PrivataAffärer > Ekonomi

Friday, 14 August, 13:42

PrivataAffärer - 07 jul 20 kl. 22:25

Electrolux: Förlusten blir betydligt lägre än väntatRörelseresultatet beräknas bli omkring -100 miljoner kr jämfört med förväntade 1.219 miljoner kr. I samband med delårsrapporten för första kvartalet i maj meddelade Electrolux att bolaget förväntade sig en ”betydande” förlust för andra kvartalet. Nettoomsättningen i andra kvartalet beräknas vara omkring 23,5 miljarder kr (29,2), en organisk minskning med 17 procent. I juni uppvisade koncernen dock en organisk försäljningstillväxt på 3 procent jämfört med samma månad föregående år.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Electrolux, Europa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Electrolux, Förlustenblir , betydligt, lägre, än, väntat
UNT - 28 apr 16 kl. 09:12

Electrolux kursraket efter rapport

Electrolux vinst mer än fördubblades under första kvartalet, och blev därmed betydligt högre än förväntat..

DI - 31 jan 14 kl. 09:41

Förlustsiffror sänker Electrolux

Förlusten för Electrolux blev högre än väntat och vitvaruaktien backar över 3 procent på börsen..

PrivataAffärer - 25 okt 18 kl. 16:30

Lista: Här är rapporterna du ska kolla in på fredag

Inte lika många som på torsdagen men fredagen får med sina cirka 40 rapporter ändå betraktas som en av de mest intensiva rapportdagarna denna säsong. Morgonen inleds klockan 0700 med D. Carnegie, Fingerprint och Intrum.

PrivataAffärer - 08 feb 19 kl. 11:33

Hernhag: Tre köpvärda aktier för långsiktiga

Boktips: I boken "Den enkla vägen att lyckas med aktier" guidar Marcus Hernhag dig till smart och lyckade aktieaffärer. Köp den här! Micke: Tre aktier som är köpvärda nu och för att spara långsiktigt?

PrivataAffärer - 25 jun 20 kl. 13:00

Här är Handelsbankens nya sektorfavoriter

Det defensiva valet inom basindustrin är Boliden. Aktien är attraktivt värderad, inte minst med tanke på Bolidens vinstkvalitet och tillväxtmöjligheterna. Handelsbanken tror att Boliden kan återta sin ställning som högutdelare under 2020-2021, med en total direktavkastning på 6 procent.

PrivataAffärer - 01 feb 19 kl. 11:37

Hernhag: Fem bra aktier att investera långsiktigt i

Köp Marcius senaste bok: Här kan du köpa Marcus senaste bok "Bli rik på aktieutdelning". Petter: Hej Marcus, har du tips på tre till fem aktier att investera långsiktig i. Är det för sent att köpa Fortnox och Castellum?

PrivataAffärer - 17 feb 20 kl. 13:00

Swedbank: Stark verkstad efter rapporterna

Generellt sett har verkstadsrapporterna för fjärde kvartalet varit bra, vilket har lett till positiva kursreaktioner på börsen. Genomgången av den svenska verkstadssektorn har publicerats på Swedbank och Sparbankernas placeringssajt Aktiellt. – Fjärde kvartalets rapporter kan ses om upprepning på det vi såg i tredje kvartalet.

Cornucopia - 25 nov 15 kl. 17:24

Robotdammsugare - jag är helt frälst

Jag har de senaste veckorna utvärderat en iRobot Roomba 880-robotdammsugare, och kan konstatera att jag är helt frälst och mer nöjd med dammsugningen än min egna manuella dammsugning. Jag kan absolut rekommendera årets julklapp, men kan bara svara för Roomba 880 då kvalitet och förmåga garanterat varierar enligt devisen man får vad man betalar för.Roomba 880 dammsuger under ett matbord.

PrivataAffärer - 15 maj 20 kl. 11:34

Hernhag: Därför borde jag köpt SBB

Stefan : Hej SBB D ser väldigt billig ut nu. Varför? Konkursrisken måste ju vara obefintlig?

PrivataAffärer - 25 mar 19 kl. 13:00

Nu kommer utdelningarna – här är alla datum

Mellan mars och maj väntas börsen dela ut hundratals miljarder till aktieägarna. Men när utdelningarna avskiljs sjunker förstås kurserna, vilket allt annat lika kan sätta press på index. Nordnets investeringscoach Alexander Gustafsson har räknat ut hur mycket avskiljda utdelningar teoretiskt sett påverkar indexet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.