Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 07 August, 00:01

Jönköpingsnytt - 03 jul 20 kl. 11:31

Senaste covidrapporten från regionen37 personer vårdas på länets sjukhus för covid-19, vilket innebär att läget sedan gårdagen är....
Läs mer på Jönköpingsnytt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Senaste covidrapportenfrån , regionen
Barometern - 05 feb 14 kl. 09:29

Flyg viktigt för regionen

Med satsningar på ökad flygtrafik till Stockholmkombinerat med fler charteravgångar vill ledningen för Kalmar Öland Airport möta framtiden. Målet är att göra flygplatsen mer känd, nationellt och internationellt. Kalmar Öland Airport är ett av Kalmar kommun helägt aktiebolag som har till uppdrag utveckla flygtrafiken till och från Kalmarregionen både nationellt och internationellt.

BT - 02 maj 14 kl. 08:38

Regionen leds i fel riktning

Slutreplik. Svar till Marjan Garmroudi (V) och Ida Legnemark (V), BT 25/4. Den rödgröna koalitionen som styr Västra Götalandsregionen uppvisar en stor passivitet.

Sydsvenskan - 24 sep 11 kl. 00:03

"Malmös kulturliv lyfter regionen"

En öppen och inkluderande stad lockar kreativa människor, vilket gynnar hela regionen. Det skriver Gustaf Lorentz, analyschef vid Sydsvenska industri- och handelskammaren, och Magnus Thure Nilsson, vice VD på Media Evolution.
Malmö har gått om Stockholm som första scen för internationella musikaler.

BT - 21 sep 12 kl. 14:35

Regionen blåst på flera miljoner när pengar försvann hos Panaxia

Västra Götalandsregionen kan ha blivit blåst på fem miljoner kronor av Panaxia och polisanmäler nu det konkursdrabbade säkerhetsföretaget. ? Det känns konstigt att ett värdetranportföretag som anförtrotts andras pengar kan bete sig så här.

YLE - 12 mar 13 kl. 05:05

Fortsatt dystert i regionen

Det syns ingen ljusning för arbetslösheten och företagsamheten i Raseborgsregionen, säger en prognos. Arbets- och näringsministeriet, tillsammans med NTM-centralen, har utrett utsikterna för de tolv kommande månaderna för de olika regionerna i Finland. För Raseborgsregionen spår man en tung tid med arbetslöshet och negativ utveckling inom näringslivet.

YLE - 13 aug 13 kl. 13:53

"Beklagligt bakslag för regionen"

80 av 90 anställda får gå när Fortums kolkraftverk i Ingå läggs ned. Frank-Ole Hägglund som är servicechef vid Nylands arbets- och näringsbyrå ser beskedet som ett beklagligt bakslag. - Regionen har drabbats jätte mycket under de senaste fyra fem åren och nu är det inte endast Ingå som drabbas.

Supermiljöbloggen - 23 dec 13 kl. 10:40

Här är regionen som blir störst på solceller 2014

En handfull länder kommer nästa år installera mer än vad hela världen gjorde sammantaget under 2010. Regionen Asien och Oceanien beräknas nästa år stå för 50 procent av den globala efterfrågan på solceller. Detta enligt en ny rapport från konsultföretaget NPD Solarbuzz.

BT - 08 sep 14 kl. 20:54

Västlänken hotar regionen

Slutreplik. Svar till Birgitta Losman (MP), bt.se 6/9.

YLE - 07 sep 17 kl. 05:13

Expert: ”Större och starkare Åbovarv gynnar hela regionen”

Jätteinvesteringen som görs på Meyers varv i Åbo har långsiktig betydelse för varvet och alla underleverantörer i regionen. Det säger Tapio Karvonen, specialforskare vid Åbo universitet. Enligt Karvonen är nyheten om att Meyer nu investerar 185 miljoner euro i Åbovarvet, istället för ursprungliga 75 miljoner euro, egentligen ingen stor överraskning.

Kristianstadsbladet - 23 sep 11 kl. 06:30

Regionen förlorar 400 miljoner i skatt

Stora personalneddragningar väntar i Region Skåne. Minskade skatte intäkter med 400 miljoner kronor nästa år gör budgetförhandlingarna extra hårda.
MALMÖ.

Kristianstadsbladet - 03 apr 12 kl. 11:30

Regionen stamkund hos Kronofogden

Foto: Scanpix
Det senaste året har de haft 21 betalningsanmärkningar.
21 betalningsanmärkningar den senaste tolvmånadersperioden. Det är facit för Region Skåne.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.