Expressen > Sport

Friday, 07 August, 00:22

Expressen - 04 jul 20 kl. 19:09

Stoppades från att komma in i SverigeGÖTEBORG. Armand Duplantis slog till med nytt världsårsbästa på Ullevi.Men en person saknades på läktaren.Hans pappa och tränare Greg får inte komma in i Sverige på grund av coronapandemin.– Det är jobbigt för honom, säger Armand Duplantis..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, GÖteborg, Duplantis, Ullevi, Greg, Armand Duplantis

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stoppadesfrån att , kommain i , Sverige
Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 30 jul 14 kl. 22:16

Om du oroar dig för dina släktingar på äldreboenden svartmålar du Sverige

Igår släppte Socialdemokraterna sin första valfilm. Det handlade om en man som oroade sig över hur hans mamma har det på sitt äldreboende. Moderaternas partisekreterare Kent Persson svarade direkt: Det är tydligt att Socialdemokraterna går till val på att svartmåla Sverige.

Nyheter 24 - 15 aug 11 kl. 20:48

"Sverige är bra på kampsport"


KRÖNIKA. Trots att relativt få svenskar utövar kampsport har vi internationella stjärnor i en hel rad sporter. Och det kan bara bli bättre.

Alliansfritt Sverige - 20 mar 12 kl. 17:10

Stefan Hanna: "Fattiga" i Sverige har det fantastiskt bra

DUMHETER. Stefan ?Hyenadräkten?

Alliansfritt Sverige - 13 apr 14 kl. 14:02

Moderattoppar: Sverige fick inte ett enda nytt jobb på 36 år

Ibland läser man något som är så märkligt att man funderar på om det inte är ett skämt. Det är i dagens Småladsposten som tre moderater skriver en debattartikel vars avslutning kommer leva kvar i historien som det kanske allra skumaste som frammanats på det svenska språket: De som har skrivit under är Bo Frank som är kommunalråd i Växjö Anna Tenje som är ordförande i tekniska nämnden i Växjö och Olivier Rosengren som "jobbar med politisk strategi och kommunikation" för Moderaterna. Var ska man ens börja?

Alliansfritt Sverige - 08 jun 14 kl. 12:43

Inte i något västland ökar klyftorna lika snabbt som i Sverige

Vi kan bekräfta ett rykte om att den relativa fattigdomen växer. Och inte bara det, Sverige är en av de snabbaste länderna att öka inkomstklyftorna jämfört med något annat västerländskt land. Hade det varit en tävling hade vi vunnit.

Alliansfritt Sverige - 31 okt 11 kl. 05:30

Riksdagsledamot: ?Det finns inga fattiga i Sverige?ARROGANT. Plötsligt blir den benhårda moderata klasspolitiken så mycket mer begriplig. Riksförbundet för hjälp av narkotika- och läkemedelsberoende:Några moderata riksdagsmän har bett om att få komma till RFHL.

Alliansfritt Sverige - 18 nov 13 kl. 20:08

Sverige i recession – Anders Borg: whatever

Sverige ser ut att befinna sig i recession. Det senaste kvartalet har industrin tvingats reat ut sina lagervaror till ett värde av 10 miljarder kronor, vilket befaras komma att trycka ned BNP till under minusgränsen. Detta skulle innebära att vi för första gången sedan år 2009 har en krympande ekonomi två på varandra följande kvartal.

Alliansfritt Sverige - 23 nov 13 kl. 12:19

Hemligstämplat Sverige

I torsdags röstade Sveriges riksdag om en proposition från regeringen att bygga ut sekretessbestämmelserna, och därigenom inskränka offentlighetsprincipen, för att Sverige ska kunna delta i internationella samarbeten. Regeringens förslag gick igenom och hädan efter följer således en lagändring som konstitutionsutskottets ordförande, Peter Eriksson (MP), kallar för "ett yxhugg som kraftigt kommer att begränsa möjligheten att granska svenska myndigheter". Det här är dock lång ifrån första gången Moderaterna svingar för att sarga offentlighetsprincipen.

Alliansfritt Sverige - 23 maj 14 kl. 23:21

Trots att regeringen har samma underlag som experter lyckas de komma fram till fel slutsats

I EU finns tre klimatmål som diskuteras. Mer förnybar energi är ett utav dem målen. Men regeringen har tidigare sagt nej till bindande mål för förnybar energi.

Alliansfritt Sverige - 19 jan 13 kl. 11:29

Lööf ordnar föräldrafritt - allianskollegor vill ändå inte komma

FF. Alliansen 2,0. Mötet i Marmarö.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.