ÖstersundsPosten > Nyheter

Friday, 07 August, 02:44

ÖstersundsPosten - 05 jul 20 kl. 06:01

94-årige Karl-Anders vill spendera sommaren på släktgården – nekas trygghetslarm av kommunenBräcke kommun bryter mot lagen och vägrar ge hemtjänst till besökare i kommunen. Därför får....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Karl-Anders

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 94-årige, Karl-Andersvill , spendera, sommaren, släktgården, nekas, trygghetslarm, av kommunen
Uppsalanyheter.se - 10 okt 16 kl. 01:04

Recension: Anders Miolin en mästare på 13-strängad gitarr

Den nu 55-årige svensken Anders Miolin är ett stort namn i gitarrkretsar. Redan som 15-åring antogs han till det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Miolin är nu professor vid Zurich Univeristy of the Arts.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Tanken om en opolitisk kung är farlig och orimligKarl-Anders Lindahl

Jaha, nu har vi börjat prata om kungen igen. Den här gången handlar det om att Karl XVI Gustaf säger sig vilja hjälpa till för att mjuka upp den dåliga stämningen mellan Sverige och Saudi.Folk blir arga.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Jag skäms över att ha dig som statsminister, Stefan LöfvenKarl-Anders Lindahl

Sveriges statsminister har ett problem. Han vill av någon jävla anledning sälja vapen till ett av världens grymmaste, mest hänsynslösa och mest ofria diktaturer, Saudiarabien.Det borde vara enkelt.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Chocken – det visar sig att jag saknar pungKarl-Anders Lindahl

Många har under helgen uppmärksammat proffstyckaren Joakim Lamottes lite speciella text i Göteborgs-Posten om "man-spreading", alltså fenomenet att män sitter bredbenta i kollektivtrafiken så att ingen annan får plats. Och Lamotte vet precis varför män sitter som de gör. Det beror nämligen på pungen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

I Rumänien finns två barn som svälter ihjäl utan pengarna mamma och pappa skickar hemKarl-Anders Lindahl

Den här veckan har vi publicerat en rad artiklar om tiggeriet. Jag har under den här tiden mött folk från myndigheter och härbärgen, riksdagspolitiker och folk på stan. Men ett möte fastnar i mitt huvud.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nej, Alliansen och Regeringen – det här var DÖ-tristKarl-Anders Lindahl

Med endast 1218 dagar kvar till valdagen bestämde sig SVT för att slänga ihop en partiledardebatt.Och trenden är tydlig. Decemberöverenskommelsen, som går ut på att Alliansen ska släppa igenom rödgröna budgetar för att hålla ute Sverigedemokraterna, skadar den svenska debatten.

GT - 27 nov 16 kl. 07:14

Här räddas Per-Anders, 10, ur rasmassorna

Här räddas den 10-årige Per-Anders Lavebäck ur rasmassorna på Hisingen sedan hans familjs radhus brutits isär och malts ner i leran. Nio människor dog och 70 hus totalförstördes.I helgen har det gått 39 år sedan Tuveraset – en av de värsta naturkatastroferna i Sverige i modern tid.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Löfvens höga spel kan vara ett genidrag"Karl-Anders Lindahl

En blockregering bestående av V, S och Miljöpartiet hade inte bara haft väldigt svårt att regera Sverige. En sådan lösning hade också gått helt emot Löfvens stora mål: att splittra Alliansen. 
En samlad rödgrön lösning hade cementerat den svenska blockpolitiken och dessutom gjort det svårt, för att inte säga omöjligt, att få igenom en budget.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hur länge luktar kudden Reinfeldt?Karl-Anders Lindahl

Han ville vara kvar, ville försöka få det att funka. Men vi orkade inte mer, och till slut hände det. På valnatten dumpade vi Fredrik.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nej, män ska fan inte "bete sig som män"Karl-Anders Lindahl

Här om dagen läste jag om att Tivoli, Köpenhamns svar på Liseberg eller Gröna Lund, blivit uppmärksammade för en ny reklamkampanj för deras spökhus.  Enligt nöjesparken är "Hotel Scary" det "bästa stället om du vill se om du är en liten tjej". Med andra ord: Är du en "liten tjej" så är du feg, liten, rädd och ynklig.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.