Aftonbladet > Nyheter

Friday, 07 August, 19:47

Aftonbladet - 05 jul 20 kl. 05:32

Flera bilbränder i natt – misstänks anlagda▸ I natt har bilar stått i brand flera håll. I  södra Malmö har en bil brunnit upp och ett antal har skadats..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
 malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera bilbränderi , nattmisstänks , anlagda
GT - 22 maj 14 kl. 07:49

Polisen misstänker att bilbränder var anlagda

Två bilbränder inträffade under torsdagsnatten. En i Björlanda och en i Bergsjön. I båda fallen misstänker polisen att de är anlagda..

GöteborgsPosten - 19 aug 18 kl. 06:58

Nio misstänkt anlagda bilbränder i Västsverige

Under natten till söndagen har fem bilar brunnit i Göteborg– två i Västra Frölunda och tre i Björkekärr. Samtidigt har fyra bilar brunnit på andra håll i Västsverige. Polisen misstänker att samtliga nio bilbränder är anlagda..

GöteborgsPosten - 19 aug 18 kl. 06:58

Åtta misstänkt anlagda bilbränder i Västsverige

Under natten till söndagen har fem bilar brunnit i Göteborg– två i Västra Frölunda och tre i Björkekärr. Samtidigt har tre bilar brunnit på andra håll i Västsverige. Polisen misstänker att samtliga åtta bilbränder är anlagda..

Cornucopia - 14 feb 18 kl. 17:20

Antalet anlagda bilbränder har minskat i både Göteborg och Malmö - var fler under alliansregeringen

Medan Moderaterna hetsar med skrämselretorik kring bilbränder i Göteborg, så visar MSB:s statistik på ett minskande antal anlagda fordonsbränder i både Stor-Göteborg och Malmö. För Göteborg var rekordåren 2009 och 2011, under den moderata alliansregeringens tid.
Fordonsbränder i Stor-Göteborg, anlagda med uppsåt 1998 - 2015.

Ekonomistas - 24 aug 16 kl. 10:16

Segregation och bilbränder

För en vecka sedan visste jag nästan ingenting om bilbränder. De senaste tiden har dock bilbränder diskuteras livligt och jag har hört och läst så mycket förvirrande att jag känt mig nödgad att bilda mig en uppfattning på egen hand. Det är framförallt två saker som förbryllat mig.

Sydöstran - 17 jul 19 kl. 09:24

Här anlades flest bilbränder i fjol

Förra året rapporterades färre anlagda bilbränder i Sverige. Flest anlagda bilbränder i Blekinge skedde i Ronneby och minst antal bilbränder rapporterades i Sölvesborg..

Sydsvenskan - 01 aug 19 kl. 21:25

Anlagda bilbränder fortsätter att minska

Antalet anlagda bilbränder minskar för andra året i rad och var nere på omkring 1 200 förra året. Det är en minskning med närmare 400 bilbränder jämfört med 2016, skriver Dagens Nyheter. En förklaring är den nya lag som gjort det lättare att beslagta oc.

GöteborgsPosten - 01 aug 19 kl. 21:25

Anlagda bilbränder fortsätter att minska

Antalet anlagda bilbränder minskar för andra året i rad och var nere på omkring 1 200 förra året. Det är en minskning med närmare 400 bilbränder jämfört med 2016, skriver.

SN - 17 feb 16 kl. 04:14

I natt: Nya bilbränder i Gnesta

Tidigt på onsdagsmorgonen fick räddningstjänsten rycka ut och släcka två bilbränder i Gnesta. Bilarna stod en bit ifrån varandra och det finns anledning att misstänka att bränderna är anlagda..

SR - 10 aug 16 kl. 12:22

Bilbränder på många håll i landet

Runt om i landet har det brunnit i bilar i natt. Malmö är extra hårt drabbad med 46 anlagda bilbränder sedan början av juli..

Helsingborgs Dagblad - 15 aug 18 kl. 18:10

Kraftig ökning av antalet anlagda bilbränder

Antalet anlagda bilbränder i Sverige har ökat med 73 procent de senaste tio åren. Det visar statistik från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) som tidningen Hem & Hyra gått igenom. 1998 inträffade 380 bränder, vilket 2008 hade ökat till 84.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.