Aftonbladet > Sport

Thursday, 13 August, 02:15

Aftonbladet - 04 jul 20 kl. 22:25

Uppgifter: Ger Sverige nobben▸ Talangen väljer bort Blågult.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Sverige, Blågult

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UppgifterGer , Sverige, nobben
SVT - 24 jul 19 kl. 04:22

Uppgifter: Sverige har visat intresse för europeisk skyddsaktion i Persiska viken

Flera europeiska länder, däribland Sverige, ska ha visat intresse för att delta i en gemensam skyddsaktion Hormuzsundet, uppger EU-diplomater för Reuters. Men Sverige har inte fått någon fråga uppger UD. ”Sverige har haft en löpande dialog med Storbritannien i ärendet, men har inte aktivt sökt deltagande i Storbritanniens nya initiativ”, skriver departementssekreterare Anton Dahlquist i ett mejl till SVT Nyheter..

Expressen - 12 jul 19 kl. 11:39

Uppgifter: Sverige skriver inte på FN:s kärnvapenförbud

Den svenska regeringen kommer inte skriva under FN:s konvention om förbud mot kärnvapen, enligt uppgifter till DN..

Expressen - 27 sep 13 kl. 22:20

Uppgifter: Sverige kan få fem nya miljardärer

Sverige kan vara på väg att få fem nya miljardärer. Enligt brittiska Telegraph förbereder spelföretaget bakom succén "Candy Crush Saga" en introduktion på Nasdaq-börsen. Om det genomförs väntas svenskarna blir miljardärer..

SVT - 04 sep 15 kl. 16:07

Uppgifter: Sverige fattar ”dödsbeslut” i Afghanistan

Sverige och Tyskland har varit med och fattat ”kill decisions”, dödsbeslut, mot rebeller i Afghanistan, trots att regler förbjuder dem att delta i processen, skriver The New York Times i dag. Uppgifterna kommer från västerländska tjänstemän med insyn i operationerna, skriver tidningen, men de förnekas av alla inblandade länder..

SR - 04 sep 15 kl. 18:19

Uppgifter: Sverige med i beslut om dödliga attacker

Sverige och Tyskland har varit med och tagit beslut om dödliga amerikanska militära attacker i Afghanistan. Det hävdar tidningen New York Times i dag. Den svenska försvarsmakten tillbakavisar uppgifterna helt:.

DN - 14 jan 16 kl. 20:49

Uppgifter: Sverige erkänner inte Västsahara

Sverige kommer inte att erkänna Västsahara, rapporterar TV4 och SVT. Beslutet är en helomvändning för Socialdemokraterna..

DI - 18 mar 18 kl. 14:04

Uppgifter: Sverige förhandlade om fängslade amerikaner med Nordkorea

Sverige uppges ha förhandlat om frisläppandet av tre amerikanska fångar i Nordkorea med den nordkoreanske utrikesministern under besöket i Stockholm. Enligt CNN:s källor är det en viktig fråga för att USA ska komma till förhandlingsbordet..

Dalarnas tidningar - 22 jun 18 kl. 13:58

Uppgifter: Sverige saknar tre spelare – en dag innan ödesmatchen

Imorgon spelare Sverige en avgörande match mot Tyskland. Sportbladet skriver idag att tre spelare saknades under dagens träning. Det handlar om Pontus Jansson, Filip Helander och Marcus Rohdén..

Länstidningen i Jämtland - 22 jun 18 kl. 13:58

Uppgifter: Sverige saknar tre spelare – en dag innan ödesmatchen

Imorgon spelare Sverige en avgörande match mot Tyskland. Sportbladet skriver idag att tre spelare saknades under dagens träning. Det handlar om Pontus Jansson, Filip Helander och Marcus Rohdén..

DI - 06 jul 19 kl. 15:31

Uppgifter: Sverige ska utveckla stridsflyg med Storbritannien

Sverige kommer vara med och ta fram Storbritanniens hypermoderna stridsflygplan Tempest, enligt tidningen The Telegraph. Inga beslut har fattats, låter det från svenskt regeringshåll..

Expressen - 08 jul 19 kl. 14:23

Uppgifter: Sverige i nytt stridsflygsprojekt

Det brittiska stridsflygplansprojektet ”The Tempest” ska kunna flyga obemannat, använda laservapen och styra attackdrönare.Nu uppger brittiska medier att Sverige kommer att gå in som samarbetspartner i projektet.Det svenska försvarsdepartementet är dock förteget.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.