Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 08 August, 19:08

Helsingborgs Dagblad - 03 jul 20 kl. 10:43

En bit av slussen framme – vid SlussenI mars kom "guldbron" – nu har även en rejäl bit av själva slussen nått sin slutdestination Slussen i centrala Stockholm. När arbetet är färdigt kan båtar åter ta sig mellan Mälaren och Saltsjön. Biten som nu fraktats på plats har byggts i Värtan i Stoc.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Slussen, Stockholm, Mälaren, Saltsjön, Värtan, Stoc

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En bitav , slussen, frammevid , Slussen
Aftonbladet - 03 jul 20 kl. 10:43

En bit av slussen framme – vid Slussen

▸ I mars kom "guldbron" – nu har även en rejäl bit av själva slussen nått sin slutdestination Slussen i centrala Stockholm..

DN - 03 jul 20 kl. 10:53

En bit av slussen framme – vid Slussen

I mars kom ”guldbron” – nu har även en rejäl bit av själva slussen nått sin slutdestination Slussen i centrala Stockholm..

Nyteknik - 03 jul 20 kl. 16:01

En bit av slussen framme – vid Slussen

I mars kom "guldbron" – nu har även en rejäl bit av själva slussen nått sin slutdestination Slussen i centrala Stockholm..

GöteborgsPosten - 03 jul 20 kl. 10:43

En bit av slussen framme – vid Slussen

I mars kom "guldbron" – nu har även en rejäl bit av själva slussen nått sin slutdestination Slussen i centrala Stockholm. När arbetet är färdigt kan båtar åter ta sig mellan Mälaren och Saltsjön..

City - 05 maj 11 kl. 09:34

Slut på striden om Slussen

Foto: Laura Mendelin90-talisterna Jasmine Gestblom och Erica Nordh (till vänster) tycker att man borde behålla mer av det gamla och att man förskönat modellen och dolt trafiken. Se förslaget på www.stockholm.

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Dold arkebuseringsplats för nyfödda hundvalpar funnen i Nya Slussen-förslaget

I måndags klubbades ombyggnationen av Slussen i Stockholm igenom.. Diskussionerna kring en ombyggnation av Slussen har hållits i flera år, och flera experter har uttalat sig om att Slussen håller på att falla sönder och att en ombyggnation eller omfattande renovering är ett måste. Efter många turer fram och tillbaka har en majoritet i Stockholms stad samsats kring förslaget "Nya Slussen".

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Dold arkebuseringsplats för nyfödda hundvalpar funnen i Nya Slussen-förslaget

I måndags klubbades ombyggnationen av Slussen i Stockholm igenom.. Diskussionerna kring en ombyggnation av Slussen har hållits i flera år, och flera experter har uttalat sig om att Slussen håller på att falla sönder och att en ombyggnation eller omfattande renovering är ett måste. Efter många turer fram och tillbaka har en majoritet i Stockholms stad samsats kring förslaget "Nya Slussen".

YLE - 18 jul 17 kl. 12:14

Slussen vid Gertruds i Larsmo är öppen igen

Slussen vid Gertruds i Larsmo har fått nya slussluckor och automation tidigare i år men trots det inträffade en allvarlig en allvarlig incident för en tid sedan med en familjebåt i slussen. Slussen stängdes på nytt och alla system har setts över och nu skall allt fungera på ett tryggt sätt är det meningen. De sista testen utfördes på tisdag förmiddag och klockan 13 på tisdag öppnades slussen för trafik.

City - 05 maj 11 kl. 09:22

Den kvinnan älskade Slussen

Kan man älska Slussen? Är det över huvud taget möjligt att göra kärleksanspråk på en plats?
För mig är Slussen en perrong där jag byter spår.

SvD - 21 jan 15 kl. 09:43

”Nya Slussen är en dramatisk försämring”

Nya Slussen innebär en dramatisk försämring för trafiken. Det är vår övertygelse att en modernisering av Slussen därför bör utgå från den nuvarande flexibla lösningen som bevisligen fungerat i 80 år. Det skriver sju bussförare i ett öppet brev till Expertgruppen för Slussenprojektet, ett brev som publiceras på SvD Kultur..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.