SVT > Ekonomi

Saturday, 15 August, 09:42

SVT - 04 jul 20 kl. 18:48

Kartläggning: Så stor andel anställda har permitterats i olika branscherSedan 1 mars har mer än var tredje anställd, 35 procent, permitterats inom inom hotell- och restaurang. Motsvarande siffra är 0 procent inom energiförsörjning, enligt Stockholms Handelskammare..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Stockholms Handelskammare

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kartläggning, , stor, andel, anställdahar , permitteratsi olika , branscher
YLE - 19 maj 17 kl. 06:39

Viltexpert: Kartläggning av förekomsten av hjortar kan ge svar om spridningen av borrelios

Vitsvanshjorten är en stor fästingbärare; en individ kan bära flera hundra tusen fästingar. Det är ändå oklart om hjortar ökar risken för fästingburna sjukdomar. Under de senaste tio åren har hjortarna ökat explosionsartat och nu ska de kartläggas för att få kontroll på stammen och svar på frågor om fästingar.

SR - 09 apr 14 kl. 06:11

Kartläggning av bidöd

Väldigt många svenska bin dog förra vintern. Men som helhet mår bina bättre än många befarat. Det visar de första resultaten från en ny stor Eu-kartläggning av honungsbin i 17 europeiska länder..

SVT - 15 feb 15 kl. 10:24

Ny kartläggning: 400 lastbilar kör olagligt i Sverige

För första gången någonsin har en stor kartläggning av den illegala utländska lastbilstrafiken i Sverige gjorts. De fullkomligt strömmar in i Sverige, lastbil efter lastbil. Många helt lagligt men nu kan en forskargrupp för första gången avslöja omfattningen av den illegala trafiken..

Trelleborgs Allehanda - 16 maj 16 kl. 16:19

Kartläggning av sexofredanden klar

Sexuella ofredanden av unga tjejer på festivaler och i badhus har fått stor uppmärksamhet. Nu är polisens kartläggning av brottslighetens omfattning klar.(TT).

Sydöstran - 16 maj 16 kl. 16:19

Kartläggning av sexofredanden klar

Sexuella ofredanden av unga tjejer på festivaler och i badhus har fått stor uppmärksamhet. Nu är polisens kartläggning av brottslighetens omfattning klar.(TT).

Blekinge Läns tidning - 18 okt 16 kl. 09:10

Stor kartläggning av PFAS i grundvattnet

Nu startar en kartläggning av PFAS i svenska grundvatten. Det skriver Länsstyrelsen i Kalmar i ett pressmeddelande..

Sydöstran - 18 okt 16 kl. 09:56

Stor kartläggning av PFAS i grundvatten

Nu meddelar Länsstyrelsen att en kartläggning av PFAS i svenska grundvatten ska göras under hösten och vintern..

SR - 06 feb 20 kl. 10:32

Ny genetisk kartläggning av cancer

En stor genetisk kartläggning av cancervävnad presenteras i dag i sex olika artiklar i tidskriften Nature. Forskarna har i detalj studerat arvsmassan i nästan 2700 cancerprover, och i matchad frisk vävnad..

Nyteknik - 18 maj 20 kl. 16:49

Kartläggning: 15 procent har haft coronasmittan

Ungefär 15 procent av Stockholms friska befolkning är eller har varit smittade av coronaviruset. Det hävdar forskare efter en stor kartläggning bland medarbetare på Karolinska universitetssjukhuset..

Västerbottens Folkblad - 14 okt 18 kl. 07:00

Kartläggning: Stort problem i länet att få flyktingar stannar

Länets kommuner lyckas inte bra med att få nyanlända att stanna kvar. Detta trots ett skriande behov av nya invånare. I eFolkbladet söndag kartlägger vi vilka kommuner som tappar mest på utvecklingen.

SVT Debatt - 24 sep 13 kl. 12:12

Kartläggning ingår i polisens jobb ? men kräver ansvar

ROMREGISTRET Stämmer DN:s uppgifter om det så kallade romregistret är det ytterst allvarligt och skadar förtroendet för polisen. Samtidigt måste vi komma ihåg att polisen har till uppgift att kartlägga personer som misstänks för allvarliga brott. Ska vi förstå hur olika brottsaktiva personer känner varandra och var polisen ska leta efter dem krävs strukturerad information.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.