DI > Ekonomi

Saturday, 15 August, 09:20

DI - 04 jul 20 kl. 19:27

De satsade allt mitt i krisen: ”Vi är vana vid att ta risker”Vännerna Anders Lyckman, tidigare kreativ chef på Victoria's secret, och Fredrik Axell med bakgrund inom sportsponsring, arbetade på. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Anders Lyckman, Victoria, Fredrik Axell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De satsadeallt mitt i , krisenVi är , vana, vid att ta risker
YLE - 25 feb 17 kl. 10:08

Djurskydd innebär att se risker och att förbjuda passivitet

Det finns saker som borde rättas till då det gäller brotts- och förvaltningsprocesserna kring djurskydd. Kritik riktas också mot den okunnighet som råder om djurhållningsförbud. Forskaren Tarja Koskela kritiserar i sin färska doktorsavhandling (Optimaalinen eläinsuojelu rikosprosessissa ja julkishallinnossa) nuvarande system för djurskydd.

SVT - 24 okt 17 kl. 17:08

Richard Russell: Att spela in skivor är inte riskabelt

Richard Russell äger ett av världens mest framgångsrika oberoende skivbolag. Han har gett ut Adele och Radiohead. White Stripes och MIA.

Ekonomistas - 23 dec 13 kl. 09:57

Är det ”orealistiskt” att försöka uppfylla inflationsmålet?

English translation. Tidigare har jag redovisat en s.k.

YLE - 01 mar 17 kl. 15:43

”En frihet att få föda i hemmet”

Hemmet upplevs av hemföderskor som en trygg och bra plats att föda på jämfört med sjukhusmiljö. Under de senaste 20 åren har antalet hemförlossningar stigit mycket snabbt. Förutsatt att inga katastrofer i samband med hemförlossningar når nyhetsrubrikerna kommer antalet att öka, tror forskningsprofessor.

HBL - 31 jul 14 kl. 04:00

Industrin varnar: Snart syns krisen på verkstadsgolvet

Tillväxten inom den finländska ­teknologiindustrin har stannat ­under våren och det verkar inte bli fart på den på ett tag, varnar branschorganisationen.Sanktionerna mot Ryssland slår hårt mot den finländska teknologiindustrin. Särskilt utsatta är företag inom metallförädling och elektronik.

Dagensanalys.se - 11 feb 19 kl. 14:49

”Ny syn på digitala upplevelser kommer att elda på nästa kreativa revolution”

Två decennier av teknikutveckling och innovationer har skapat en digital röra som fått människor och organisationer att tänka över vilka digitala lösningar de verkligen behöver, skriver Accenture om en ny rapport som de tagit fram. Fjord Trends 2019 undersöker sju trender som väntas forma nästa generations upplevelser, och erbjuder handfasta råd för hur företag bäst tar tillvara på dessa. En fundamental omprövning av vad kunder faktiskt värdesätter och vill ha kommer att sätta tonen för en helt ny syn på design som återigen sätter människan i fokus.

YLE - 13 okt 14 kl. 17:45

Hur ska man få den ekonomiska utvecklingen att vända?

I dag ställer många sig frågan om vad som borde ske för att den ekonomiska utvecklingen ska vända. De ekonomer som Yle Nyheter har talat med bedömer att effekterna av det sänkta kreditvärdighetsbetyget är marginella. Finland får fortfarande lån på fördelaktiga villkor.

Ekonomistas - 03 apr 20 kl. 16:43

Webinarium om den ekonomiska Corona-krisen

I måndags hade Nationalekonomiska föreningen (ansök gärna om medlemskap) ett webinarium om hur de ekonomiska aspekterna av Corona-krisen kan hanteras. Den breda synen var att detta inte är rätt tid att hålla i plånboken. En av statens centrala uppgifter är att hantera breda chocker som drabbar hushåll och företag.

YLE - 24 jan 17 kl. 15:28

Hangös revisorer om McDonald: Det gäller att tänka på stadens intresse

Politikerna i Hangö är splittrade i frågan om Hangö ska besvära sig eller inte över Helsingfors förvaltningsdomstols dom om uppsägningen av hälsocentralläkare Outi McDonald. Revisorerna ger i alla fall tydligt besked till staden om att det är fullmäktige, inte stadsstyrelsen som ska avgöra besvärsfrågan. Domstolen har slagit fast att Hangö olagligt sade upp sin hälsocentralläkare Outi McDonald.

YLE - 13 apr 16 kl. 05:56

Striktare reger för simning vid lägerskolor

Reglerna för lägerskolor i Karleby blir striktare. Bland annat rekommenderas att barnen inte simmar eller klättrar på lägerskolan. Reglerna på lägerskolorna har skärpts från år till år, vartefter det blivit allt vanligare att skolbarnen åker på lägerskola.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Trump ökar trycket på Tiktok

Bytedance måste sälja Tiktok inom tre månader, och köpet 2017 av Musical.ly är olagligt..

DI - 30 minuter sedan

Värdeinvesteraren ser fyndläge – ”coronavinnaren” ska upp 50 procent

Fondförvaltaren Jonas Edholm letar efter aktier som handlas till en kraftig rabatt och passade under vårens börsfall på att utöka….

DI - 1 timme sedan

Studenter i Europa nöjda med distansstudier

Att plugga på distans har under coronapandemin blivit vardag för studenter världen över..

DI - 2 timmar sedan

Sju nya coronafall på Nya Zeeland

Antalet nya smittade av coronaviruset ökar på Nya Zeeland..

DI - 2 timmar sedan

Hyrbilar drev upp inflationen – här är veckans viktigaste händelser

Hyrbilar drev upp juli-inflationen, Tesla rusade mot nya höjder efter besked om att bolaget genomför en aktiesplit och Alfa Lavals bud på….

DI - 10 timmar sedan

Di:s expert varnar för börsoptimismen: ”Tar ut för mycket i förskott”

Flera bolag som seglat igenom coronakrisen som vinnare har rapporterat i veckan..

DI - 11 timmar sedan

USA-börserna på väg att avsluta veckan på minus

Samtliga ledande index på Wall Street ser ut att stänga på rött på fredagen. Det tyska läkemedelsbolaget Curevac rusar dock över 200….

DI - 11 timmar sedan

Enighet nyckelfråga för Demokraterna

”Enighet” väntas bli ett nyckelord under Demokraternas helvirtuella konvent i ett försök att undvika skräckscenariot från valet 2016. .

DI - 12 timmar sedan

Donald Trump om Putins vaccin: ”Hoppas det funkar”

Under veckan blev Ryssland första land i världen att godkänna världens första vaccin mot coronaviruset..

DI - 12 timmar sedan

Medvind för Demokraterna inför val-kickoff

Demokraterna har medvind i opinionen inför konventet nästa vecka, inte minst efter Joe Bidens hyllade val av vicepresidentkandidat. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.