Realtid > Ekonomi

Thursday, 13 August, 01:04

Realtid - 03 jul 20 kl. 12:55

Manipulerade Excelfiler och kaos på fabriken – det här handlar konflikten mellan FSN Capital och Procuritas omEtt skönmålande av ekonomiska data som är så omfattande att det kan betraktas som bedrägligt. Till det avveckling av Kina-satsningen. Skiljedomen mellan FSN Capital och Procuritas kring försäljningen av glassutrustningstillverkaren Gram innehåller en mängd märkliga fakta..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Excelfiler, FSN Capital, Procuritas, Kina, Gram

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Manipulerade, Excelfileroch , kaos, fabrikendet här , handlar, konflikten mellan FSN Capital och Procuritas om
Nyheter 24 - 29 mar 12 kl. 13:48

Här gör fyrverkeriexplosionen kaos med Thailand


20 brandbilar fick arbeta i flera timmar för att få stopp på ett fyrverkeriinferno som utbröt elva mil från Bangkok. BANGKOK. Ett brinnande kaos.

Jönköpingsnytt - 03 dec 15 kl. 09:29

Kaos då Barnarpsgatan stängdes av

Det var riktig kaos då Barnarpsgatan stängdes av på torsdagsmorgonen. Det saknades skyltar på södra Barnarpsgatan som skulle ge bilisterna alternativa vägar.Framme vid Munksjöfabriken bröt kaoset ut..

Jönköpingsnytt - 03 dec 15 kl. 09:29

Kaos på Barnarpsgatan imorse

Det var riktig kaos då Barnarpsgatan stängdes av på torsdagsmorgonen. Det saknades skyltar på södra Barnarpsgatan som skulle ge bilisterna alternativa vägar.Framme vid Munksjöfabriken bröt kaoset ut..

Sydsvenskan - 21 mar 11 kl. 13:28

Manipulerade priser i upphandling om gardiner

Prislistorna var manipulerade när Region Skåne köpte textilier och möbelomklädnad för fjorton miljoner kronor. - Vi kommer att kolla på detta, säger ansvarig på inköpsavdelningen.
Det är många företag som tävlar om att få leverera varor och tjänster till Region Skåne.

YLE - 26 aug 16 kl. 14:03

Allt fler manipulerade färdskrivare i långtradare

Oroväckande många långtradare har bromsarna i väldigt dåligt skick och det blir också allt vanligare att färdskrivare manipuleras. Det visar en omfattande kontroll som polisen har gjort. Totalt 60 långtradare granskades i går (25.

YLE - 18 mar 13 kl. 19:05

Nya fabriken i Tammerfors skapar småföretag

På Finlaysons gamla industriområde i Tammerfors står de gamla textilfabrikerna tätt. Produktionen i fabrikerna har lagts ned för länge sedan och i många av de gamla byggnaderna pågår numera kulturell verksamhet av olika slag. I den så kallade Nya fabriken mitt i området huserar ett tiotal småföretag inom IT-branschen.

Kristianstadsbladet - 09 jul 13 kl. 17:30

Fabriken - tredje sommaren

Foto: L-G Johansson
Foto i kombination med teckningar och illustrationer. Där är receptet på den tredje sommarutställningen på Fabriken i Bästekille som nu är i?gång.

Kristianstadsbladet - 14 jul 11 kl. 13:25

Campbell säljer fabriken

Foto: Bosse Nilsson
Qeep Group AB ser ut att bli ny ägare i Karpalund.
I nuläget har Campbell ungefär 150 anställda, och ungefär 90 av dem arbetar med produktion eller logistik i Karpalund. Om Qeep Group tar över kommer verksamheten att sammanföras med dotterbolaget Ceres Group som i fabriken i Bjuv tillverkar barnmat åt Nestlé.

Nyheter 24 - 02 nov 11 kl. 16:31

Åklagaren manipulerade bevismaterialet


Rättegången mot de fängslade svenska journalisterna i Etiopien fortsatte på onsdagen. Då tvingades åklagaren erkänna att han manipulerat videon som visades upp under förhandlingarna. Åklagaren erkänner att videon som visades upp i rättegången mot Martin Shibbye och Johan Persson var manipulerad.

SVT - 09 dec 11 kl. 20:21

Krav på märkning av manipulerade reklambilder

Ingen människa är tillräckligt snygg för reklamen. Nu diskuterar flera länder varningsmärkning på manipulerade bilder..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.