Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 08 August, 04:41

Aftonbladet - 04 jul 20 kl. 21:59

Kompisarna: ”Han skrek att vi var smuts”



▸ Amina och Agnes skulle bara gå in och boka en hyrbil på den lokala bensinstationen..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Agnes

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KompisarnaHan , skrekatt vi var , smuts
Trelleborgs Allehanda - 21 dec 13 kl. 19:10

Första V75-segern för kompisarna

Amatörtränaren Jarmo Kallunki upplevde på lördagen sin största stund på travbanan.För andra gången var han med på V75, och det blev seger med Demo.I sulkyn satt kompisen och proffstränaren Jörgen Berglund som vann sitt första V75-lopp.

Kristianstadsbladet - 21 dec 13 kl. 19:10

Första V75-segern för kompisarna

Amatörtränaren Jarmo Kallunki upplevde på lördagen sin största stund på travbanan.För andra gången var han med på V75, och det blev seger med Demo.I sulkyn satt kompisen och proffstränaren Jörgen Berglund som vann sitt första V75-lopp.

Expressen - 20 dec 17 kl. 10:50

De två kompisarna dödsoffer i tågolyckan

Tågentusiasterna Zak Willhoite, 35, och Jim Hamre, 61, har namngetts som två av dödsoffren i tågolyckan  i USA.Minst tre omkom och ett hundratal skadades när ett Amtrak-tåg spårade ur.– Det blev mörkt och folk skrek, berättar ett vittne.

Expressen - 12 maj 12 kl. 12:44

Rapace bad om smuts och blod i Prometheus

Noomi Rapace vägrade vara sexig i storfilmen "Prometheus". I stället bad den svenska stjärnan om smuts och blod i sminket. - Mer svett, mer smuts, mer blod.

Helsingborgs Dagblad - 16 nov 15 kl. 04:00

Graffiti blir smuts på fel plats

Jag var på Dunkers kulturhus häromdagen och för att vara mer exakt: Jag besökte även toaletten där. Vilket i sig varken är sensationellt eller intressant, men jag såg en sällsynt illa tecknad gubbe på insidan av toalettdörren. Svart tusch och såvitt jag kunde bedöma helt befriad från varje spår av artistisk talang.

YLE - 11 maj 15 kl. 12:46

Kompisarna viktigast vid skolfusioner

Lojo ser över sitt servicenät med hård hand, men vill föra en öppen dialog med invånarna kring processen. Elever i årskurserna 1-6 fick under en workshop skriva ner sina rädslor för framtiden när små skolor blir stora. Kompisarna, läraren, en bra skolgård och trygg inlärningsmiljö utan mobbning var det viktigaste för eleverna som deltog i arbetet.

Nya Wermlands Tidningen - 23 feb 12 kl. 12:30

Kompisarna finns i två versioner

Kompisarna är namnet på ett tämligen nytt band i Säffle men bandets medlemmar är välkända musikaliska profiler. Det som krånglar till saken är att Kompisarna finns i två versioner ? en mer lågmäld variant som sjunger på svenska och ett rockigare och lite tuffare format..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Kompisarna tolkar Elvis i två konserter

Till helgen är det Elvis som gäller för hela slanten när Kompisarna ska tolka Elvis i Sagasalongen. Efter höstens succé gör nu Kompisarna med vänner två konserter, en på fredag och en på lördag..

Dalarnas tidningar - 29 nov 15 kl. 16:08

Nostalgin väger tungt för De Lyckliga Kompisarna

Har du ett gammalt avdankat punkband som du vill riva liv i igen men undviker gärna att bli en parodi dig själv? Lite nytt material och lite nytt fräscht blod så bokar spelningarna i princip sig själva. Mart Hällgren har värvat lite yngre förmågor till sitt älskade De Lyckliga Kompisarna och undviker det som tidigare nedlagda band annars riskerar att hamna i när de startar upp igen; ett trött försök att se ut och låta som när det begav sig.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Man hackade sig in i bebismonitor – skrek "vakna bebis"Trakasserade 2-åring

USA. Heather Schreck och hennes man, Adam, hade installerat en monitor inne i dottern Emmas rum som hon hade koll på via mobilen, skriver Mirror.Hon väcktes mitt i natten av att någon skrek åt dottern.

Sydsvenskan - 16 feb 11 kl. 06:30

I vår tids smuts

Günter Wallraffs reportagesamling "Rapport från vår sköna nya värld" finns nu i pocket. Detta är ing?
Günter Wallraffs reportagesamling ?



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.