Nerikes Allehanda > Nyheter

Friday, 07 August, 19:43

Nerikes Allehanda - 05 jul 20 kl. 05:27

Polisen tipsad – men kunde inte komma: "Mycket riktigt hade hon haft inbrott"Det är tack och lov inte ofta man behöver hjälp av polisen, men det vore ju kul om de någon gång....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, tipsadmen kunde inte , kommaMycket , riktigthade , hon haft inbrott
SR - 09 maj 15 kl. 05:45

Polisen ska komma närmare medborgarna

Polisen genomgår just nu den största omorganisation sedan polisen förstatligades för 50 år sen. 21 självständiga polismyndigheter har blivit en enda nationell Polismyndighet, men trots centraliseringen är den stora förhoppningen med reformen att polisen ska komma närmare medborgarna. Ekots Lördagsintervju sänds lördag klockan 12.

Expressen - 30 nov 19 kl. 09:06

”Jag var så övertygad om att polisen skulle komma”

Arne Hegerfors, 77, gästade SVT:s ”Fråga Doktorn” för ett samtal om nya livet efter sjukdomarna. Där berättade tv-legendaren att han drabbades av vanföreställningar på grund av felmedicinering efter en hjärnoperation. – Jag var så övertygad om att polisen skulle komma.

BT - 02 feb 11 kl. 07:35

Boråssomalier: ?Polisen borde komma till oss?

? Om polisen har uppgifter om att Al Shabaab rekryterar här, då borde de komma till oss, säger Ahmed Mohamed, informationsansvarig i moskén på Magasinsgatan. Varken han eller andra somalier BT träffar känner igen underrättelserapportens bild av Borås.

YA - 02 jun 14 kl. 14:58

Polisen vill komma i kontakt med man på cykel


Den 21 maj mellan klockan 15.19 och 15.24 gjorde en mörkklädd man med motorcykelhjälm på huvudet ett kontantuttag i bankomaten på Sandbyvägen i Borrby.

YA - 17 mar 20 kl. 14:44

Dödsmisshandeln: Polisen vill komma i kontakt med vittnen

Polisen vill nu komma i kontakt med två möjliga vittnen till den misstänkt grova misshandeln i Sjöbo som ledde till en 60-årig mans död. .

Polisen - 23 apr 12 kl. 15:47

Polisen önskar kontakt med uppgiftslämnare gällande mordförsök i Boden

Polisen önskar komma i kontakt med den person som meddelat sig anonymt till polisen angående mordförsöket som skedde på Idunsväg i Boden under långfredagen..

Polisen - 13 jun 11 kl. 15:48

Polisen söker vittnen till skottlossningen i Åkersberga

Polisen vill komma i kontakt med personer som har gjort iakttagelser, eller har tips att läm-na, i samband med skottlossningen i Åkersberga den 11 juni 2011..

Polisen - 03 aug 11 kl. 16:07

Polisen i Västerås söker eventuellt vittne till händelsen 28 juli

Polisen önskar komma med ett vittne, en taxichaufför, som enligt uppgift har haft en körning från Västerås centrum till Gideonsbergsområdet vid 03-tiden 28 juli 2011..

Polisen - 17 jul 12 kl. 13:55

Polisen söker vittnen till skadegörelse vid Parkskolan i Boden

Polisen vill komma i kontakt med eventuella vittnen till skadegörelsen som skedde den 16 juli på en väggmonterad väska på en byggnad vid Parkskolan i Boden..

Polisen - 24 jul 12 kl. 13:30

Polisen önskar information gällande motorcykelstöld i Luleå

Polisen vill komma i kontakt med personer som har någon information gällande stölden av en motorcykel någon gång mellan den 22 eller 23 juli på Revelsudden i Luleå..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.