PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 06 August, 23:48

PrivataAffärer - 03 jul 20 kl. 14:41

När annonserna träffar mitt i prickHela idén med natives bygger på att annonsören ger läsaren något den faktiskt är intresserad av – att den får något tillbaka för att den engagerar sig i en artikel. Det låter lätt i teorin, men kan vara desto svårare i praktiken – inte minst om man inte vet vad läsaren vill ha.  – Det är därför vi på Privata Affärer har en sån oerhörd fördel. Vi vet precis vilka ämnen som våra läsare är intresserade av, så det är enkelt för våra annonsörer att nå fram med sina budskap, samtidigt som de bygger varumärke i en seriös och mycket omtyckt miljö, säger Mats Rytter, Senior Account Manager på Privata Affärer. Han beskriver tidningens läsare som nyfikna och vetgiriga.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Privata Affärer, Mats Rytter, Account Manager, Sveriges, Johan Petersen, Privata Affärers, Operation Omstart

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: När annonserna, träffarmitt i , prick
SmålandsPosten - 14 sep 13 kl. 09:04

Därför får ni annonserna

För ett tag sen skrev jag i den här spalten om vådan av att få sina barn att lyssna på den musik man själv vill förmedla.
Jag har fått mycket respons ? och många som känner igen sig.

Dagensanalys.se - 06 okt 16 kl. 15:27

Nu visas de första annonserna i Apples App Store

Att synas bland miljontals appar är ingen lätt grej. Du måste rankas, få reviews och jobba stenhårt för att din app ska uppmärksammas. Med desperation följer lösningar och Apple vet exakt hur de ska tjäna pengar på våra viljor.

Dagensanalys.se - 07 nov 16 kl. 16:59

30 procent färre klick sedan Google ökade till fyra annonser

Har värdet av sökmotoroptimering minskat sedan Google ökade från tre till fyra annonser överst på kommersiella sökningar? Ja, visar en undersökning av söktrafiken. Undersökningen är genomförd av Easycredit tillsammans med fyra konkurrenter.

Dagensanalys.se - 31 jul 18 kl. 10:51

SEO – din SEO-guide för att rivstarta hösten med mer trafik

Vad är SEO? Och vad betyder egentligen begreppet SEO? Vi har sammanställt en SEO-guide för att du ska kunna rivstarta din SEO-optimering inför hösten redan nu!

Sydsvenskan - 31 okt 15 kl. 15:45

Uppsagd från tillvaron

I oktobersolen faller löven som guldstoft över kyrkogården där jag bor. Så skulle man kunna tänka sig ett liv efter detta, ett långsamt fallande genom ljuset. När mörkret kommer nu i helgen får oljeljusen och gravlyktorna de dödas kvarter att likna ett bostadsområde där man samlas kring köksborden för att äta middag och prata om vad som hänt under dagen.

BT - 18 aug 12 kl. 00:30

Höststart utan badtofflor

För några år sedan läste jag ett annorlunda råd om hur man underlättar den där övergången som många av oss nyss gjort, från semester till jobb. Kom till arbetet med badtofflor på, var uppmaningen. På så sätt skulle man dels ge en signal till omgivningen om att den här personen kan vi inte förvänta oss full arbetsinsats av än, dels själv ta med lite semesterkänsla i jobbet.

BT - 06 maj 13 kl. 07:51

Insats för fler män inom förskolan

Av hundra förskolelärare är bara fyra män, det är något som många vill ändra på. Genom en nationell strategi, säger jämställdhetsministern. Genom höjda löner, säger facket.

YLE - 05 apr 15 kl. 09:42

Samlingspartistens kampanj är dyrast, kristdemokratens billigast

Över hälften av Samlingspartiets och Centerns kandidater uppskattar att deras kampanj kommer att kosta över 10 000 euro. En stor del av dem är beredda att lägga ut över 20 000 euro. Medeltalet för alla riksdagskandidater ligger ändå någonstans mellan 1 000 och 5 000 euro.

YLE - 05 apr 16 kl. 11:39

Närpes får förlita sig på hyrläkare

En hyrläkare kan bli upp till 50 procent dyrare för en kommun än en kommunalt anställd läkare. Många hälsocentraler, speciellt på glesbygden, har blivit tvungna att hyra in läkartjänster från rekryteringsfirmor då man inte lyckas anställa egna läkare. I Närpes har de annonserat både i inhemska tidningar och i rikssvenska tidningar för att få läkare att söka till de lediga tjänsterna.

Skånskan - 04 sep 16 kl. 15:26

Hör humorhalt vid tidningsläsning

På lördagen var det dags för programpunkten ”Läsa tidningen” på Lund Comedy Festival.Konsertsalen i Lunds stadshall var fullsatt, så uppenbarligen var många lockade av temat. Jag hör själv till generationen som växt upp i ett analogt samhälle där tidningsläsning var synonymt med pappersprassel och dagstidningarna var av broadsheetformat.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.