Nerikes Allehanda > Nyheter

Tuesday, 04 August, 17:04

Nerikes Allehanda - 03 jul 20 kl. 11:19

LARS STRÖMAN: Per-Åke Sörman får sparken av Centerpartiet – var syns Centerpartiets politik i Örebro?Kretsstyrelsen för Centerpartiet i Örebro "saknar förtroende" för kommunalrådet Per-Åke Sörman. I....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
LARS STRÖMAN, Åke Sörman, Centerpartiet, Centerpartiets, Örebro, Per-Åke Sörman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LARS, STRÖMAN, Per-Åke, Sörmanfår , sparkenav , Centerpartietvar , syns Centerpartiets politik i Örebro
YLE - 02 okt 15 kl. 17:58

Stormen lämnade många hushåll utan ström

Närmare 2000 österbottniska hushåll var på fredagskvällen utan ström efter stormen Valios framfart. Med uppmätta vindar på 30 meter per sekunder har stormen gjort många strömlösa sent in på kvällen. I hela landet var närmare 160 000 hushåll utan ström på fredagskvällen.

YLE - 26 jun 16 kl. 17:45

En perfektionist strävar efter ständig felfrihet

Perfektionismen kan börja gro redan i barndomen hos en person som känner att framgång är det enda sättet att få uppskattning och kärlek. Trycket att prestera blir i det långa loppet väldigt utmattande. En perfektionist strävar efter att alltid göra sitt bästa.

Skånskan - 17 dec 15 kl. 09:06

En höst full av tuffa beslut

PERSONLIGT Jennie Sörman har jobbat på Migrationsverket i 13 år, och är van vid det komplexa gränslandet mellan hårda lagparagrafer och mjuka människor. Hon är inte nöjd med alla beslut hon fattat under denna kaosartade höst, men är samtidigt trygg i att hon har gjort sitt absolut bästa.Namn: Jennie Sörman
Ålder: 38
Familj: Man och två bonusbarn
Bor: I lägenhet vid Drottningtorget i Malmö (men uppvuxen i lilla Trönninge mellan Halmstad och Laholm).

Skånskan - 12 nov 18 kl. 06:01

Karl-Bertil tillbaka med mer ljud

Många fler ljudeffekter och ingen rekvisita. Det är några av förändringarna när Karl-Bertil Jonssons julafton får nypremiär som vinterns stora familjeföreställning på Hipp 17 november.
– Den har blivit mer expressonisktisk och grotesk, för verkligheten är mer grotesk, säger Sara Cronberg som regisserar den klassiska julsagan för andra gången.

Skånskan - 20 jan 16 kl. 06:00

Ny ankomstcentral för flyktingar planeras i Malmö

MALMÖ Region Skåne har fått en paus i flyktingmottagandet. Under de senaste dygnen har mellan 20 och 75 personer sökt asyl i Malmö.Trots den kraftiga nedgången satsar Migrationsverket på att öppna en ny ankomstcentral i Malmö hamn i mars, där även polisen och Malmö stad funderar på att finnas på plats.

Dagensanalys.se - 19 apr 16 kl. 11:05

Stora Annonsördagen 2016 – för alla som arbetar med reklam och marknadsföring

Du har väl bokat biljetter till Stora Annonsördagen den 28 april på Grand Hotel. Programledare för dagen är Frida Boisen författare till boken Digital Succé. Du bjuds på en heldags inspiration med flera vassa talare som exempelvis Ben Williams, Communications Manager på Adblock Plus, Björn Ulvaeus från ABBA och Tomas Franzén koncernchefen för Bonnier och många, många fler… Här har ni alla talare för dagen: ADBLOCKERS – NÄR BLEV KONSUMENTEN VÅR FIENDE?

Skånskan - 21 feb 19 kl. 10:52

Norsk miljardär i bolag bakom husköp

ESLÖV Ännu en fastighetsaktör har fått upp ögonen för Eslöv. Det snabbväxande fastighetsbolaget Heimstaden har köpt en hyresfastighet som ligger ett stenkast från stationen.Det är hyresfastigheten Tofsvipan 1 på Lars Otterstedts väg som Heimstaden köpt av Fem Hjärtan fastigheter.

YLE - 13 jun 14 kl. 04:18

”Gyllene medelvägen är bäst”

Sommar, sol, semester och tid att dricka mera alkohol. Njut av sommaren men känn dina gränser rekommenderar Barbro Sjöström-Laine som är förman på Borgå Missbrukarklinik. Visst ska man njuta av sommaren och semestern tycker Sjöström-Laine.

YLE - 21 maj 14 kl. 05:11

Fältcheferna kan rädda fler liv

Nära Citymarket och de andra butikerna på Tynnismalmen i Lojo jobbar numera ett team med mänskor som kan bidra till att rädda ditt liv. Första vårdens fältchefer är samma sak för ambulanserna som räddningsverkets brandmästare är för brandbilarna. - Vi gör egentligen två saker när vi är på jobb.

YLE - 27 jun 14 kl. 07:06

Undgå kontrollavgift med smurfvarning i mobilen

Päivää goddag, matkaliput kiitos, biljetter tack! Biljettkontrollanternas öppningsreplik får de flesta passagerarna i Helsingforsregionens kollektivtrafik att leta fram månadskort ur fickor, väskor och mobiltelefoner. Bara 2,7 procent av resorna gjordes förra året utan giltig biljett, uppger Helsingforsregionens Trafik HRT.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.