÖVDE Att skydda kronhjortens brunststråk väger inte tyngre än att låta travtränare Per Nordström i Skurp bygga en hästanläggning utanför Sövde.
Det har nu mark- och miljödomstolen slagit fast. ERWP.

GT - 01 aug 18 kl. 17:11

Stort signalfel – stopp i tågtrafiken Göteborg-Stockholm

Ett stort signalfel stoppar all tågtrafik förbi Katrineholm. Därmed är det bland annat stopp i all tågtrafik mellan Göteborg och Stockholm.– Just nu är det 21 av våra tåg som påverkas, uppger Pernilla Johansson på SJ:s pressjour..

BT - 02 jul 12 kl. 21:59

I går kväll: Stort stopp i tågtrafiken

Förseningar drabbade tågtrafiken Stockholm?Göteborg, Stockholm?Karlstad?

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Spaniens tidigare kung lämnar landet

Spaniens tidigare kung, Juan Carlos, meddelade idag att han lämnar Spanien. Han gör det efter omfattande negativ rapportering om honom den senaste tiden..

SR - 4 timmar sedan

E45 norr om Orsa avstängd

Två bilar har krockat norr om Orsa vid Höghed Räddningsarbete pågår, flera ambulanser och helikopter finns på platsen. Vägen kan komma att vara avstängd fram till kl 22:30, eventuellt längre..

SR - 4 timmar sedan

Kulturministern efter kritiken: "Jag kommer inte avgå"

Kultur- och idrottsminister Amanda Lind (MP) svarar nu på den allt hårdare kritik som riktats mot henne från kultur- och idrottssfären för att coronarestriktionerna drabbar just dessa områden så hårt..

SR - 5 timmar sedan

Kan bli förlängd ansökningstid för omställningsstöd

Regeringen öppnar för att förlänga ansökningstiden till det så kallade omställningsstödet, säger finansminister Magdalena Andersson (S) till Studio Ett. – Absolut, det har ju varit regeringens attityd hela tiden att vi lyssnar på olika inspel som vi får och så ska vi analysera det och återkomma, så det är en fråga som jag tar med mig..

SR - 6 timmar sedan

Hurtigrutens vd: "Vi har brustit i rutinerna"

Efter coronasmitta på ett av Hurtigrutens fartyg, där 36 besättningsmedlemmar och ett antal gäster testat positivt för covid-19, säger rederiets vd Daniel Skjeldam att de brustit i rutinerna. – Hade vi följt rutiner, hade vi troligtvis inte fått smittan ombord, säger han..

SR - 7 timmar sedan

Vattenbrist oroar i Venezuela - svårt att skydda sig mot smitta

I Venezuela växer oron över coronaviruset på grund av allvarlig vattenbrist i huvudstaden Caracas och flera andra städer..

SR - 6 timmar sedan

Minnesstund för folkmordet på yazidier

Det är nu sex år sedan terrorsekten IS inledde det som FN betecknar som ett folkmord på yazidier i norra Irak. I Borlänge, en av de städer i Sverige där det bor flest yazidier, hölls i dag en minnesstund för att hedra de tusentals människor som förlorat sina liv..

SR - 7 timmar sedan

Misstankar att Iran mörkat antalet coronafall

Det riktas nya misstankar mot att Iran medvetet mörkat hur många personer som har dött och smittats av coronaviruset. Enligt en granskning av brittiska BBC kan dödstalen vara tre gånger så höga som de officiella..

SR - 8 timmar sedan

Rabatt på notan ska locka britter till krogen

I dag var första dagen som brittiska restauranggäster kunde ta del av statens stödpaket "Eat Out to Help Out". Måndagar till onsdagar under hela augusti får varje matgäst upp till tio punds rabatt när man äter på en restaurang som anslutit sig till stödet..

SR - 9 timmar sedan

Skjutna flickans vänner: ”Hon förtjänade inte det här”

Vid Fittja centrum samlades vänner till den 12-åriga flickan med blommor och ljus..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.