Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 15 August, 21:55

Helsingborgs Dagblad - 07 jul 20 kl. 22:50

Barcelona vinner sjuårig tvist om NeymarIdrottens skiljedomstol, Cas, har avvisat brasilianska fotbollsklubben Santos krav på drygt 640 miljoner kronor från Barcelona i samband med Neymar-övergången 2013. Det skriver Barcelona på sin hemsida. Santos menade att den spanska storklubben var skyl.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Neymar, Santos, Barcelona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barcelona, vinner, sjuårig, tvistom , Neymar
Sydsvenskan - 07 jul 20 kl. 22:50

Barcelona vinner sjuårig tvist om Neymar

Idrottens skiljedomstol, Cas, har avvisat brasilianska fotbollsklubben Santos krav på drygt 640 miljoner kronor från Barcelona i samband med Neymar-övergången 2013. Det skriver Barcelona på sin hemsida. Santos menade att den spanska storklubben var skyl.

GöteborgsPosten - 07 jul 20 kl. 22:52

Barcelona vinner sjuårig tvist om Neymar

Idrottens skiljedomstol, Cas, har avvisat brasilianska fotbollsklubben Santos krav på drygt 640 miljoner kronor från Barcelona i samband med Neymar-övergången 2013. Det skriver Barcelona på sin hemsida..

DN - 07 jul 20 kl. 22:53

Barcelona vinner sjuårig tvist om Neymar

Idrottens skiljedomstol, Cas, har avvisat brasilianska fotbollsklubben Santos krav på drygt 640 miljoner kronor från Barcelona i samband….

Expressen - 21 jan 20 kl. 21:50

Lennart Persson vinner sårig tvist med ex-sambon

SVT-profilen Lennart Persson vinner en infekterad tvist mot sin exsambo Eva Björkström.Han har lika stor rätt som hon till den hyreslägenhet i Göteborg där hon bott ensam sedan deras separation 2013, slår tingsrätten fast.– Jag bor kvar.

Sydsvenskan - 06 jul 15 kl. 04:52

Sjuårig pojke skjuten till döds

Sju människor dog när Chicago drabbades av en våg av skottlossningar i samband med firandet av USA:s nationaldag.Ett av offren var en sjuårig pojke som sköts i bröstet.Totalt rapporteras 33 skottlossningar ha ägt rum.

Helsingborgs Dagblad - 06 jul 15 kl. 04:52

Sjuårig pojke skjuten till döds

Sju människor dog när Chicago drabbades av en våg av skottlossningar i samband med firandet av USA:s nationaldag.Ett av offren var en sjuårig pojke som sköts i bröstet.Totalt rapporteras 33 skottlossningar ha ägt rum.

Expressen - 26 sep 17 kl. 17:44

Sjuårig flicka jagades – av clown med kniv

På tisdagsmorgonen blev en sjuårig flicka i Malling, Danmark, jagad av en man utklädd till clown.Clownen hoppade ut ur en bil och tog upp jakten på flickan, med ett knivliknande föremål i handen.– När en sjuårig flicka känner sig hotad på det sättet på väg till skolan, då är det inget att skämta om, säger Per Bennekov vid Østjyllandspolisen till Ekstrabladet..

Expressen - 26 aug 13 kl. 15:34

Sju-årig flicka hotad av pojke med soft air gun

En tio-årig pojke uppges ha hotat en sju-årig flicka på pengar med en soft air gun. Flickan ska ha blivit så skrämd att hon gått hem för att hämta några tior som hon sedan givit till pojken. Händelsen är polisanmäld..

Sydsvenskan - 08 jul 15 kl. 12:29

Sjuårig flicka svårt knivskuren

En sjuårig flicka vårdas med allvarliga skador, sedan hon och en 20-årig kvinna knivskurits i Stavanger i Norge.Knivskärningen ägde rum i en bostad. Grannar, som larmade efter att ha hört höga skrik, säger till NRK att de skadade är mor och barn.

UNT - 08 jul 15 kl. 12:28

Sjuårig flicka svårt knivskuren

En sjuårig flicka vårdas med allvarliga skador, sedan hon och en 20-årig kvinna knivskurits i Stavanger i Norge..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.