Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 08 August, 19:56

Aftonbladet - 04 jul 20 kl. 02:26

Miljövänner inte nöjda med tyskt kolstopp▸ Förbundsdagen i Tyskland har röstat igenom en lag för att fasa ut den förorenande kolkraften till senast år 2038..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Tyskland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljövännerinte , nöjdamed , tyskt, kolstopp
Helsingborgs Dagblad - 04 jul 20 kl. 02:26

Miljövänner inte nöjda med tyskt kolstopp

Förbundsdagen i Tyskland har röstat igenom en lag för att fasa ut den förorenande kolkraften till senast år 2038. Men miljörörelsen tycker processen är en missad chans. – Eran med fossila bränslen upphör obönhörligen i och med detta beslut, sade ekonomi.

Sydsvenskan - 04 jul 20 kl. 02:26

Miljövänner inte nöjda med tyskt kolstopp

Förbundsdagen i Tyskland har röstat igenom en lag för att fasa ut den förorenande kolkraften till senast år 2038. Men miljörörelsen tycker processen är en missad chans. – Eran med fossila bränslen upphör obönhörligen i och med detta beslut, sade ekonomi.

GöteborgsPosten - 04 jul 20 kl. 02:26

Miljövänner inte nöjda med tyskt kolstopp

Förbundsdagen i Tyskland har röstat igenom en lag för att fasa ut den förorenande kolkraften till senast år 2038. Men miljörörelsen tycker processen är en missad chans..

YLE - 25 feb 17 kl. 06:23

"Osmaklig" torvreklam upprör miljövänner

Finlands Bioenergiförening väcker ilska med sin reklamkampanj, som propagerar för torv som bränsle och tillverkningsråvara. Miljöorganisationer betecknar kampanjen som vilseledande och direkt osmaklig. - Energitorv är skadligt för klimatet och för vattendrags och myrmarkers biodiversitet.

Cornucopia - 08 jan 16 kl. 09:57

Miljöpartistisk historierevisionism - erkänner att man inte är liberala

Miljöpartiets två sk språkrör, Åsa Romson och hen Fridolin, har skrivit en historierevision av Miljöpartiet, där de slutligen erkänner att man brutit helt med sin liberala bakgrund. Partiet är nu ett renodlat extremistiskt vänsterparti utan "låsningar och lojaliteter till gamla lösningar" som den gröna skatteväxlingen och andra tidigare grundtankar i partiet.

Miljöpartiet bildades av en rad avhoppare från Folkpartiet (Liberalerna), med Per Gahrton i spetsen.

Supermiljöbloggen - 28 jun 14 kl. 14:07

De bästa miljöeventen i Almedalen 2014

Snart är det dags för årets Almedalsvecka i Visby. Det är en djungel av mingel och event som annonseras just nu. Här listar vi de som vi tycker är de mest intressanta!

Cornucopia - 14 nov 16 kl. 07:44

Miljöministern erkänner: Miljöskatterna är en kassako, inte ett incitament

Miljöminister Isabella Lövin (mp) erkänner nu det alla redan visste. Nämligen att miljöskatterna är en kassako för staten, som man inte klarar sig utan. Syftet är att få in pengar, inte att genomföra en förändring.

Kristianstadsbladet - 29 nov 12 kl. 10:00

Turisterna är nöjda med Åhus

Arkivfoto: Malin Palm
90 procent av dem som besökt Åhus är nöjda och vill återvända. Det visade den marknadsundersökning som Platsorganisation Åhus har gjort.
Under sommaren har de genomfört undersökningar med såväl turister som bofasta.

BT - 27 jan 14 kl. 01:35

C vill bestraffa miljöbrott hårdare

Miljöbrott måste bestraffas hårdare, slår Centerpartiet fast i en rapport inom kort. Förslagen är höjda företagsböter och ett register över tidigare dömda företag så att återfallsbrottslingar får skärpta straff. I alliansens rättspolitik har kampen mot miljöbrott hamnat på undantag, anser Johan Linander (C), rättspolitisk talesperson och vice ordförande i riksdagens justitieutskott, enligt Svenska Dagbladet.

Cornucopia - 21 nov 16 kl. 15:06

Centerpartiet och Sverigedemokraterna svarar om den chockhöjda skatten för egenföretagare

Bland de fem oppositionspartierna har nu två partier svarat på hur de ställer sig till den med ca 30% chockhöjda skatten för egenföretagare och vad de avser att göra för att stoppa förslaget. Endast Centerpartiet och Sverigedemokraternas  behagade svara på detta, medan de övriga partiernas talesmän, dvs Moderaterna och Folkpartiet, inte verkar prioritera det hela. Inte heller regeringspartiet Miljöpartiets ekonomisk-politiska talesman ville svara.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.