SR > Nyheter

Friday, 07 August, 20:46

SR - 03 jul 20 kl. 12:16

E20 avstängd mellan Vara-VårgårdaStrax efter kl.12 körde en lastbil i diket. Räddningstjänst är nu på plats och stänger av vägen i båda riktningarna under räddningsarbetet..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Vara-Vårgårda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: E20, avstängdmellan , Vara-Vårgårda
GöteborgsPosten - 30 mar 17 kl. 15:00

Lastbil med gasflaskor körde av vägen – E20 avstängd

En lastbil med gasflaskor körde av vägen och började brinna vid 14:30-tiden på E20. Motorvägen är nu avstängd mellan Vårgårda och Vara..

SR - 09 jul 20 kl. 12:30

E20 avstängd mellan Alingsås och Vårgårda

Just nu är E20 avstängd i båda riktningar i höjd med Bälinge. Flera fordon har krockat. Ingen prognos i nuläget.

Alingsås tidning - 15 maj 18 kl. 07:08

Ny frontalkrock – E20 avstängd

Två bilar har krockat på E20 söder om Vårgårda. Vägen är avstängd i bägge riktningarna. Larmet om olyckan kom klockan 06.

Alingsås tidning - 15 maj 18 kl. 07:08

Ny krock – E20 avstängd

Två bilar har krockat på E20 söder om Vårgårda. Vägen är avstängd i bägge riktningarna. En person är skadad.

Alingsås tidning - 09 dec 17 kl. 09:02

E20 avstängd efter olycka

En lastbil och en personbil krockade strax före klockan åtta på E20 mellan Vårgårda och Vara, i höjd med Vedum. Vägen är avstängd.  Det är i  oklart hur allvarlig olyckan är och om någon person har kommit till skada.

Alingsås tidning - 03 sep 19 kl. 09:33

E20 avstängd efter olycka

E20 mellan Alingsås och Vårgårda har stängts av efter en olycka i Bälinge norr om Alingsås. Det var strax efter klockan nio på tisdagsmorgonen som larm kom om en trafikolycka med flera fordon i höjd med Bälinge. Trafikverket har gått ut med uppgifter om att E20 är avstängd i båda riktningar vid olycksplatsen och trafikanter uppmanas att ta alternativa vägar.

GöteborgsPosten - 12 dec 12 kl. 09:25

Nu: E20 avstängd efter frontalkrock

Efter att en lastbil och en personbil frontalkrockade vid kvart i nio-tiden är E20 helt avstängd i höjd med Vårgårda-Rasta..

Alingsås tidning - 08 jan 16 kl. 11:47

E20 avstängd efter olycka

E20 är avstängd i södergående riktning, mellan Tubbetorp och Kringeläng, söder om Vårgårda, efter en singelolycka med en lastbil. Olyckan inträffade strax efter klockan 11. Trafiken beräknas kunna passera olycksplatsen efter 12.

Expressen - 11 okt 17 kl. 16:52

Två personbilar i krock – E20 avstängd

Två personbilar har kolliderat på E20 i höjd med Vårgårda.– Ambulanshelikoptern är på väg att landa, säger Hans Lippens, polisens presstalesman i region Väst.Vägen är helt avstängd..

Alingsås tidning - 15 maj 18 kl. 07:08

E20 avstängd – flera bilar i olycka

E20 är avstängd mellan Tubbetorp och Hjultorp, söder om Vårgårda. Räddningspersonal är på plats. Orsaken är en olycka med flera bilar inblandade..

SR - 22 apr 19 kl. 14:55

E20 avstängd mellan Vårgårda och Alingsås

Larm vid 14:20-tiden om frontalkrock.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Professor: ”Vi har vittnesmål”

Bara 13 procent av personer på äldreboenden som dött av covid-19 har fått sjukhusvård, enligt statistik från socialstyrelsen. Men om det betyder att det är för få som fått sjukhusvård visar inte statistiken och åsikterna om så kan vara fallet går isär. Thomas Lindén är avdelningschef på Socialstyrelsen..

SR - 30 minuter sedan

USA-sanktioner mot Hongkongledaren Lam

USA införde idag sanktioner mot Hongkongs ledare Carrie Lam och tio andra högt uppsatta kinesiska funktionärer. Och det som bestraffning för att de undergrävt friheten och självständigheten i Hongkong..

SR - 3 timmar sedan

S enda parti bakom ny migrationspolitik

I dag hölls sista sammanträdet där man röstade om de olika delarna i förslaget till ny migrationspolitik. Socialdemokraterna stod som enda parti bakom hela förslaget. Efter mötet medgav socialdemokraternas ledamot, Rikard Larsson, att han kände sig besviken..

SR - 3 timmar sedan

Explosionerna i Beirut: ”Ställ regeringen till svars”

I Libanon växer befolkningens frustration efter hamnexplosionen i tisdags som orsakat över 150 människors död. Många tycker nu att regeringen och landets toppolitiker bör ställas till svars för den enorma massförstörelsen..

SR - 3 timmar sedan

Just nu: Flygplansolycka i Indien

Ett av flygbolaget Air Indias passagerarplan gled av landningsbanan i anslutning till att det skulle landa på flygplatsen i Kozhikode, i den sydindiska delstaten Kerala, rapporterar Times of India. Inklusive besättning befann sig enligt tidningen 191 personer ombord. Bilder från olycksplatsen visar hur flygplanskroppen brutits i två delar.

SR - 5 timmar sedan

Fler migranter vill till Storbritannien

Antalet migranter som försöker ta sig in i Storbritannien via båtar över Engelska kanalen ökar. Nu vill den brittiska regeringen se kraftfullare åtgärder på den franska sidan av gränsen..

SR - 4 timmar sedan

Arbetslösheten i USA sjunker

I USA fortsätter arbetslösheten ner när allt fler amerikaner hittar sysselsättning, visar siffror från amerikanska myndigheter. Dock har den starka återhämtningstakten från juni avstannat..

SR - 4 timmar sedan

Alkoholförbud i Norge efter midnatt

Norge förbjuder alkoholservering på krogar och restauranger i hela landet efter midnatt varje dag. Det är en av flera åtgärder för att minska smittspridningen..

SR - 4 timmar sedan

Hade antikroppar - men inga symptom

Nära hälften av vårdpersonalen vid 22 äldreboenden i Stockholm som testats positivt för antikroppar mot coronaviruset hade inga symptom..

SR - 4 timmar sedan

Paris förbjudna nattliv oroar myndigheterna

I Paris har mängden oauktoriserade fester, så kallade free parties, ökat snabbt under Coronapandemin, då vanliga nattklubbar hållit stängt. Paris stad oroar sig nu för smittspridning på festerna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.