DI > Ekonomi

Friday, 14 August, 13:10

DI - 07 jul 20 kl. 19:55

Anders Borg om coronakrisen: ”Det som regeringen har gjort är klokt”6 frågor till Anders Borg, Sveriges finansminister 2006–2014, i dag rådgivare till bland andra East Capital, ordförande för Sehlhall. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Borg, Anders Borg, East Capital, Sehlhall

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anders, Borgom , coronakrisenDet som , regeringenhar gjort , är klokt
Expressen - 30 nov 17 kl. 14:48

Anders Borg hyllar regeringen beslut

Förre finansministern Anders Borg (M) stämmer inte in i klagokören – han hyllar regeringens beslut att ge grönt ljus åt tuffare amorteringsregler. – Det är bra att finansmarknadsminister Per Bolund (MP) visar ansvarstagande för den ekonomiska stabiliteten, skriver Anders Borg i ett Facebookinlägg. .

BT - 27 aug 13 kl. 14:12

Anders Borg bör satsa på a-kassan

Arbetslöshetsförsäkringen ger idag inte den nödvändiga inkomsttryggheten. Ju längre vi väntar med att reparera den, desto dyrare blir det. Det är hög tid att Anders Borg och regeringen tar ett första steg och höjer inkomsttaket.

Regeringen - 23 aug 13 kl. 11:05

Pressträff med Anders Borg vid Harpsundsmöte

Fredagen den 23 augusti träffas regeringen på Harpsund där finansminister Anders Borg kommer att redogöra för det ekonomiska läget och förutsättningarna inför 2014 års budgetarbete. I samband med detta håller Anders Borg en pressträff om det ekonomiska läget. Pressträffen börjar cirka klockan 15.

Regeringen - 19 dec 13 kl. 08:44

Anders Borg presenterar ny prognos om det ekonomiska läget

Idag klockan 14.00 presenterar finansminister Anders Borg Finansdepartementets nya prognos av det ekonomiska läget.
Pressträffen kommer även att webbsändas på regeringen.

Regeringen - 17 jun 14 kl. 07:53

Pressträff med Anders Borg och Österrikes finansminister

Österrikes finansminister Michael Spindelegger besöker i dag Stockholm för att bland annat träffa finansminister Anders Borg. De ska diskutera de reformer som den svenska regeringen har genomfört för att få fler i arbete. I samband med mötet hålls en direktsänd pressträff kl 12.

Regeringen - 22 jan 13 kl. 14:12

Anders Borg till finansministermöte i Bryssel

Finansminister Anders Borg deltar när rådet för ekonomiska och finansiella frågor, Ekofin, möts i Bryssel den 22 januari. Rådet ska bland annat fatta beslut om huruvida elva medlemsländer ska tillåtas inleda ett fördjupat samarbete om en skatt på finansiella transaktioner. Anders Borg svarade på pressens frågor före mötet.

Regeringen - 06 maj 14 kl. 11:19

Anders Borg till finansministermöte

Anders Borg deltar i dag på rådet för ekonomiska och finansiella frågor i Bryssel. På mötet kommer EU:s finansministrar bland annat att behandla ett förslag på ändringar i moder- och dotterbolagsdirektivet. Anders Borg svarade på pressens frågor innan mötet.

Regeringen - 23 nov 11 kl. 09:31

Anders Borg utsedd till EU:s bästa finansminister

Tidningen Financial Times har utsett Anders Borg till årets bästa EU-finansminister 2011. Bedömningen har gjorts i de tre kategorierna politisk förmåga, ekonomisk prestation och trovärdighet på marknaden där Borg rankas högst i samtliga kategorier. I samband med utnämningen har tidningen intervjuat Anders Borg om Europas ekonomiska situation.

Regeringen - 12 maj 14 kl. 12:45

Anders Borg kommenterar Finanspolitiska rådets rapport

Idag har Anders Borg tagit emot Finanspolitiska rådets årliga rapport. Finansministern välkomnar rådets rapport och konstaterar att rådet delar regeringens bedömning att överskottsmålet bör ligga fast.

Pressmeddelande: Anders Borg kommenterar Finanspolitiska rådets rapport
Anders Borgs presentationsbilder från pressträffen

Finansdepartementet, 12 maj 2014.

Regeringen - 23 aug 14 kl. 13:11

Anders Borg om det ekonomiska läget

I samband med regeringens möte på Harpsund redogjorde Anders Borg för det ekonomiska läget och förutsättningarna för arbetet med budgeten 2015.
- Det är viktigt att de offentliga finanserna är starka också framgent. Sverige måste kunna möta framtida kriser från en styrkeposition och det måste säkras att vi har säkerhetsmarginaler också i framtiden, säger finansminister Anders Borg.

Regeringen - 02 mar 11 kl. 12:53

Anders Borg om det ekonomiska läget

Torsdagen den 3 mars kommenterar Anders Borg den ekonomiska utvecklingen och redovisar Finansdepartementets bedömning av det aktuella läget. Pressträffen börjar klockan 12.30.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Betsson tar upp kamp med Kambi i USA

Bettingbolaget Betsson tänker konkurrera med Kambi på den amerikanska marknaden..

DI - 15 minuter sedan

EQT vill notera hustillverkare

EQT har inlett en process för att notera den danska typhustillverkaren Huscompagniet på Köpenhamnsbörsen, rapporterar den danska tidningen….

DI - 45 minuter sedan

Trots kursraketerna – miljarder upp i rök i Selins portfölj

Efter svag inledning på fredagen stiger rapporterade kommunikationssystembolaget Invisio som är ett av Erik Selins nyare börsinnehav..

DI - 1 timme sedan

Norska taxi tar NASA-teknik till hjälp för att ladda bilen trådlöst

Oslo blir först i världen med att införa trådlös laddning av taxi-bilar. Med hjälp av brittiska Jaguar och Nasa-teknik siktar den norska….

DI - 1 timme sedan

EU-ledaren vill se sanktioner mot Belarus

EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen vill införa sanktioner mot Belarus, rapporterar AFP..

DI - 1 timme sedan

Ryska oljejätten vänder till vinst

Rysslands största oljebolag Rosneft vänder till vinst i andra kvartalet efter att ha redovisat en rejäl förlust under årets första kvartal….

DI - 1 timme sedan

Trump underblåser falskt påstående om Harris

USA:s president Donald Trump säger att han tagit del av ett påstående om att Demokraternas vicepresidentkandidat Kamala Harris inte har….

DI - 2 timmar sedan

Euroområdets BNP rasade tvåsiffrigt under andra kvartalet

Euroområdets BNP sjönk 12,1 procent under andra kvartalet jämfört med föregående kvartal, enligt Eurostats preliminära beräkning av….

DI - 2 timmar sedan

Hundratals demonstranter släpps i Belarus – regeringen ber om ursäkt

Hundratals demonstranter har börjat släppas efter protesterna mot valet i Belarus..

DI - 2 timmar sedan

Volvos bildelningstjänst först ut med digital nyckeldelning

Dela tillgången till bilen via sms, Messenger, Whatsapp eller mejl. Det är nu möjligt med Volvo Cars bildelningstjänst M som blir först i….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.