Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 08 August, 04:54

Aftonbladet - 04 jul 20 kl. 21:49

166 döda efter våldsamheter i Etiopien▸ Minst 166 människor har dödats i våldsamheterna i Etiopien efter mordet på den populäre artisten Hachalu Hundessa i. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Etiopien, Hachalu Hundessa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 166, dödaefter , våldsamheteri , Etiopien
Aftonbladet - 04 jul 20 kl. 21:46

Många dödade, skadade och gripna i Etiopien

▸ Minst 166 människor har dödats i våldsamheterna i Etiopien efter mordet på den populäre artisten Hachalu Hundessa i….

Helsingborgs Dagblad - 04 jul 20 kl. 21:46

Många dödade, skadade och gripna i Etiopien

Minst 166 människor har dödats i våldsamheterna i Etiopien efter mordet på den populäre artisten Hachalu Hundessa i måndags, enligt polisen. "I efterdyningarna av Hachalus död har 145 civila och 11 (personer ur) säkerhetsstyrkorna förlorat sina liv i or.

GöteborgsPosten - 04 jul 20 kl. 21:46

Många dödade, skadade och gripna i Etiopien

Minst 166 människor har dödats i våldsamheterna i Etiopien efter mordet på den populäre artisten Hachalu Hundessa i måndags, enligt polisen..

Supermiljöbloggen - 07 okt 16 kl. 09:57

”Vi måste prata om klimatflyktingar”

Den här veckan har EU-parlamentet genomfört två historiska omröstningar: att med stor majoritet godkänna klimatavtalet och rösta igenom en resolution inför COP 22 i Marrakech där det för första gången finns skarpa skrivningar om klimatflyktingar, detta skriver EU-parlamentarikern Linnéa Engström (MP) idag i en debattartikel på Supermiljöbloggen Vi lever i en tid av klimatförnekelse. Vi ser cyklonerna och naturkatastroferna på teve och tänker ”stackars människor”, byter kanal och glömmer. Vi har presidentkandidater som Donald Trump som rakt av förnekar klimatförändringarna.

Kristianstadsbladet - 26 dec 13 kl. 17:41

Svåra strider rasar i Sydsudan

Striderna fortsätter i staden Malakal i det oljerika norra Sydsudan. Några få timmar har Röda Korsets kirurgteam kunnat arbeta.
Minst 90 000 människor har flytt sina hem de senaste tio dagarna sedan strider brutit ut mellan trupper lojala med president Salva Kiir och rebeller som stöder avsatte vicepresidenten Riek Machar.

BT - 26 dec 13 kl. 17:43

Svåra strider rasar i Sydsudan

Striderna fortsätter i staden Malakal i det oljerika norra Sydsudan. Några få timmar har Röda Korsets kirurgteam kunnat arbeta. Minst 90 000 människor har flytt sina hem de senaste tio dagarna sedan strider brutit ut mellan trupper lojala med president Salva Kiir och rebeller som stöder avsatte vicepresidenten Riek Machar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.