Nerikes Allehanda > Nyheter

Friday, 07 August, 02:47

Nerikes Allehanda - 05 jul 20 kl. 06:11

MP om migrationspolitiken: Medmänsklighet är vad vi behöver – inte volymmålNu när diskussionerna om framtidens migrationspolitik befinner sig i slutskedet söker färre....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MP om migrationspolitiken, Medmänsklighetär vad vi behöver inte , volymmål
SVT - 27 jan 19 kl. 12:45

Ministern om migrationspolitiken: Måste finnas utrymme för medmänsklighet

Socialdemokraterna gick till val på ytterligare skärpt migrationspolitik. Men efter uppgörelsen med C, L och MP blir politiken nu i stället mer generös. Förutom att fler ska få rätt till anhöriginvandring vill partierna också ge ökade möjligheter till uppehållstillstånd på grund av ömmande skäl.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Det håller på att bli politiskt korrekt att visa medmänsklighet"

Det ska inte behövas att en fotograf tar en bild på en liten död pojke på en strand för att världen ska vakna. Men nu börjar folk inse att något måste göras. På riktigt.

Helsingborgs Dagblad - 25 apr 15 kl. 04:00

Medmänsklighet – ett lyte?

Vem vill inte ha det lugnt och gôtt? Jag vet, en fånig fråga. Fast för de allra, allra flesta innebär det att vi också vill att även andra ska ha det bra.

Dagen - 27 sep 18 kl. 11:47

50-åring firas med viktigt fokus på medmänsklighet

Medmänsklighet. Finns det något ord som behövs mer idag? När människor förvandlas till siffror och en partiledare har mage att i en valdebatt stå och säga att det finns de som inte passar in i det svenska samhället.

Dagen - 27 sep 18 kl. 11:47

50-åring firas med viktigt fokus på medmänsklighet

Medmänsklighet. Finns det något ord som behövs mer idag? När människor förvandlas till siffror och en partiledare har mage att i en valdebatt stå och säga att det finns de som inte passar in i det svenska samhället.

Västerbottens Folkblad - 14 okt 18 kl. 10:00

”Medmänsklighet är inte bara en känsla”

Vad är medmänsklighet? Hur använder vi vår kunskap? ”Vi är på väg tillbaka till en vildhet i världen, det fattas medmänsklighet, för mycket handlar om att äga och njuta”, säger Jila Mosaed, poet som snart tar plats i Svenska Akademin.

Supermiljöbloggen - 06 dec 18 kl. 18:59

Lucka 6 – Miljörättvisa och medmänsklighet

Håll ut snart är det helg! Och då är det dags för vila och eftertanke.  Kärlek och medmänsklighet hör till denna månad av julefrid
Så ta ditt ansvar och lägg lite extra tid
På alla de människor i världen som lider av ett förändrat klimat
Tänk noga över dina val av klappar, pynt och julemat I Sverige lever vi av fyra jordklot varje år
Naturkatastrofer, torka och bränder är följder detta får
Så sprid vårt budskap: ställ om vårt land!

Skånskan - 29 apr 19 kl. 16:52

Vill lyfta tolerans och medmänsklighet

Staffanstorp Malin Flankör fick nog av alla beslut i Staffanstorp som skapat negativ publicitet kring kommunen.
Därför arrangerar hon en manifestation för medmänsklighet i Staffanstorp den 18 maj.– Hälften av oss som bor i kommunen tycker inte de beslut som tas är okej, säger Malin Flankör.

SVT Debatt - 16 okt 13 kl. 15:52

Visa mina elever att medmänsklighet finns

ASYL Ikväll sänds ett reportage om fyra barn som blev misshandlade av sin pappa och hade en mamma som mådde så psykiskt dåligt att barnen placerades i fosterhem. Men när mamman inte fick uppehållstillstånd i Sverige utvisades de tillsammans med henne. En av familjens söner hade börjat i fyran och gjorde stora framsteg ?

Dalarnas tidningar - 01 feb 14 kl. 07:04

De får DT:s stipendium för medmänsklighet

Marianne Erikssons dörr i Säter är alltid öppen för de som behöver hjälp och hennes stöd har haft livsavgörande betydelse för många. I Nås har Siv Hansson och Berit Karlsson öppnat byns missionskyrka för alla som vill komma. Nu får de DT:s stipendium för medmänsklighet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.