Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Friday, 07 August, 03:19

Länstidningen i Södertälje - 03 jul 20 kl. 11:00

Återanvändning, kretslopp och kommission – grannar öppnar secondhandbutik: ”Man kan handla lokalt och hållbart”En ny secondhandbutik, Infinite concept, har invigts på Taxinge slott. Ägarna Linda Holfelt och....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Taxinge, Linda Holfelt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Återanvändning, kretsloppoch , kommission, grannaröppnar , secondhandbutikMan kan , handla lokalt och hållbart
Supermiljöbloggen - 22 dec 13 kl. 18:29

Naturvårdsverkets förslag om återanvändning av textilier

Naturvårdsverket har förslagit 5 nya etappmål för att nå miljökvalitetsmålen till 2020. Ett av förslagen är att insamlingen och materialåtervinningen av textilier ska bli bättre. Enligt Naturvårdsverket har konsumtionen av textilier i Sverige ökat med 40% de senaste 10 åren.

Sydsvenskan - 10 dec 12 kl. 06:30

Återanvändning är det nya allt

December nu, julkalendern i tv har nästan hunnit halvvägs och julen 2012 kan vi fira trendigt. Det är mycket enkelt. Ingen stress eller press i år, miljövänligt och billigt kan det också bli.

YLE - 18 sep 13 kl. 18:07

Trä och återanvändning på Habitare

Trämöbler förekommer som sig bör i riklig mängd på årets inrednings- och designmässa, Habitare i Helsingfors. Design och arkitektur i återanvänt material är en annan trend på mässan. Henrik Enbom har redan i flera år ägnat sig åt så kallad Trash-design.

Expressen - 17 jun 14 kl. 15:25

Hägglund sågar S: "En återanvändning"

Cancerbehandling inom fyra veckor och studielön för specialistsköterskor. Det är några av löftena i det vårdförslag Socialdemokraterna presenterade på DN Debatt på tisdagen. Men förslaget sågas av socialminister Göran Hägglund, KD.

Nya Wermlands Tidningen - 09 jan 15 kl. 16:16

Återanvändning ska ge färre sopor

Med en trappliknande modell från EU som förebild har Åmåls och Säffle kommuner utarbetat ett förslag till gemensam avfallsplan. Färre sopor och mer återanvändning är målsättningen..

SR - 05 jul 16 kl. 08:39

Framtidens yrken inom återanvändning

En ny samhällssektor växer fram och en rad nya yrken inom återanvändning och återbruk väntar i framtiden..

Regeringen - 30 okt 17 kl. 09:38

Remiss av promemorian Kompletterande bestämmelser till EUs förordning om transparens i transaktioner för värdepappersfinansiering och om återanvändning

Här kan du ta del av till vilka instanser som Finansdepartementet har remitterat promemorian Kompletterande bestämmelser till EUs förordning om transparens i transaktioner för värdepappersfinansiering och om återanvändning..

YLE - 08 jun 18 kl. 05:11

Nu ska kläder återanvändas i stor skala – "Vi vill skapa en inhemsk marknad för återanvändning av textilier"

En ny förädlingsenhet på Sydvästra Finlands avfallshantering ska underlätta återanvändningen av textilier. Genom anläggningen hoppas invånarservicechefen Cati Huhta på att skapa en inhemsk marknad för textilavfallet..

Länstidningen i Jämtland - 18 sep 18 kl. 17:30

Återanvändning av datorer i fokus under temadag på Campus: ”Inte alls lika naturligt för oss att förlänga dessa produkters liv”

Möjligheten att återanvända datorer utgjorde en central del när Atea IT-arena lockade omkring 160....

Nyteknik - 05 jun 20 kl. 09:46

Starlink-uppskjutning satte nytt rekord – i återanvändning

Nu har Spacex skjutit upp ytterligare 60 Starlink-satelliter, och med fem landningar har Falcon 9 slagit nytt rekord för hur många gånger samma raketsteg kan återanvändas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.