Aftonbladet > Nyheter

Friday, 07 August, 20:02

Aftonbladet - 05 jul 20 kl. 05:43

En till sjukhus efter festbråk▸ Under natten urartade en fest och tre berusade personer började slåss..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En till sjukhusefter , festbråk
Expressen - 11 feb 18 kl. 13:29

En till sjukhus i ambulans efter festbråk

En man i 20-årsåldern greps under söndagen efter ett större bråk på en fest i Linderöd.En person fick föras till sjukhus i ambulans i samband med bråket.– Det var säkert fler personer iblandade men en är gripen och en fördes till sjukhus, säger Calle Persson på polisens ledningscentral.

Expressen - 12 timmar sedan

Två på fyrhjuling i olycka – till sjukhus med helikopter

En fyrhjuling med två personer har kört in i ett träd på Ekerö.Personerna är förda till sjukhus med ambulanshelikoper, skriver polisen på sin hemsida..

NT - 7 timmar sedan

Regionen: Endast sju smittade vårdas på sjukhus

Antalet covid-19-patienter som är i behov av sjukhusvård fortsätter att minska i Östergötland. På fredagen vårdades sammanlagt sju smittade patienter på länets sjukhus..

NT - 1 timme sedan

Cyklist till sjukhus efter ny olycka i Polen

Den franske cyklisten Mickael Delage har förts till sjukhus med helikopter efter en våldsam krasch under tredje etappen av Tour de Pologne i Polen..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Cyklist till sjukhus efter ny olycka i Polen

Den franske cyklisten Mickael Delage har förts till sjukhus med helikopter efter en våldsam krasch under tredje etappen av Tour de Pologne i Polen. Det är den andra allvarliga olyckan som inträffat sedan tävlingen inleddes. Tidigare under fredagen vakna.

SVT - 1 timme sedan

Ny olycka i Polen – cyklisten till sjukhus

Den franske cyklisten Mickael Delage har förts till sjukhus med helikopter efter en våldsam krasch under tredje etappen av Tour de Pologne i Polen. Det är den andra allvarliga olyckan som inträffat sedan tävlingen inleddes..

YLE - 16 dec 15 kl. 12:57

”Sjukvårdsdistriktet förstår inte vilken krutdurk Åbolands sjukhus är”

Egentliga Finlands sjukvårdsdistrikt förstår inte vilken krutdurk de har att göra med när de forcerar fram beslut om Åbolands sjukhus. Det menar Åbopolitikern Christel von Frenckell-Ramberg från Svenska folkpartiet som är märkbart irriterad när hon möter direktören för sjukvårdsdistriktet Olli-Pekka Lehtonen i en direktsänd radiodebatt på onsdagsmorgonen. På tisdagskvällen fattade styrelsen för Egentliga Finlands sjukvårdsdistrikt beslutet att sätta tummen ner för en renovering och utvidgning av Åbolands sjukhus på dess nuvarande plats.

YLE - 10 jun 17 kl. 08:55

Åboland för hundra år sedan: Åbolands sjukhus

Många åbolänningar har fötts på Åbolands sjukhus. Mycket har också hunnit hända i sjukhusets historia sedan huset byggdes 1950-talet. Tanken om ett sjukhus föddes redan i mitten av 1850- talet, då Carl-Gustav Eschner testamenterade sina pengar för att grunda Eschnerska Frilasarettet.

YLE - 26 aug 17 kl. 12:42

Blivande läkare: Små sjukhus ger oss mera ansvar

Raseborgs sjukhus är inte alls i periferin. På ett mindre sjukhus får en ung läkare mera ansvar än på ett stor arbetsplats. Det är några tankar hos de medicine studerande som besökte Raseborg sjukhus i går (25.

YLE - 02 feb 17 kl. 04:52

Bolagisering av hälsovården eller inte: Borgå sjukhus är viktigt

Oberoende om vården i Borgå bolagiseras eller inte, spelar Borgå sjukhus fortsättningsvis en viktig roll i staden och i hela regionen. Det anser Björn Sundqvist, viceordförande för social- och hälsovårdsnämnden i Borgå. Verkställande direktör Aki Lindén vid Helsingfors- och Nylands sjukvårdsdistrikt (HNS) har uttryckt sin oro för att en bolagisering av vården i Borgå skulle äventyra Borgå sjukhus ställning.

YLE - 06 okt 15 kl. 18:41

Finland får fem sjukhus som ägs av försäkringsbolag

En miljon finländare har en sjukförsäkring i dag och det gör att försäkringsbolagen satsar allt mer inom vården. Det första sjukhuset som ägs av ett försäkringsbolag, OP-Pohjola, byggs som bäst upp och inom kort byggs fyra till. Försäkringsbolagen satsar allt mer inom vården, inte minst för att sjukförsäkringarnas antal ökar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.