Realtid > Ekonomi

Monday, 03 August, 23:00

Realtid - 03 jul 20 kl. 10:31

Exceed Capital lägger nedEfter Finansinspektionens ingripande mot finansbolaget Exceed Capital för en månad sedan lägger bolaget nu ned verksamheten..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Capital, Finansinspektionens, Exceed Capital

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Exceed, Capitallägger , ned
PrivataAffärer - 02 jun 20 kl. 12:15

FI återkallar tillståndet för Exceed Capital

”FI:s beslut innebär att bolaget blir av med samtliga tillstånd och inte längre får bedriva tillståndspliktig verksamhet”, skriver FI. Exceed är ett värdepappersbolag vars verksamhet huvudsakligen består av rådgivning om finansiella instrument till konsumenter. ”FI:s undersökning visar att Exceed genomgående har brutit mot centrala kundskyddsregler i värdepapperslagstiftningen.

Realtid - 21 aug 18 kl. 07:15

Lena Apler och tidigare vd:n har lämnat Exceed

Lena Apler har nu lämnat värdepappersbolaget Exceed Capital Sverige AB och samtidigt har även vd:n Henrik Sundin lämnat bolaget. Ny vd och ny styrelseledamot är tillsatta..

Realtid - 02 jun 20 kl. 12:09

FI återkallar tillstånden för värdepappersbolaget Exceed

Finansinspektionen (FI) återkallar tillstånden för Exceed Capital Sverige med omedelbar verkan..

DI - 10 jan 19 kl. 08:47

Rekar: Barclays Capital sänker sin rekommendation för Enquest

Jefferies höjer riktkursen för telekombolagen Telia och Tele2, medan RBC sänker banksektorn. Samtidigt skruvar Barclays Capital ned rekommendationen för oljebolaget Enquest..

PrivataAffärer - 26 feb 19 kl. 14:28

Capital Economics: Riksbankens nästa åtgärd kan vara en räntesänkning

”Faktum är att med riskerna mot aktiviteten på nedsidan är det till och med möjligt att nästa ränteändring kommer att vara ned och inte upp”, skriver de. De skriver att de sedan tidigare varit skeptiska till Riksbankens räntebana, med en till räntehöjning under det andra halvåret i år och sedan ytterligare ungefär två höjningar per år de följande åren. Detta framför allt på grund av riskerna från den svenska bostadsmarknaden.

DI - 03 jul 20 kl. 09:39

Värdepappersbolag lägger ned efter FI:s ingripande

Nu stänger värdepappersbolaget Exceed ned för gott efter Finansinspektionens ingripande..

Realtid - 06 mar 13 kl. 08:17

SGP köper Exceed

Chalex AB ny storägare i Exceed..

DI - 28 sep 15 kl. 15:19

East Capital lägger ned ryssfond

Fondbolaget East Capital har beslutat att likvidera fonden East Capital Russia Domestic Growth Fund, där East Capital Explorer ECEX är största delägare med 92 procents andel per halvårsskiftet. Då stod fonden för 5,1 procent av ECEX substansvärde..

PrivataAffärer - 19 jun 19 kl. 14:54

Capital Economics utesluter svensk räntesänkning

  De noterar att investerare de senaste veckorna dragit ned sina förväntningar på räntehöjningar från Riksbanken, där det nu prissätts oförändrade räntor långt fram i tiden, vilket är i linje med den syn Capital Economics haft under lång tid. ”Riksbanken sticker ut allt mer och vi tror att de kommer att sänka prognosen för reporäntan i nästa penningpolitiska rapport… Tidigare erfarenheter talar för att det är osannolikt med några stora förändringar. Men givet det duvaktiga skiftet i bias, särskilt från ECB, skulle det vara svårt för dem att presentera sin nuvarande prognos utan att röra en min”, skriver de.

HBL - 15 jan 14 kl. 09:42

Hartwall skär ned med över hundra

Hartwall inleder samarbetsförhandlingar som gäller hela personalen. Minskningsbehovet är högst 140 anställda.Bryggeriföretagets vd Pekka Rantala säger att den inhemska produktionen har blivit lidande av de höjda skatterna på alkohol- och läskedrycker, den ökande privata importen från Estland samt kommande skärpningar av alkoholreklamen och ändringar i lagstiftningen.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 6 timmar sedan

EY:s roll i Wirecardskandalen utreds av myndighet

Den tyska tillsynsmyndighet som ansvarar för att reglera revisionsföretag har påbörjat en utredning av EY för dess inblandning och översyn av det havererade Wirecard..

Realtid - 6 timmar sedan

Allt fler startar eget

Under juli månad gick antalet nyregistrerade företag upp med 9 procent jämfört med samma månad i fjol..

Realtid - 7 timmar sedan

Nordnets kunder gör 190 921 avslut i snitt per börsdag

Under juli gjorde Nordnets kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland totalt 4 391 190 avslut i aktier, warranter och optioner, vilket motsvarar 190 921 avslut i snitt per börsdag..

Realtid - 9 timmar sedan

Hans Geelmuyden avgår som vd för Geelmuyden Kiese

Hans Geelmuyden slutar som vd i den nordiska kommunikationsbyrån Geelmuyden Kiese. Han fortsätter som ordförande i företaget..

Realtid - 9 timmar sedan

EQT rekryterar från JP Morgan

EQT har rekryterat Olof Svensson till rollen som chef för aktieägarrelationer. Han kommer närmast från JP Morgan i London..

Realtid - 10 timmar sedan

Arbetslösheten kvar på 9,2 procent

Under förra veckan varslades 364 personer om uppsägning. Totalt har nu 92 715 personer varslats sedan början av mars..

Realtid - 11 timmar sedan

Lundabolag blir del av internationell koncern

Online Evolution Nordic, Lundabolaget bakom cashbacksajten Cashbackshopping.se går samman med den internationella lojalitetskoncernen Bonusway..

Realtid - 11 timmar sedan

Nordea Asset Management i avtal med Pensam

Nordea Asset Management har fått en förvaltningsmandat av den danska pensionsaktören Pensam för globala aktier värt drygt 2 miljarder euro..

Realtid - 12 timmar sedan

FAR vill skjuta fram nya regler ett år

FAR välkomnar att den finansiella rapporteringen digitaliseras ytterligare – men vill att införandet av de nya reglerna i regeringens förslag ska skjutas fram ett år..

Realtid - 13 timmar sedan

PMI tillbaka i tillväxtzonen

PMI-total ökade med 3,4 indexenheter i juli till 51,0 från uppreviderade 47,6 i juni..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.