DN > Ekonomi

Friday, 14 August, 15:32

DN - 03 jul 20 kl. 20:07

Personal på Tillväxtverket larmar om för hög arbetsbelastningPersonal på Tillväxtverket klagar nu över en ”orimligt hög arbetsbelastning” på grund av det statliga stödet för korttidsarbete..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Tillväxtverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Personal, Tillväxtverket, larmarom för hög , arbetsbelastning
Regeringen - 02 apr 13 kl. 08:21

Gunilla Nordlöf ny generaldirektör för Tillväxtverket

Regeringen har beslutat att förordna Gunilla Nordlöf till ny generaldirektör för Tillväxtverket.- Jag är oerhört glad över att Gunilla Nordlöf tackat ja till att leda Tillväxtverket. Med hennes bakgrund och erfarenheter kommer hon vara en enorm resurs för det viktiga arbete som Tillväxtverket bedriver, säger näringsminister Annie Lööf.

Sydsvenskan - 23 maj 14 kl. 15:24

Tillväxtverket sponsrar Alien Interactive

Alien Interactive i Lomma hjälper företag att motivera sin personal genom att spelifiera arbetsdagen. Nu får företaget bidrag från Tillväxtverket för att genomföra "Projekt Alien Interactive AB", med högst 250 000 kronor. "Sökande har förutsättningar att framgångsrikt genomföra internationaliseringen och den nya marknaden kommer att ge företaget ökad konkurrenskraft" skriver verket.

Cornucopia - 09 jul 20 kl. 11:54

Tillväxtverket: Elbristen leder till upp till 280 000 förlorade jobb i storstadsområden och närliggande - och bostadsbrist

Tillväxtverket har gjort en analys av konsekvenserna av elbristen för Mälardalen och Stor-Stockholm, Skåne och Västra Götalands län. Regeringens nedstängning av kärnkraften och oförmåga att ordna fram överföringskapacitet av el från bland annat Norrland kommer till år 2040 leda till upp till 280 000 förlorade jobb i dessa tre regioner. Dessutom leder det till relativt sett minskad befolkning på grund av bostadsbrist eftersom nu bostadsområden inte kan byggas.

YA - 08 aug 12 kl. 06:30

Tillväxtverket och tillitens problem

Nyligen avslöjades att Tillväxtverket, en av våra statliga myndigheter, sprätt iväg skattepengar på dyra middagar, slottsvistelser och skidresor.
Älgvisning (!), choklad- och vinprovning och spabesök har man också kostat på sig för offentliga medel.

Regeringen - 06 aug 12 kl. 16:19

Christina Lugnet lämnar Tillväxtverket

Regeringen kommer på torsdag att entlediga Tillväxtverkets generaldirektör Christina Lugnet. - Den verksamhet som Tillväxtverket ansvarar för är oerhört viktig och för att myndigheten ska kunna fortsätta utvecklas och göra ett bra jobb krävs en generaldirektör som både har näringslivets, medborgarnas och regeringens fulla förtroende, säger näringsminister Annie Lööf. Pressmeddelande: Christina Lugnet lämnar Tillväxtverket Näringsdepartementet, 6 augusti 2012.

Nyhetskanalen - 08 aug 12 kl. 07:56

Odell kräver granskning av Tillväxtverket

Hela verksamheten på Tillväxtverket bör granskas efter skandalen med den vidlyftiga internrepresentationen. Kravet kommer från Mats Odell, ordförande i riksdagens näringsutskott.Dagens Industri skriver att Odell vill veta hur det miljardstöd från EU som Tillväxtverket delar ut har fördelats.

ÖstersundsPosten - 04 mar 15 kl. 21:03

Lindbäck har svarat Tillväxtverket

Tillväxtverket har låtit genomföra en extern revision av den ekonomiska redovisning som sex resurscentrum lämnat in. De har alla fått verksamhetsbidrag från Tillväxtverket..

Regeringen - 20 jul 17 kl. 13:50

Uppdrag till Tillväxtverket att verka för digitalt först - för ett enklare företagande

Regeringen uppdrar åt Tillväxtverket att vara utvecklingsmyndighet för arbetet med att skapa enkla digitala myndighetskontakter för företag. Tillväxtverket ska i nära samarbete med berörda statliga och kommunala myndigheter främja digital förnyelse genom att tillgängliggöra information och stötta berörda myndigheter att tillämpa principen digitalt först i företagens myndighetskontakter..

Länstidningen i Jämtland - 30 aug 17 kl. 10:58

Regeringen: Delar av Tillväxtverket flyttas till Östersund

Statsminister Stefan Löfven och civilminister Ardalan Shekarabi presenterade på en pressträff i dag att delar av Tillväxtverket flyttas till Östersund. Detta som ett led i arbetet att skapa fler arbetstillfällen ute i landet. Tillväxtverket finns redan i staden men kommer alltså att utökas i samband med flytten..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Tillväxtverket beviljar stöd till ?Utmaningen?

Tillväxtverket har beviljat stöd på högst 1 307 280 kronor till Vansbro kommun för att genomföra projektet ?Utmaningen ? samverkan och samsyn för tillväxt.?.

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Bnp-ras i hela EU

Bruttonationalprodukten (BNP) i eurozonen föll med 12,1 procent under andra kvartalet jämfört med kvartalet före, enligt EU:s….

DN - 9 timmar sedan

Bolagens rykte sätter priset på covid-19-vaccinen

Priserna på covid-19-vaccinen varierar kraftigt – allt ifrån några få dollar upp till tiotals dollar per dos..

DN - 23 timmar sedan

Antikroppstester kan bli miljonklipp för regioner

Skåne kan få överskott på 160 miljoner: ”Förstår att det kan sticka i ögonen.”.

DN - Igår: 19:24

Nu börjar sista striden om arbetsrätten

Nu börjar en kamp mot klockan för att få till stånd ett nytt avtal om arbetsrätten..

DN - I förrgår: 13:40

Högtryck spär på stora prisskillnader på el

Villaägaren i söder betalar flera tusenlappar mer än i norra Sverige • Skillnaderna tilltar..

DN - I förrgår: 10:44

Studenter har svårt att hitta extrajobb

Många studenter har fått försämrad ekonomi då extrajobb har försvunnit på grund av pandemin, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

DN - I förrgår: 21:42

Skrivborden åker ut från kontoren efter pandemin

Hemmajobb och snabbare digitalisering får företag att ifrågasätta vilken funktion kontoret ska fylla..

DN - 11 aug 20 kl. 07:51

Fortsatt oviss framtid för Bromma flygplats

Har förlorat miljonintäkter under krisen: ”För tidigt att dra slutsatser om framtiden.”.

DN - 10 aug 20 kl. 07:48

Miljonintäkter för Airbnb-värdar under krisen

Nästan 40 miljoner kronor – så mycket tjänade svenska Airbnb-värdar i juni. Under pandemin har intresset för att hyra stugor bland svenskar….

DN - 09 aug 20 kl. 20:41

Halloumibråk skakar EU:s handelsavtal med Kanada

Halloumin har hamnat i centrum för ett politiskt bråk som får det att gnissla kring EU:s handelsavtal med Kanada..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.