PrivataAffärer > Ekonomi

Tuesday, 04 August, 01:39

PrivataAffärer - 03 jul 20 kl. 09:06

Stefan Persson fortsätter tanka H&MAktieköpen gjordes i tre transaktioner mellan den 30 juni och den 2 juli, för kurser mellan 134 och 139 kr per aktie.  .
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Persson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stefan, Perssonfortsätter , tanka, H&M
E24 - 04 feb 11 kl. 15:29

Stefan Persson fortsätter att tanka H&M-aktier

H&M:s huvudägare och ordförande Stefan Persson köpte via bolag ytterligare 2.075.500 B-aktier i H&M den 31 januari..

E24 - 20 maj 11 kl. 15:45

Stefan Persson fortsätter att tanka H&M-aktier

H&M:s storägare och styrelseordförande Stefan Persson har per den 16 maj via bolaget Ramsbury Invest köpt 140.647 B-aktier i klädbolaget..

DI - 29 maj 17 kl. 15:01

Stefan Persson fortsätter tanka H&M

Stefan Persson fortsätter köpa H&M. I två transaktioner har han förvärvat ytterligare 2,9 miljoner aktier i modejätten..

Affärsvärlden - 04 jul 17 kl. 15:14

Stefan Persson fortsätter att tanka aktier i H&M

Stefan Persson, styrelseordförande i H&M, köpte 1,6 miljoner B-aktier i bolaget till kursen 209 kronor den 29 juni, samma dag som senaste kvartalsrapporten, och 520.000 B-aktier den 3 juli för 214 kronor styck..

Affärsvärlden - 26 apr 18 kl. 13:14

Stefan Persson fortsätter tanka i H&M

H&M:s storägare och ordförande Stefan Persson har via bolaget Ramsbury under perioden 23-25 april köpt totalt ytterligare cirka 5,5 miljoner B-aktier i modebolaget..

Affärsvärlden - 03 maj 18 kl. 14:11

Stefan Persson fortsätter tanka aktier i H&M

H&M:s storägare och ordförande Stefan Persson har via bolaget Ramsbury under perioden 27 april till den 2 maj köpt totalt ytterligare cirka 4 miljoner B-aktier i modebolaget..

PrivataAffärer - 03 maj 18 kl. 14:22

Stefan Persson fortsätter tanka H&M-aktier

H&M:s storägare och ordförande Stefan Persson har via bolaget Ramsbury under perioden 27 april till den 2 maj köpt totalt ytterligare cirka 4 miljoner B-aktier i modebolaget....

DI - 22 maj 18 kl. 10:15

Stefan Persson fortsätter tanka H&M-aktier

Stefan Persson har köpt 3,2 miljoner aktier i H&M för knappt en halv miljard kronor..

DI - 25 maj 18 kl. 10:27

Stefan Persson fortsätter köpa aktier i H&M

H&M:s styrelseordförande och huvudägare Stefan Persson fortsätter att tanka aktier i modejätten. Under perioden 22-24 maj har han köpt ytterligare 4.350.

DI - 06 jul 18 kl. 13:58

Stefan Persson fortsätter tanka H&M-aktier

Modejätten H&M:s styrelseordförande och storägare Stefan Persson fortsätter att köpa aktier i bolaget. Mellan den 3-5 juli har han köpt totalt 5,25 miljoner aktier. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

Dagens PS - 30 nov 17 kl. 09:12

H&M:s Stefan Persson: ”Ser inte hotbilden”

Miljardären ger sin första stora intervju på tio år. Stefan Persson, som är ordförande i klädjätten H&M, framträder i Dagens Industri och ger en annan bild av modebolaget än vad många experter gör. ”Vi är mer förberedda att klara av den nya digitaliserade världen än jag tror att vi har förklarat för aktiemarknaden.

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Blackrock: Föredrar Europa framför USA

”Förhandlingarna om storleken och utformningen av USA:s finanspolitiska paket intensifieras medan nyckelbidrag löper ut och stater möter budgetunderskott”, skriver förvaltningsbolaget. Samtidigt är de amerikanska jobbsiffrorna i fokus under denna vecka medan USA närmar sig budgetstupet, läggs det till. ”Vi gillar fortfarande kvalitativa delar av den amerikanska marknaden men har blivit mer försiktiga överlag”, skriver Blackrock angående amerikansk börsexponering och hänvisar till virusets fortsatta spridning i USA och de försämrade finanspolitiska utsikterna.

PrivataAffärer - 12 timmar sedan

Insplorion: ”Läskigt enkelt för oss att få intresse”

Insplorion är ett svenskt clean tech-bolag som utvecklar avancerade sensorer för att bland annat mäta luftkvalitet och batteriers kemi. Bolaget är en avknoppning från Chalmers där tekniken för det som i dag är bolagets egna sensorplattform, NanoPlasmonic Sensing, började utvecklas redan vid millennieskiftet. I dagsläget har Insplorion tre produktgrenar: luftkvalitetssensorer, batterisensorer och forskningsinstrument.

PrivataAffärer - 13 timmar sedan

Analytiker: Rekordlåga realräntor gör guld intressant

Amerikansk tioårsränta är nere på 0,55 procent och tioårig realränta är samtidigt rekordlåg om runt -1 procent. Guld kostar däremot inget att hålla medan Feds storskaliga tillgångsköp väntas driva inflation framöver, fortsätter han angående varför guldet lyft 30 procent under 2020 till nya rekordnivåer nära 2.000-strecket.

PrivataAffärer - 14 timmar sedan

Beijer Alma rusar tvåsiffrigt efter analys

Nordea förväntar sig visserligen att det andra kvartalet har varit utmanande, men menar samtidigt att det samtidigt utgjort bottenmärket. Det finns indikationer på en v-formad återhämtning vad gäller chassifjädrar, ett segment som tillhör koncernens viktigaste vinstdrivare. Enligt Nordeas beräkningar handlas aktien med en rabatt på 40 procent i förhållande till sektorkollegor, och det menar banken är lika med en ”en attraktiv möjlighet att gå in i ett högkvalitativt bolag”.

PrivataAffärer - 15 timmar sedan

Lundin Mining in i Paretos modellportfölj

Utfallet för juli summeras till en klar ”outperform” mot benchmarkindex OMXSGI, +9,3 procent mot +4,2 procent för index. Det framgår av en portföljanalys daterad den 3 augusti. Kinnevik var en av de främsta drivkrafterna under juli med en uppgång på 25 procent.

PrivataAffärer - 15 timmar sedan

Carnegie: Köpläge i Elekta efter Varian-affären

Under helgen har tyska Siemens Healthineers startat en process att förvärva Elektas amerikanska huvudkonkurrent Varian för 16,4 miljarder dollar, motsvarande en premie om 24 procent i förhållande till Varians stängningskurs på fredagen. Carnegie konstaterar att det kortsiktigt finns en del osäkerhet med tanke på Covid-19, men menar att Varian-affären kommer att flytta marknadens fokus mot de mer långsiktiga faktorerna och en potentiell fortsatt konsolidering i branschen i vilken Elekta kan bli ett tänkbart förvärvobjekt. ”Det har funnits spekulationer om att diagnostikbolag ska gå in på strålterapimarknaden genom förvärv”, skriver Carnegie.

PrivataAffärer - 15 timmar sedan

Commerzbank: Företagsobligationsmarknaden väntas ta fart

”Blackout-perioder ska inte längre vara en faktor som står i vägen för ökad emittering”, anser banken. Kort inför att bolag delger sina kvartalsresultat får de inte låna upp pengar på marknaden, den så kallade blackout-tiden. Inom den allra närmsta tiden kan dock semestertider hålla nere på företagens låneaktivitet.

PrivataAffärer - 16 timmar sedan

Här är måndagens analyser

Carnegie höjer sin rekommendation för Elekta till köp från behåll. Riktkursen höjs till 105 från 95 kronor. Det framgår av en analys som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av.

PrivataAffärer - 17 timmar sedan

SBAB: Inga stora coronaeffekter på bomarknaden

”Trots ett av de mörkaste åren för svensk ekonomi någonsin fortsätter bostadspriserna att stiga på bred front efter den temporära nedgången i april under den mest akuta fasen av coronakrisen. Mätt sedan årsskiftet visar samtliga regioner prisuppgångar för både lägenheter och villor utom i Storstockholm där lägenhetspriserna stått stilla sedan dess”, säger SBAB:s chefekonom Robert Boije i en kommentar. Därmed syns så här långt inga stora negativa coronaeffekter på bostadspriserna, konstaterar han.

PrivataAffärer - 17 timmar sedan

Indexförvaltare: Utmaning om Tesla inkluderas i S&P 500

Bolaget är bland de största noterade på USA-börserna, men har fram tills offentliggörandet av sin senaste kvartalsrapport inte kunnat släppas in i S&P 500, då ingående bolag måste ha visat vinst de senaste fyra kvartalen (totalt sett) samt det senaste kvartalet. Nu är det dock i teorin grönt ljus och ett möjligt tillfälle är i september då en rutinmässig rebalansering av indexet sker. Med ett börsvärde i dag på cirka 280 miljarder dollar skulle elbilsbolagets indexvikt i S&P 500 bli omkring 1 procent.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.