Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 08 August, 16:56

Aftonbladet - 05 jul 20 kl. 01:53

Bransch: Sätt dit fler vattenskoterförare▸ För lite görs för att sätta dit vattenskoterförare som missköter sig. Det anser båtbranschens riksförbund Sweboat, som. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Sweboat

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bransch, Sätt, dit, fler, vattenskoterförare
GöteborgsPosten - 05 jul 20 kl. 04:16

Bransch: Sätt dit fler vattenskoterförare

För lite görs för att sätta dit vattenskoterförare som missköter sig. Det anser båtbranschens riksförbund Sweboat, som anklagar polis och Kustbevakningen för att vara för slapphänta i frågan..

DN - 14 feb 16 kl. 07:00

Johan Esk: Fler elittränare borde göra som Pär Mårts


Pär Mårts vågade växla spår och byta bransch. Det borde betydligt fler elittränare göra..

Nyheter 24 - 16 mar 12 kl. 16:16

Restaurangfacket rasande: "Ingen bransch har fått så stora lättnader"


Hotell- och restaurangföretagen vill att ungdomar ska tjäna 13 500 kronor i månaden, trots flera andra stora lättnader som branschen fått. SVERIGE. Sveriges hotell- och restaurangföretagare, SHR, kräver ungdomslöner på 13 500 kronor i månaden i hopp om att kunna anställa fler.

YLE - 03 feb 17 kl. 09:02

Det finns fler sommarjobb i år - ändå inte ovanligt att studerande jobbar utan lön

EK uppskattar att deras medlemsföretag erbjuder 100 000 sommarjobb i år. Det är 10 000 fler än ifjol. Många studerande upplever ändå att det är väldigt stressigt att försöka få sommarjobb inom sin egen bransch och det är inte heller ovanligt att studerande jobbar utan lön.

YLE - 25 jun 17 kl. 15:18

Finland utvidgar handeln med Kina – vinteridrott en växande bransch

På söndagen inledde statsminister Sipilä sitt besök i Kina. Det är viktigt att värna om relationen mellan länderna om Finland vill ha sin bit av den ständigt växande kinesiska marknaden, säger Finlands ambassadör i Peking Marja Rislakki. Kina är Finlands största handelspartner i Asien, och den femte största globalt.

YLE - 20 jun 16 kl. 04:28

Allt fler unga startar eget

Företagandet bland personer under 30 har ökat märkbart i Österbotten jämfört med samma period förra året. Helvi Riihimäki, direktör på Österbottens arbets- och näringsbyrå, tror att det beror bland annat på den osäkra arbetsmarknaden och satsningen på företagsamhet i skolorna. - Det är allt fler unga som vågar starta eget nu istället för att som tidigare skaffa arbetserfarenhet innan, berättar Riihimäki.

DI - 12 jul 19 kl. 09:33

Efter stjärnsmällen: Fler börsbjässar i fara

Överflöd och glädje. Det förutsåg det kinesiska årshoroskopet för 2019 – grisens år. Men för de flesta har det hittills varit svindåligt och förra veckan tvingade det Hexagon att vinstvarna.

Skånskan - 11 jan 20 kl. 10:30

Mansdominerad bransch ska bli kvinnligare

Malmö En fastighetsskötare är som regel man. Det vill HSB Skåne och arbetsförmedlingen ändra på, och samtidigt föra in lite mjukare värden och jämställdhet i yrket.
Just nu utbildar sig 14 arbetslösa skånska kvinnor sig till fastighetsvärdar på Yrkesakademin i Limhamn.

BT - 15 okt 12 kl. 13:24

Fler vägar till full sysselsättning

Sverige utmärker sig i internationella jämförelser. Ansvarsfullt hanterade och sunda statsfinanser gör det möjligt för Sverige att satsa när andra länder tvingas till åtstramningar. För att klara jobben och öppna fler vägar till full sysselsättning, samtidigt som den globala ekonomin präglas av såväl svag efterfrågan från krisdrabbade länder som hård konkurrens från till exempel Kina, behöver Sverige kontinuerligt stärka konkurrenskraften.

Skånskan - 30 aug 18 kl. 04:30

2 000 fler jobb i sjukvården

Skåne Med reformer för två miljarder lovar Socialdemokraterna att bygga ut och förstärka den skånska sjukvården.2 000 fler ska anställas i den skånska sjukvården och lika många ska utbildas till specialister.
En halv miljard av reformpengarna ska gå till att korta köerna inom cancervården.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.