Expressen > Nyheter

Friday, 14 August, 12:58

Expressen - 05 jul 20 kl. 01:20

Meghans uttalande sågas av kritikern: ”Ren fiktion”Hertiginnan Meghan får nu mothugg efter sitt uttalande om att hennes kungliga bröllop inbringat omkring en miljard pund till Storbritanniens statskassa.Kritiken kommer från Graham Smith, vd för organisationen Republic, som menar att siffran är tagen ur luften, rapporterar Daily Express.– Tanken på att hennes bröllop skulle ha genererat en miljard är ren fiktion..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Meghan, Storbritanniens, Graham Smith, Republic, Daily Express

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Meghans, uttalande, sågasav , kritikern, Ren, fiktion
Expressen - 04 nov 16 kl. 09:19

Löfvens uttalande sågas: "Är infantilt"

Stefan Löfvens uttalande om Therese Johaug var naivt och okunnigt. Det menar Dagens nyheters krönikör Johan Croneman. "Det är faktiskt bara om sport det är tillåtet att uttrycka sig på gränsen till politiskt infantilt", skriver Croneman..

SvD - 25 dec 13 kl. 15:38

Zlatans uttalande sågas på Twitter

SvD - 25 dec 13 kl. 15:44

Zlatans uttalande sågas på Twitter

Nilla Fischer: Det dummaste jag läst..

DN - 03 mar 14 kl. 09:41

Reinfeldts uttalande ifrågasätts

En spricka kan anas mellan statsministern och utrikesministern i synen på Rysslands agerande. Fredrik Reinfeldt säger sig förstå Rysslands agerande. Och Carl Bildt sågar Reinfeldts förståelse i SVT:s agenda..

SvD - 26 mar 14 kl. 18:10

Billströms uttalande ifrågasätts

I Malmö känns inte Tobias Billströms beskrivning av att 25 procent av eleverna undantas från simundervisningen igen. Istället hävdar både politiker och skola motsatsen: inga elever undantas och frånvaron på grund av konfessionella skäl är inget stort problem..

Expressen - 28 aug 17 kl. 13:51

Björgens uttalande sågas: "Är korkat"

Marit Björgen har stöttat Therese Johaug under hela dopingskandalen.Nu får Björgen kritik från finske storåkaren Sami Jauhojärvi.– Det är korkat, säger Jauhojärvi till Dagbladet.

BT - 16 jun 14 kl. 09:12

Tidsfristen för rysk gas har löpt ut

Tidsfristen för Kiev att betala den saftiga gasnotan till ryska Gazprom har löpt ut. Gasleveranserna stryps nu, i fortsättningen kräver Ryssland förskottsbetalning för gas. Från och med i dag får ukrainska Naftogaz "enbart den ryska gas de betalat för", heter det i ett uttalande från det statliga gasbolaget Gazprom som återges av Reuters.

Expressen - 07 jan 18 kl. 08:04

Kent Ekeroth ifrågasätter Mattias Karlssons uttalande: "Konstigt"

SD-ledamoten Kent Ekeroth fälldes i tingsrätten för en krogmisshandel – i hovrätten friades han.Nu är han tillbaka i riksdagen – där hans partiledning fått honom att lämna justitieutskottet.Ekeroth ifrågasätter nu partitoppen Mattias Karlssons kritik av hans "livsföring":– Mattias Karlssons uttalande om att jag har utegångsförbud efter en viss tid är väldigt konstigt med tanke på att han själv är ute och festar, säger Ekeroth till SVT Nyheter..

Helsingborgs Dagblad - 26 jan 16 kl. 15:31

Silvana Imam ifrågasätter rubrik

Artisten Silvana Imam reagerar på en rubrik i senaste numret av magasinet Filter. Det är formuleringen "Vad vill ni? Silvana Imam har tröttnat på att vara politisk förgrundsfigur" på magasinets förstasida som hon ifrågasätter.

Sydsvenskan - 26 jan 16 kl. 15:31

Silvana Imam ifrågasätter rubrik

Artisten Silvana Imam reagerar på en rubrik i senaste numret av magasinet Filter. Det är formuleringen "Vad vill ni? Silvana Imam har tröttnat på att vara politisk förgrundsfigur" på magasinets förstasida som hon ifrågasätter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.