Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 15 August, 21:52

Aftonbladet - 05 jul 20 kl. 04:36

Kvinna död efter fall i Grand Canyon▸ En  59-årig kvinna från Arizona har dött efter att ha fallit över kanten i nationalparken Grand Canyon, rapporterar. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Grand Canyon, Arizona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinnadöd efter , falli , Grand, Canyon
Sydsvenskan - 10 aug 15 kl. 09:26

Grand Canyon hotas av guldläcka

Miljoner liter vatten som innehåller tungmetaller läcker ut från en guldgruva i Colorado i USA. Det förorenade vattnet har färgat vattnet i Animasfloden senapsgult och breder nu ut sig i ett större område i sydvästra USA.Vattnet har spritt sig över 150 kilometer från gruvan och till och med den berömda nationalparken Grand Canyon är hotad.

Helsingborgs Dagblad - 10 aug 15 kl. 09:26

Grand Canyon hotas av guldläcka

Miljoner liter vatten som innehåller tungmetaller läcker ut från en guldgruva i Colorado i USA. Det förorenade vattnet har färgat vattnet i Animasfloden senapsgult och breder nu ut sig i ett större område i sydvästra USA.Vattnet har spritt sig över 150 kilometer från gruvan och till och med den berömda nationalparken Grand Canyon är hotad.

Expressen - 11 aug 15 kl. 09:18

Grand Canyon hotas förorenas av guldläcka

GRAND CANYON, USA. Miljoner liter vatten som innehåller tungmetaller läcker ut från en guldgruva i Colorado i USA. Det förorenade vattnet har färgat vattnet i Animasfloden senapsgult och breder nu ut sig i ett större område i sydvästra USA.

SvD - 11 maj 11 kl. 12:57

Här flyger Jetman över Grand Canyon

Pressen fick inte se det. Men sponsorerna filmade. Här flyger piloten Yves Rossy, eller ?

Helsingborgs Dagblad - 10 jan 12 kl. 01:15

Ingen uranbrytning vid Grand Canyon

USA:s regering förbjuder ny uranprospektering runt Grand Canyon i 20 år framöver. Måndagens beslut var en besvikelse för gruvbolagen som hoppats att det moratorium som rått sedan 2009 skulle hävas. Miljögrupper välkomnade däremot beskedet att inga nya uranprojekt tillåts på ett över 4 000 kvadratkilometer stort område runt den kända nationalparken..

NT - 01 mar 12 kl. 07:42

Dömd för grym Grand Canyon-hajk

Ett långt fängelsestraff väntar en hälsofanatiker som tvingade ut sina barnbarn på långa hårda vandringar i Grand Canyon. 45-årige Christopher Alan Carlson döms för att ha gett dottersönerna, i tioårsåldern, för lite att äta och dricka samt att ha pressat dem för hårt under vandringarna i somras, då hettan i det stora turistmålet i USA kan vara dödlig..

Sydsvenskan - 01 mar 12 kl. 07:51

Dömd för Grand Canyon-hajk

Foto: Nelly Herzberg
Ett långt fängelsestraff väntar en hälsofanatiker som tvingade ut sina barnbarn på hårda vandringar i Grand Canyon i sommarhetta.
45-årige Christopher Alan Carlson döms för att ha gett dottersönerna, i tioårsåldern, för lite att äta och dricka samt att ha pressat dem för hårt under vandringarna i somras, då hettan i det stora turistmålet i USA kan vara dödlig. Carlson försvarade sig med att han ville "få bort dem från tv:n", skriver amerikanska medier.

SvD - 01 mar 12 kl. 07:42

Fängelse för Grand Canyon-hajk

Ett långt fängelsestraff väntar en hälsofanatiker som tvingade ut sina barnbarn på hårda vandringar i Grand Canyon i sommarhetta..

SVT - 24 jun 13 kl. 05:23

Här går han på lina över Grand Canyon

Nik Wallenda är den första som tagit sig över Grand Canyon på spänd lina..

SR - 30 aug 13 kl. 05:51

En Grand Canyon under Grönlands is

En älvfåra i storlek med Grand Canyon i USA har upptäckts under inlandsisen på Grönland. Bergsformationen är 75 mil lång och som djupast 800 meter och har tills nu varit okänd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.