Nerikes Allehanda > Nyheter

Wednesday, 12 August, 02:55

Nerikes Allehanda - 03 jul 20 kl. 12:03

Polisens nya strategi – drönare ska stoppa buskörning på länets sjöar: ”Bryter man mot bestämmelser ska man också lagföras”Under sommaren har polisen sett en ökning i antalet olyckor med vattenskotrar. Genom att använda....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisensnya , strategi, drönareska , stoppa, buskörning, länets, sjöar Bryter man mot bestämmelser ska man också lagföras
Dalarnas tidningar - 01 okt 17 kl. 12:42

TV: Polisens gamla trotjänare byts ut – här är dalapolisens nya Volvo V90

Polisens gamla trotjänare V70 och XC70 börjar nu successivt att bytas ut runt om i landet till de nya V90 och V90 Cross Country. Dalapolisen har fått tre nya bilar, och kommer att få fler efter årsskiftet. Patrik Åkerlund är yttre befäl på Polisen Dalarna och visar upp den nya bilen..

Nyteknik - 03 apr 17 kl. 17:10

Polisens nya drönare – med rätt att döda

Ett radiostyrt vapen, med rätt att döda. I Conneticut kan poliser snart få använda vapendrönare, men det nya lagförslaget ifrågasätts från flera håll. Det kan vara så att vi sätter ett väldigt farligt prejudikat, säger David McGuire på American Civil Liberties Union..

ÖstersundsPosten - 29 apr 15 kl. 11:48

Här är polisens strategi för att stoppa ungdomsfyllan under valborg

Valborgsmässoafton är traditionellt en kväll för mycket festande bland unga människor. Då lockas också många unga att pröva alkohol för första gången, enligt polisen..

Skånskan - 20 okt 18 kl. 12:43

Drönare polisens nya verktyg under matchen

Under lördagens fotbollsmatch mellan MFF och Hammarby svävar polisens nya drönare över stadion. Det är första gången det surrande flygfät används vid ett idrottsevenemang av polisen i syd.Ett stort antal människor befinner sig runt stadion under dagen, vilket ställer krav på polisens närvaro.

Nyheter 24 - 04 maj 11 kl. 16:06

Polisen plan för att stoppa Göteborgsvåldet


Här är polisens åtgärder för att stoppa maffian och ungdomsgängen. GÖTEBORG. De senaste månaderna har Göteborg skakats av avrättningar, bilbränder och skottlossning.

Nerikes Allehanda - 01 okt 17 kl. 16:24

TV: Här är polisens nya bilar – se vrålåket inifrån

Polisens gamla trotjänare V70 och XC70 börjar nu successivt att bytas ut runt om i landet till de nya V90 och V90 Cross Country. Dalapolisen har fått tre nya bilar, och kommer att få fler efter årsskiftet. Patrik Åkerlund är yttre befäl på Polisen Dalarna och visar upp den nya bilen..

Nyheter 24 - 08 jun 11 kl. 07:54

Polisens specialgrupp kan inte stoppa sprängningarna


Smällen - som var en bomb riktat mot liten livsmedelsbutik - hördes i hela Malmö. Det var under natten till tisdagen, klockan 00.25, som boende vaknade på Sallerupsvägen efter en högljudd smäll.

Sydsvenskan - 14 feb 14 kl. 19:40

Polisens ”operation Olivia” ska stoppa skjutningarna

I slutet av förra året inledde polisen i Malmö en specialsatsning som en följd av det stora antalet skjutningar..

Expressen - 24 mar 14 kl. 02:38

Polisens nya metod ska stoppa stölderna

När dieseltjuven är framme sprutar fordonet ut en osynlig vätska som reagerar med ultraviolett ljus och framträder vid belysning..

Aftonbladet - 08 apr 15 kl. 13:54

Polisens hjälteinsats – ska stoppa rattfyllot

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.