DI > Ekonomi

Saturday, 08 August, 19:12

DI - 05 jul 20 kl. 11:49

Lugn handel i Mellanöstern – Tel Aviv-börsen mot strömmenSöndagens handel var en lugn historia på flera av börserna i Mellanöstern. Israels storbolagsindex TA-35 faller dock 2,8 procent. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mellanöstern, Aviv, TA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lugn, handeli , Mellanöstern, Tel, Aviv-börsenmot , strömmen
DI - 24 mar 19 kl. 14:15

Nedåt på börserna i Mellanöstern

De flesta börserna i Mellanöstern föll i söndagens handel. Sämst gick det för Tel Aviv-börsen..

YLE - 09 mar 15 kl. 12:23

Mellanöstern kan bli het exportmarknad för Finland

Den ekonomiska utvecklingen har varit enorm i Förenade arabemiraten. Den ekonomiska krisen som tynger Europa känns fjärran här, vilket allt flera finländska bolag också insett. Oljepengar och en stadigt växande handel har gjort att framför allt Dubai har blivit en metropol för regionens mest storstilade kommers.

Expressen - 28 apr 18 kl. 08:25

Lämnade tv-jobbet – lanserar nu kanelbullen i Mellanöstern

TEL AVIV. Mitt i livet hoppade han av tv-jobbet för att bli bagare – och lansera kanelbullen i Mellanöstern.Michael Rothschild jobbade med såpor som Robinson, Baren och Farmen.

Sydsvenskan - 03 jan 14 kl. 06:30

Ariel Sharon hade inte känt igen sig i dagens Mellanöstern

Tillståndet för den förre israeliske premiärministern Ariel Sharon var igår fortfarande kritiskt.Hade han mirakulöst vaknat upp ur den koma han legat i sedan 2006 skulle han inte ha känt igen det Mellanöstern han präglat så starkt.Åtta år har gått sedan han fick en hjärnblödning.

Expressen - 17 mar 13 kl. 22:02

Till Mellanöstern - för att hindra krig

TEL AVIV. Barack Obama kommer tomhänt till Mellanöstern. Fredspristagaren har ingen fredsplan i bagaget och tänker inte pressa israeler och palestinier.

Expressen - 17 mar 13 kl. 22:02

Till Mellanöstern för att hindra krig

TEL AVIV. Barack Obama kommer tomhänt till Mellanöstern. Fredspristagaren har ingen fredsplan i bagaget och tänker inte pressa israeler och palestinier.

Expressen - 17 mar 13 kl. 22:02

Till Mellanöstern för att förhindra krig

TEL AVIV. Barack Obama kommer tomhänt till Mellanöstern. Fredspristagaren har ingen fredsplan i bagaget och tänker inte pressa israeler och palestinier.

DI - 23 sep 14 kl. 16:42

Blickar mot Mellanöstern i avvaktande handel

De ledande amerikanska aktieindexen hade en avvaktande utveckling i tisdagens inledande handel. Flera bolag involverade i internationella affärer hade det särskilt tufft efter skärpta skatteregler, samtidigt som marknadens blickar riktades mot Mellanöstern och USA:s flygattacker i regionen..

SVT Debatt - 27 jul 13 kl. 05:44

Islamisternas våld kan leda till kristen exodus från Mellanöstern

MELLANÖSTERN När islamister kommer till makten i Mellanöstern svävar regionens kristna i fara. Men vi i Västvärlden är dåliga på att utkräva ansvar av regimerna. Skydd för minoriteter måste bli en central del i USA:s och EU:s politik för Mellanöstern och Nordafrika.

YLE - 08 okt 14 kl. 15:00

Filmkultur från Mellanöstern intar Helsingfors

Mellanöstern är så mycket mera än bara krig och elände. Det vill festivalen Middle Eastern Film & Arts festival (MEFA) med sitt varierande utbud av film, konst och mat visa.
Ons 8.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Techjättarnas nya drag: "Svår balansgång"

Facebook och Twitter sätter nu ner foten och tar mer ansvar på sina plattformar..

DI - 1 timme sedan

Danska köttjätten stänger coronadrabbat slakteri

Knappt två veckor efter att det första fallet av covid-19 bekräftats på slakteriet Danish Crown i danska Ringsted har nu närmare 150….

DI - 2 timmar sedan

De ställde om produktionen för att hjälpa vården – fick inget sålt

Ett femtiotal bolag som snabbt ställde om sin produktion till att tillverka skyddsutrustning i början av coronakrisen fick inte produkterna….

DI - 2 timmar sedan

Efter konkursen – svenska skjorttillverkaren återuppstår

Skjorttillverkaren Oscar of Sweden återuppstår i ett samarbete mellan tidigare ägaren Sir of Sweden, och tennisprofilen Magnus Gustavsson..

DI - 4 timmar sedan

Warren Buffett återköper aktier för rekordsumma

Investerargurun Warren Buffetts investmentbolag Berkshire Hathaway återköpte aktier för 5,1 miljarder dollar i det andra kvartalet, vilket….

DI - 5 timmar sedan

Rusning efter campingutrustning

Friluftsutrustning säljer som smör i solsken när fler vill vara ute i naturen. Många butiker har sett ett kraftigt uppsving under pandemin….

DI - 6 timmar sedan

Redo att skjuta upp löneförhandlingarna – igen

Svenskt Näringsliv utesluter ingenting inför avtalsrörelsen – inte heller att den skjuts upp igen.  ”Osäkerheten är till stora delar kvar”,.

DI - 6 timmar sedan

Gästgiveriets väg genom krisen: ”Det gäller att vara kreativ”

I snart fyra år har paret Cecilia och Joakim Engwall drivit gästgivaregården i Borgafjäll..

DI - 6 timmar sedan

Stora demonstrationer väntar Beirut

Ilskan växer mot regeringen i Libanon efter de massiva explosionerna i Beirut och en större demonstration är att vänta i staden under….

DI - 7 timmar sedan

Utdelningssmäll mot Sveriges största musikpris

Lyckade investeringar har gjort stipendiet som delas ut till minne av utfattige trubaduren Cornelis Vreeswijk till ett av Sveriges största….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.