FriaTider > Nyheter

Saturday, 15 August, 22:05

FriaTider - 03 jul 20 kl. 11:06

Centern: Sveriges invandring är "extremt" restriktiv
Läs mer på FriaTider

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: CenternSveriges , invandringär , extremt, restriktiv
YA - 17 dec 12 kl. 04:06

Centern över gränsen

Foto: Andreas H. Nilsson / SvD / SCANPIX
YA anser: Förslaget om fri invandring framstår mer som ett försök att rädda Centern än att rädda Sverige.
I det förslag till nytt partiprogram för Centern som ska presenteras i morgon, finns en skrivning om att avskaffa den reglerade invandringen.

SmålandsPosten - 22 maj 14 kl. 06:15

Flyktingpolitiken allt mer restriktiv i Europa

Allt fler partier inom EU driver en restriktiv flyktingpolitik. Skillnaden är stor jämfört med för 15 år sedan, menar forskaren Andrea Spehar vid Göteborgs universitet.
– Det gäller inte enbart främlingsfientliga partier.

Sydsvenskan - 23 sep 15 kl. 15:03

Centern lockar M-väljare

Centern säger ja till Nato och en liberal invandringspolitik.På partistämman i Falun, som inleds på torsdagen, är populära partiledaren Annie Lööf inte på plats. Hon väljer nyfödda dottern Ester före politiken för några dagar.

YLE - 11 maj 15 kl. 12:14

Regeringsförhandlingarna fortsätter – Sannf leder diskussionen om invandring

Regeringsförhandlingarna som inleddes i dag fortsätter i arbetsgrupper. De fyra grupperna är indelade i strategifrågor, utrikes- och säkerhetspolitik, EU-frågor och invandringspolitik. Regeringssonderare Juha Sipilä (C) säger att partierna i och med arbetet i arbetsgrupperna kommer att bygga upp förtroende för varandra.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 myter om invandring – som är helt falska

1. "Vanligt folk är emot invandring" Ibland talas det om en tyst massa, en stor del av befolkningen som egentligen är skeptisk till invandring men inte vågar säga någonting eftersom de är rädda att bli kallade rasister. Istället lider de i tystnad och tvingas till anonymitet på Flashback och Twitter, där man får säga saker som "man inte får säga i det här jävla landet".

YA - 12 jan 13 kl. 04:00

Centern som god pralin

Foto:
För ett par månader sedan handlade den svenska politiska debatten om riksdagspolitiker som skrek ?babbe? och ?

BT - 20 jan 20 kl. 04:00

Kritik av invandring till varje pris

Föga förvånande, men desto mer beklagligt, är att arbetskraftsinvandringen har blivit en bricka i det politiska spel som handlar om att vara för en så restriktiv invandring som möjligt..

YLE - 04 nov 14 kl. 14:55

Avhopp från Sannf till Centern

Riksdagsledamot Laila Koskela hoppar av från Sannfinländarna och ansluter sig till Centern. Koskela säger sig ha övervägt avhoppet i ett år. Hon upplever Sannfinländarna som alltför toppstyrt och delvis enväldigt Timo Soinis parti.

Dagens PS - 31 aug 18 kl. 09:26

Ledarkollen: Är Centern ett extremparti?

Idag handlar ledarkollen uteslutande om frågor som rör valet som äger rum om bara en dryg vecka. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Hur mäter man egentligen ekonomi?

Nyheter 24 - 08 sep 11 kl. 13:34

Centern och SD allt bättre vänner?


Ilan Sadé vill se en kraftigt minskad invandring från Mellanöstern och Afrikas horn. MALMÖ/STOCKHOLM. Centerpartisten Ilan Sadé har anklagats för att lyfta fram Sverigedemokraterna som ett föredöme.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.