FriaTider > Nyheter

Saturday, 08 August, 19:38

FriaTider - 05 jul 20 kl. 11:58

Förre KD-ledarens krav: Låt afghanska männen stanna för evigt
Läs mer på FriaTider
Läs mer om:
KD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förre, KD-ledarens, krav, Låt, afghanska, männen, stannaför , evigt
Expressen - 08 jun 14 kl. 14:04

Färre men tydligare krav kan lösa strejken

Fackförbundet Seko hoppas kunna lösa konflikten och avsluta tågstrejken genom att ställa färre och tydligare krav. I dag startar nya förhandlingar mellan Seko och arbets-givarorganisationen Almega som företräder Veolia. - Vi kommer att lämna ett motbud, ett eget alternativ, kontrar Klara Haage, pressansvarig vid Veolia Transport..

Expressen - 12 apr 19 kl. 21:24

Förre MP-ledarens Eva Goës hus övertänt

Förre miljöpartistiska språkröret Eva Goës hus i Härnösand står i lågor. Villan är helt övertänd – nu jobbar räddningstjänsten med att förhindra spridningen, skriver Allehanda.– Jag känner en fruktansvärd sorg.

NSD - 16 apr 19 kl. 13:10

Färre köper Krav-ägg

Försäljningen av ägg har ökat med tre procent, men färre köper Kravmärkta ägg i Norrbotten och Västerbotten..

Skånskan - 08 mar 17 kl. 15:29

Kommunen får 123 färre flyktingar

LUND Istället för 544 nyanlända, som var Lunds tidigare kvot för 2017, ska kommunen ta emot 421. Det har länsstyrelsen nyligen beslutat. Anledningen är att färre flyktingar når landets gränser.

Skånskan - 02 mar 16 kl. 06:00

SD: Hörby behöver större andel flyktingflickor

HÖRBY Det blev strid om den tänkta befolkningstillväxten när kommunfullmäktige sammanträdde på måndagskvällen.
Sverigedemokraterna ville sänka takten på befolkningsökningen och varnade också för konsekvenserna av en skev könsfördelning bland de nyanlända tonårsbarnen. Något som fick flera ledamöter att protestera högljutt.

Cornucopia - 15 jul 20 kl. 09:28

Gungor och karuseller - ökat distansarbete ställer krav på större bostäder

"Det man förlorar på gungorna får man ta igen på karusellen."Om vårens distansarbete delvis ska permanentas och arbetsgivare dra ner på de egna lokalytorna, så kommer det ställa krav på våra bostäder, både i yta, antal rum och i utformning. Dels behöver man avskildhet och större utrymmen att arbeta på, dels kan det ställas krav från arbetsgivaren på grund av arbetsmiljölagar, eller möjligheten att hyra arbetsplatsen av arbetstagaren, vilket ställer en del krav åtminstone för egenföretagare.

Expressen - 27 aug 16 kl. 15:01

V-ledarens kaxiga besked till Miljöpartiet

Här är V-ledarens kaxiga besked till Miljöpartiet. Jonas Sjöstedt anser att MP skulle ha tjänat på att V var med i regeringen. – Vi sätter större avtryck i politiken än Miljöpartiet, säger han i Ekots lördagsintervju..

YLE - 04 jan 13 kl. 04:42

Nya krav på svingårdarna

Från och med början av det här året skall grisarna ha det bättre. En ny förordning träder i kraft och en tioårig övergångsperiod för tidigare krav tog nyss slut. De gamla kraven som börjar gälla nu handlar förutom om att svinen ska ha mera utrymme också om att de, med några undantag, alltid skall hållas i grupper.

Barometern - 22 feb 14 kl. 08:50

Ställ krav på maten

Mat. Nya EU-regler gör det enklare för kommuner att ställa specifika krav när de upphandlar exempelvis mat. En ­öppning som gör det möjligt att göra stora upphandlingar av närodlad och miljövänligt producerade varor.

SmålandsPosten - 03 sep 14 kl. 06:50

Att ställa krav handlar inte om valfläsk

Kommentar till Johan Hultberg vill vinna viktiga poäng av Kenneth Karlsson den 19 augusti och Hårdare straff minskar inte inbrotten av Jimmy Blondin den 21 augusti. Jimmy Blondin har en poäng i att det är viktigt att rikta tidiga insatser mot unga som befinner sig i riskzonen för att utveckla ett kriminellt beteende.
Kan man få in dessa personer på rätt spår redan i tidiga tonåren innebär det miljonbesparingar för samhället och ett minskat lidande för omgivningen och inte minst för ung­domen själv.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.