DI > Ekonomi

Saturday, 15 August, 22:18

DI - 02 jul 20 kl. 19:36

Ericssontoppar fick mutlarm redan 2015Enligt Ericssons vd Börje Ekholm började inte telekomjätten utreda sin egen bristande regelefterlevnad, som ledde till 10 miljarder i böter. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ericssons, Börje Ekholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ericssontopparfick , mutlarmredan , 2015
Dagens PS - 19 sep 17 kl. 07:28

Tunga Ericssontoppar granskas i muthärva

Mer än 20 anställda, inklusive toppchefer, har varit under utfrågning från SEC. Den amerikanska finansinspektionen, SEC, håller på att bedriva en korruptionsutredning som omfattar personer inom det högsta ledarskiktet i Ericsson, skriver SvD Näringsliv. Utredningen ska ha startat redan 2013 och intensifierats under de senaste åren, enligt uppgift.

YLE - 15 maj 15 kl. 18:00

Så här minns vi hockey-VM 2015

Hockey-VM är över Finlands del. Men vi fick en rad av memes att minnas Finlands spel från i år. Domarna, stjärnmålvakten Pekka "muren" Rinne och memes blev årets stora samtalsämnen under Finlands resa genom hockey-VM i Tjeckien.

YLE - 04 jun 15 kl. 12:55

Här är Vegas sommarpratare 2015

Musikartister, författare, toppidrottare, kulturpersonligheter, forskare, journalister och företagare. Det är med stolthet och glädje vi presenterar årets 40 sommarpratare i Radio Vega. I sommar bjuds du på en åktur från Enare i Lappland till Zanzibar utanför Tanzanias kust.

Cornucopia - 24 jul 17 kl. 19:34

Lägre oljepris höjde svensk BNP med 0.8 procentenheter år 2015

Det låga oljepriset bidrog till en kraftig ökning av svensk BNP år 2015. Enbart de minskade importeffekterna stärkte BNP med relativt sett 0.8 procentenheter jämfört med år 2014 och förklarade mycket av den svenska tillväxten under året.

BT - 31 dec 14 kl. 09:45

Borås: Tio saker på gång under 2015

BT listar de tio viktigaste sakerna som är på gång i Borås under 2015. På första plats: orangeriet som nu tar form i Stadsparken. Det är decembergrått och blött, och det är kyligt under Orangeriets tak.

YLE - 21 jan 15 kl. 08:32

Finaldags i Debattävling 2015

Stämningen är på topp i Prakticum inför finalen i Debattävling 2015 i dag. Yrkesskolan deltar för första gången - och går genast till final. - Vi har ett fint team, två killar och en tjej, säger Tobias Sjöblom.

Cornucopia - 06 aug 16 kl. 20:58

Kraftig minskning av anmälda sexualbrott under 2015 - inklusive våldtäkt och ofredande

Tvärt emot vad många vill ge sken av så föll anmälningarna av sexualbrott kraftigt under 2015. Det inkluderar våldtäkter och ofredanden. Detta alltså trots rekordhög asylsökandeinvandring till Sverige under året, där de nationella socialisterna inom och svansande runt Sverigedemokraterna ändå skyller på just massinvandringen.

BT - 31 dec 14 kl. 09:19

Sport: Tio saker på gång i Borås 2015

1986 var senast. 2015 kommer världens största orienteringstävling, O-ringen, tillbaka till Borås. Tävlingsgeneral Maria Krafft Helgesson är laddad inför Borås största sporthändelse under året.

BT - 31 dec 14 kl. 09:19

Sport: Tio saker på gång i Borås 2015

1986 var senast. 2015 kommer världens största orienteringstävling, O-ringen, tillbaka till Borås. Tävlingsgeneral Maria Krafft Helgesson är laddad inför Borås största sporthändelse under året.

Supermiljöbloggen - 22 jan 16 kl. 10:28

2015 var det varmaste året någonsin sen mätningarna började

2015 är det varmaste året som någonsin uppmätts.  Det gäller både den globala land och havstemperaturen. Den globala landtemperaturen 2015 var 1,3 grader högre än genomsnittet under 1900-talet och havstemperaturen var 0,7 grader varmare än genomsnittet.

YLE - 15 jul 16 kl. 10:00

Riksdagsvalet 2015 blev inget internetval

Riksdagsvalet våren 2015 blev inte det genombrott för kampanjer på internet som många på förhand förutspådde. För vänstern blev valet en katastrof. Vänsterpartierna har aldrig tidigare tillsammans fått så få röster.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Forskare: Barns smittsamhet oroar

Folkhälsomyndigheten gör fel bedömning om barns smittsamhet, skriver 26 forskare, som är medlemmar i Vetenskapsforum covid-19, på DN Debatt….

DI - 1 timme sedan

Köper i upptrissade investmentbolaget: ”Rabatten kan mycket väl vända till premie”

För dyrt – enligt ett snitt av analytikerkåren. Men helt rätt position i coronastormen och näsa för kanonaffärer bäddar för en fortsatt….

DI - 2 timmar sedan

Scaniaikonen: Lundstedt försökte ragga över Scania-vd:n

Bärgaren och legendariska lastbilsstajlisten ”Svempa” har tidigare öppet vädrat sin oro för den mångåriga partnern Scanias samgående med….

DI - 3 timmar sedan

Han lämnade börsjobbet och startade cigarrfabrik på Gotland

Med en påse frön i fickan flyttade Joakim Widell till Gotland och började odla tobak..

DI - 3 timmar sedan

Kinesisk jätte lovar elbilsbatterier utan smutsiga mineraler

Nya elbilsbatterier utan nickel och kobolt är på väg, lovar den kinesiska batterijätten CATL..

DI - 4 timmar sedan

Ny undersökning: Amazons intåg sänker priserna – men de är sent ute

Amazon är på intåg i Sverige. Nu återstår det att se hur mycket prispressare företaget blir. ”Amazon är inte billigast på allt, men i många….

DI - 4 timmar sedan

Bombhot mot SAS-plan på Arlanda

Ett SAS-plan som skulle flugit från Arlanda till London vid 11-tiden på lördagen ställdes in efter ett bombhot..

DI - 4 timmar sedan

Största investeringsrundan någonsin för Elon Musks rymdbolag

Space X, som grundades och leds av Teslas vd Elon Musk, är i slutskedet av ny investeringsrunda som kommer att tillföra rymdbolaget 2….

DI - 4 timmar sedan

Hon är Sveriges enda kvinnliga ostrondykare – levererar till lyxkrogarna

Hon har ett av de tuffaste yrkena man kan tänka sig. I dag serveras hennes vildplockade ostron på några av de finaste restaurangerna i….

DI - 5 timmar sedan

Bankjättens dundermisstag – skickade miljarder till fel konto

Den amerikanska storbanken Citigroups låneavdelning skickade av misstag 900 miljoner dollar, motsvarande 7,8 miljarder kronor, till den….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.