Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 08 August, 05:13

Helsingborgs Dagblad - 05 jul 20 kl. 06:00

Rektorn från Kabul planerar för nytt yrkeslivAzita Wahib siktar på att utbilda sig inom vården: ”Jag älskar att hjälpa människor”.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Kabul, Wahib

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rektornfrån , Kabul, planerarför , nytt, yrkesliv
Nya Wermlands Tidningen - 28 nov 16 kl. 15:49

Planerar nytt boende

Planerar nytt boende för missbrukande åldringar.

Expressen - 22 feb 16 kl. 00:33

KI-rektorn får nytt jobb i Regeringskansliet

Anders Hamsten har fått anställning i Regeringskansliet, enligt ett pressmeddelande från regeringen. Den tidigare rektorn vid Karolinska institutet valde att ställa sin plats till förfogande efter skandalerna kring kirurgen Paolo Macchiarini, vilket han meddelade i ett inlägg på DN Debatt. Nu flyttas hans anställning, som i dagsläget ger honom en lön på 131 100 kronor, från KI till Regeringskansliet..

YLE - 26 nov 12 kl. 13:04

TS: Sannfinländare planerar nytt parti

En grupp Sannfinländare planerar ett nytt politiskt parti, skriver Turun Sanomat. Enligt tidningen har planerna på ett nytt parti startat i en Facebook-grupp som flera sannfinländska förtroendevalda har gått med i på eget initiativ. Bland dem som är med i gruppen finns riksdagsedamoten James Hirvisaari och ordföranden för Sannfinlänarna i Kotka, Freddy Van Wonterghem.

Expressen - 19 jan 12 kl. 10:35

Uppgifter: Youngman planerar nytt Saab-bud

Teknikkonsulten Semcon, med super­entreprenören Christer Eriksson som huvudägare, är intresserat av att hyra en del av Saab-fabriken om före­taget inte går att rädda. Men med Semcon som hyresgäst blir konkursboet svårare att sälja. I går åkte en grupp västsvenska politiker till Kina, inbjudna av Youngman - som planerar att lägga ett nytt bud på hela Saab.

Expressen - 19 jan 12 kl. 14:04

Uppgifter: Youngman planerar nytt bud

Teknikkonsulten Semcon, med super­entreprenören Christer Eriksson som huvudägare, är intresserat av att hyra en del av Saab-fabriken om före­taget inte går att rädda. Men med Semcon som hyresgäst blir konkursboet svårare att sälja. I går åkte en grupp västsvenska politiker till Kina, inbjudna av Youngman - som planerar att lägga ett nytt bud på hela Saab.

DI - 23 mar 12 kl. 06:13

H&M planerar nytt lyxmärke

Enligt rykten i modevärlden planerar H&M i all hemlighet ett nytt varumärke. Det skriver Dagens industri på fredagen..

UT - 09 nov 13 kl. 09:46

Bubbel i byggbranschen när Stubo planerar nytt

Det bubblar och jäser bland byggföretag i trakten. Anledningen är en uppgift som kommit ut om att Stubo planerar att bygga nytt via ett redan upphandlat koncept. Det cirkulerar bland byggare i Ulricehamn uppgifter om att Stubo har planer på ett eller flera flerbostadshus i det nya området Stadsskogen, vid Fredriksberg och Fållorna.

YLE - 13 okt 15 kl. 05:45

Kårkulla planerar nytt boende i Ekenäs

Det finns inte tillräckligt med boendeplatser för personer med utvecklingsstörning och samkommunen Kårkulla planerar därför ett nytt boende i Gammelboda i Ekenäs. Boendet ska bestå av två gruppmoduler för tio personer samt separata bostäder för fem personer. Boendet beräknas kosta 2,4 miljoner euro.

YLE - 13 mar 17 kl. 14:58

Kårkulla planerar nytt boende i Pargas

Kårkulla samkommun planerar att bygga ett nytt gruppboende i Bläsnäs i Pargas. Boendet planeras på ett område nära Norrgårdsvägen. Meningen är att bygga ett boende med 10 platser.

BT - 19 jun 17 kl. 17:05

Kommunen planerar nytt stall åt ridklubben: En prioriterad fråga"

Kommunen planerar för ett nytt stall åt Marks ridklubb. Det nuvarande har stora brister, och dömdes i våras ut av arbetsmiljöverket..

DI - 21 feb 18 kl. 14:17

JP Morgan planerar nytt gigantiskt huvudkontor

Investmentbanken JP Morgan planerar ett nytt huvudkontor på Manhattan som skulle samla alla andra kontor i staden under ett och samma tak, skriver Bloomberg News..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.