DI > Ekonomi

Friday, 07 August, 00:44

DI - 05 jul 20 kl. 08:05

Åtta vinnarråd: Chefernas strategier för att gå stärkt ur krisenTa företaget ur krisen som en vinnare. Tillväxtexperten Thomas Ahrens, vd för Ahrens Invest och grundare av fem olika vd-nätverk, har. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Thomas Ahrens, Ahrens Invest

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åtta, vinnarråd, Chefernas, strategierför att , , stärktur , krisen
Dagensanalys.se - 23 feb 18 kl. 11:36

Nu är det dags att sätta era digitala strategier i handling

Vi på Dagensanalys.se har nu under fem år skrivit om digitala strategier och delat med oss våra Tips & Guider, nu är det hög tid att sätta alla strategier i handling. 2018 kommer troligtvis bli året då alla vill sätta sina digitala strategier i handling, bristen på kompetent personal kan göra jobbet är troligtvis det svåraste momentet i år.

Dagensanalys.se - 21 feb 17 kl. 12:19

Digital företagskultur tuggar i sig digitala strategier till frukost

Alla talar idag om att sätta en digital strategi, man lusläser allt om digitala nyheter samt de tips och guider som publiceras. Men hur många företag har en digital ledningsgrupp, eller ens en person från den digitala sidan som sitter med i ledningsgruppen? Det funkar inte med en IT-chef som skall sätta den digitala spelplanen.

Affärsvärlden - 17 jan 14 kl. 16:24

Chefernas åtta arketyper

Enligt ledarskapsutvecklaren Manfred F. R. Kets de Vries finns det åtta typiska mönster bland ledare, så kallade arketyper.

Barometern - 11 aug 14 kl. 21:27

Råtta angrep man på boende

En äldre man på ett boende har blivit biten och riven av en råtta. – En oerhört tragisk händelse, säger socialchefen. Det var natten till fredagen den 8 augusti som råttan härjade inne hos mannen som är i 90-årsåldern.

Barometern - 11 aug 14 kl. 21:26

Råtta bet sjuk och äldre man

En äldre man på ett boende har blivit biten och riven av en råtta.
– En oerhört tragisk händelse, säger socialchef Eva Augustsson. Det var natten till fredagen den 8 augusti som råttan härjade inne hos mannen som är i 90-årsåldern.

Nyan - 08 okt 19 kl. 19:52

Liberalerna vill sätta människorna främst

Pensionärer och ungdomar. Det är två grupper som Liberalerna fokuserar på i sitt valprogram. Utöver det ligger fokus på att få fler människor till Åland som kan bidra till tillväxt.

Ekonomistas - 17 mar 20 kl. 15:58

Stoppa, bromsa eller fortsätta som förut?

Argumentet att vi måste ”platta till kurvan” har nu fått stor spridning. Det är bra för att skapa en förståelse för att åtgärder som vidtas inte bara handlar om den egna smittorisken, utan också om att sjukvårdssystemet inte klarar av alltför många sjuka samtidigt. Det som saknas när kurvorna presenteras i TV-rutan och sociala medier är skalan på tidsaxeln.

Supermiljöbloggen - 03 okt 18 kl. 14:28

”EU behöver nya strategier för bioekonomi och infångning av koldioxid”

"EU bör ta till sig av kritiken från näringslivet och under nästa mandatperiod strategiskt satsa på två teknikslag med enorm potential att bidra till att lösa klimatutmaningen. Nästa generations Europaparlamentariker, som ska väljas i vår, måste vara ödmjuka inför det faktum att den tekniska utvecklingen går oerhört fort och agera för att uppdatera EU:s politik för hållbar bioekonomi och satsa på tekniker för koldioxidavskiljning", skriver Emma Wiesner, kandidat till Europaparlamentet för Centerpartiet 2019. Nyligen valdes nya ledamöter till den svenska riksdagen.

Barometern - 26 jun 14 kl. 07:33

Coop-chefernas krig mot klimatet

Nu har cheferna på Coop skjutit sig själva i fötterna och startat krig mot klimatet. I ”gröna” Coops nya kuponghäfte, som ska ersätta bonussystemet, uppmuntras jag att gå med i SAS Eurobonus för att tjäna in en enkel inrikesresa med SAS. Hallå?

Skånskan - 03 nov 16 kl. 08:00

Pia Almström: Chefernas ansvar

Kävlinge Kritiken från socialsekreterarna, som varit i flera år, är socialchefen Christin Johanssons och i förlängningen kommundirektören Mikael Perssons ansvar. ERWP.fif(1)Det säger Pia Almström (M), kommunstyrelsens ordförande i Kävlinge.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Förlust för Uber under andra kvartalet – men ökad efterfrågan på matleveranser

Taxitjänsten Uber redovisar en förlust på 29 procent för sin kärnverksamheten under andra kvartalet..

DI - 3 timmar sedan

Lyko-chef sålde aktier för 0,7 miljoner

Logistik- och inköpschefen Anna Persson sålde i onsdags 2.070 aktier i hårvårds- och skönhetsbolaget Lyko till kursen 349 kronor per aktie..

DI - 3 timmar sedan

LO:s beska piller till Löfven: Dåliga odds att komma överens

LO:s avtalssekreterare Torbjörn Johansson ger fack och arbetsgivare dåliga odds att komma överens om arbetsrätten, frågan som hotar Stefan….

DI - 4 timmar sedan

Sverige ger 4,8 miljoner i stöd till Beirut

Sida skickar 4,8 miljoner kronor i stöd till libanesiska Röda Korset för att underlätta arbetet efter explosionen i Beirut. ”Det känns….

DI - 4 timmar sedan

New York-börserna handlas upp – Facebook stiger kraftigt på Tiktok-utmanare

Inför den avslutande handelstimmen på Wall Street har samtliga ledande index letat sig uppåt..

DI - 5 timmar sedan

Katastrofhöst väntar hotellen i storstäderna – Stockholm ratas

Den nattsvarta utvecklingen för hotellen i Stockholm fortsätter i augusti och september med ett bokningstapp på 75 procent, enligt en….

DI - 5 timmar sedan

New York stämmer vapenlobbyn NRA – vill upplösa organisationen

New Yorks delstatsåklagare Letitia James har lämnat in en stämningsansökan med målet att upplösa vapenlobbyorganisationen NRA..

DI - 5 timmar sedan

Trumps ego genomsyrar Tiktok-bråk

I takt med att 2020 fortskrider blir den redan påfrestade relationen mellan USA och Kina allt mer skör..

DI - 5 timmar sedan

Trump om borttagna coronainlägg: ”Perfekta”

Både Facebook och Twitter har blockerat inlägg av Donald Trump som de anser innehöll vilseledande information om coronaviruset..

DI - 4 timmar sedan

Svenskar skadade i Beirutexplosion

Ett fåtal svenskar har skadats i explosionerna i Beiruts hamn, uppger utrikesdepartementet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.