Expressen > Nyheter

Tuesday, 14 July, 03:05

Expressen - 30 jun 20 kl. 22:21

Larm om skottlossning i StockholmEn polisinsats pågår i Husby i norra Stockholm.Flera personer säger sig ha hört skottlossning.– Vi är där och letar, säger Ola Österling vid polisen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm, Husby, Ola Österling

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , skottlossningi , Stockholm
SR - 09 jul 17 kl. 22:12

Felaktigt test bakom VMA-larm i Stockholm

Vid 22-tiden gick ett VMA-larm över Stockholm. Det var ett felaktigt test av SOS-alarm som fick larmet att gå igång..

Regeringen - 19 jul 17 kl. 16:22

Uppdrag till Myndigheten för samhällsskydd och beredskap att utreda omständigheterna kring SOS Alarms felaktiga VMA-larm i Stockholm den 9 juli 2017

Regeringen ger Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) i uppdrag att redovisa och utvärdera omständigheterna kring och vidtagna åtgärder med anledning av SOS Alarms felaktiga VMA-larm i Stockholm den 9 juli 2017..

Sydsvenskan - 15 apr 12 kl. 01:43

Larm: Skottlossning i Arlöv

Flera poliser larmades till Arlöv efter larm om skottlossning mellan två bilar i korsningen Lundavägen/Torngatan..

GT - 18 mar 15 kl. 23:07

Larm: Skottlossning på Hisingen

Klockan 22.23 fick polisen in larm om en skottlossning på Vårväderstorget Hisingen. – Flera personer uppges vara skadade och polis är på plats, säger Jenny Widén, polisens presstalesman i Västra Götaland..

UNT - 19 jun 19 kl. 18:26

Larm: Skottlossning i Gottsunda

Polis har kallats till en Gottsunda centrum efter larm om en misstänkt skottlossning..

GT - 14 maj 14 kl. 22:28

Larm: Skottlossning har hörts i Rosengård

Polisen larmades till Rosengård i Malmö under onsdagskvällen efter misstanke om skottlossning. – Flera uppringare har hört vad de tror är pistolskott, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens ledningscentral i Skåne..

Expressen - 14 maj 14 kl. 22:28

Larm: Skottlossning har hörts i Rosengård

Polisen larmades till Rosengård i Malmö under onsdagskvällen efter misstanke om skottlossning. – Flera uppringare har hört vad de tror är pistolskott, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens ledningscentral i Skåne..

Blekinge Läns tidning - 28 jan 20 kl. 08:04

Larm: Skottlossning i Kristianstad – ung man avliden

Polisen larmades om en skottlossning i området Långebro, sent på måndagskvällen. En ung man med skottskador fördes in till sjukhusets akutmottagning men hans liv gick inte att rädda..

Expressen - 16 okt 15 kl. 07:05

Larm i Stockholm – misstänkt ebolafall

Polisen i Stockholm fick rycka ut efter ett misstänkt ebolafall. Ett område spärrades av och en person som misstänktes vara smittad fördes till Karolinska universitetssjukhuset i Stockholm. – Vi måste avgränsa området kring den misstänkt smittade personen så att inte smittan riskerar att spridas vidare, säger Lars Jenssen, KC-befäl vid Stockholmspolisen..

BT - 01 sep 14 kl. 08:06

Ebola-larm i Stockholm

Medietrycket fick Stockholms läns landsting (SLL) att på söndagen sända ut ett pressmeddelande att ett misstänkt fall av ebola utreds i Sverige. Redan under måndagen väntas svar på proven om den unge mannen drabbats av den fruktade blödarsjukdomen. Han har inga konkreta symptom, men något förhöjd kroppstemperatur och har nyligen varit i en del av Afrika där sjukdomen förekommer.

SR - 10 jul 17 kl. 09:30

Landstingsråd kritisk till hanteringen av falskt VMA-larm

Vid tiotiden utlöstes ett felaktigt VMA-larm över Stockholm, vilket fick tusentals oroliga människor att höra av sig till både myndigheter och polis..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Engelska kravet: Munskydd – annars får du inte handla

Hittills har det bara varit obligatoriskt i kollektivtrafiken. Nu rapporterar BBC att den brittiska regeringen kommer utöka kravet på ansiktsmask till att även omfatta butiker. .

Expressen - 2 timmar sedan

Åklagare: Så höll sig Ghislaine Maxwell gömd

Den brittisk-amerikanska societetskvinnan Ghislaine Maxwell står anklagad för flera sexualbrott kopplade till ex-pojkvännen Jeffrey Epstein.Nu kräver åklagarna att hon hålls fortsatt häktad då de anser att hon är mycket flyktbenägen, rapporterar CNN.”Det kommer inte att bli någon rättegång för offren om den tilltalade får möjlighet att fly jurisdiktionen och det finns all anledning till att tro att det är precis vad hon kommer att göra om hon släpps”, skriver åklagarna i ett dokument till domstolen..

Expressen - 2 timmar sedan

Journalist i Trumps favoritprogram sparkas för rasism och sexism

Toppskribenten i Donald Trumps favoritprogram tvingas sluta för att han lagt ut rasistiska och sexistiska budskap på nätet.Journalisten Blake Neff, som jobbade för Fox News-stjärnan Tucker Carlson, postade under namnet Charles XII, alltså Karl XII – och internationella medier påpekar att den svenske kungen har blivit en symbol för yttersta högern..

Expressen - 2 timmar sedan

Fem kvinnor mördade på sju veckor – i samma stad

Polisen misstänker att fem kvinnor har mördats i engelska Doncaster.Amanda Sedgwick, Michelle Morris och Amy-Leanne Stringfellow har alla hittats döda – tillsammans med ytterligare två polisen inte vill uppge namnen på.Siffran sticker ut med tanke på att staden bara har 100 000 invånare, skriver The Sun..

Expressen - 4 timmar sedan

Förseningar i tågtrafiken – obehöriga på spåren

Under måndagskvällen råder det förseningar i tågtrafiken mellan Helsingborg, Landskrona och Malmö.Strax innan klockan 23 skrev Skånetrafiken det varit stopp i Landskrona på grund av obehöriga på spåren..

Expressen - 4 timmar sedan

Larm om brinnande bilar på Rosengård

Polisen har larmats om att bilar brinner på en parkering vid Hårds väg på Rosengård i Malmö.Räddningstjänst och polis är på plats..

Expressen - 6 timmar sedan

Caroline om mötet med vargen: ”Väldigt rädd”

När Caroline Henningsson i Fotstad utanför Halmstad skulle släppa ut hästarna på måndagsmorgonen stod hon plösligt öga mot öga med en varg. Det är andra gången de senaste dagarna som en varg siktats i trakterna, skriver Hallandsposten.– Jag blev självklart väldigt rädd, säger Caroline Henningsson..

Expressen - 5 timmar sedan

Åtalet: 18-åringen försökte mörda lillasysterns vän

Den 18-årige mannen gav sig ut för att leta efter sin syster.Då han hittade henne tillsammans med en klasskamrat försökte han knivmörda honom, enligt misstankarna. Nu har mannen – som kördes till platsen av sin pappa – åtalats för mordförsök.

Expressen - 5 timmar sedan

Beslutet: Kalifornien stänger ner igen

En månad hann delstaten vara öppen, under måndagen meddelade guvernör Gavin Newsom att Kalifornien stänger igen.  – Vi ser en ökad spridning av viruset, anger han enligt LA Times som orsaken. .

Expressen - 5 timmar sedan

Brand i övergiven industribyggnad – efter intrång

Under måndagskvällen har det brunnit på gamla mejeriet vid Olympia i Helsingborg.Polisen misstänker att branden var anlagd.– Vi skriver en anmälan om skadegörelse genom brand, säger Evelina Olsson vid polisens ledningscentral..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.