GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 05 July, 15:54

GöteborgsPosten - 30 jun 20 kl. 11:23

Vädjan: Gå inte på toa hos drottningenSnälla, använd inte strövområden runt den brittiska drottningens slott Balmoral som toalett. Det vädjar personal via sociala medier, sedan mängden våtservetter ökat markant i området under pandeminedstängningen..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Balmoral

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vädjan, inte på , toa, hos, drottningen
Sydsvenskan - 30 jun 20 kl. 11:22

Vädjan: Gå inte på toa hos drottningen

Snälla, använd inte strövområden runt den brittiska drottningens slott Balmoral som toalett. Det vädjar personal via sociala medier, sedan mängden våtservetter ökat markant i området under pandeminedstängningen. "En besvikelse att se så många våtservett.

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 20 kl. 11:22

Vädjan: Gå inte på toa hos drottningen

Snälla, använd inte strövområden runt den brittiska drottningens slott Balmoral som toalett. Det vädjar personal via sociala medier, sedan mängden våtservetter ökat markant i området under pandeminedstängningen. "En besvikelse att se så många våtservett.

Aftonbladet - 30 jun 20 kl. 11:22

Vädjan: Gå inte på toa hos drottningen

▸ Snälla, använd inte strövområden runt den brittiska drottningens slott Balmoral som toalett..

YLE - 08 jul 16 kl. 17:15

Göran Wikström vill inte se tömningsstationer på Rödjan eller Byxholmen

Det är inte klokt att placera en tömningsstation för båtarnas septiktankar på vare sig Rödjan eller Byxholmen i Ekenäs skärgård. Det säger Göran Wikström, gästhamnsföretagare i Sommaröstrand. Wikström reagerade på ett radioinslag i God morgon Västnyland och en artikel på Svenska Yles webbplats där seglare ville ha flera tömningsstationer i Ekenäs skärgård.

Dalarnas tidningar - 22 sep 14 kl. 08:28

Först Städjan - sedan Kilimanjaro för Jonas

– Städjan blev vår första riktiga övning. Vi har hjälp av Fredrik Sträng som är en erfaren äventyrare och som har varit på toppen av Kilimanjaro, så han ser likheter i utmaningen med Städjan, förklarar Jonas. Det var också Fredrik som tände gnistan hos Jonas att bestiga Kilimanjaro och nu har teamet klarat av den första skarpa träningen, Städjans 1131 meter..

Kristianstadsbladet - 09 maj 14 kl. 07:27

Martinsons vädjan om förnuft och känsla

Foto: Tommy Svensson
Den skånska litteraturrundan får en fortsättning, och alldeles vid Immelns strand handlar det om Harry Martinsons ”Aniara”. Solvig Oredsson, ordförande i Oppmana-Vånga hembygdsförening, vill lyfta fram varför Nobelprisvinnarens dystopiska epos är lika aktuellt idag som när det skrevs, i mitten av 1950-talet.
Solvig Oredsson bläddrar i ett originaltryck.

Expressen - 21 okt 15 kl. 08:40

MFF:s vädjan – till egna supportrarna

MALMÖ. Besvikelsen var stor - hos så väl lag som supportrar - på stämningen vid matchen mot Real Madrid. Nu vädjar Malmö FF:s spelare och ledning till hemmapubliken att åter skapa en Häxkittel på Swedbank stadion.

Expressen - 25 nov 15 kl. 05:45

Föräldrarnas vädjan till sonens kidnappare

Ljuset utanför Göran och Marianne Gustafssons hus i Åminne brinner. Det ska det göra tills deras son Johan som kidnappades i Mali för fyra år sedan kommer hem igen. Livstecknen från sonen har varit få men varje nyhet från terroristernas gömställe väcker hopp hos familjen som vägrar att ge upp..

SR - 05 feb 16 kl. 16:04

FN:s vädjan efter zikautbrottet: Tillåt aborter

FN uppmanar nu länder i Latinamerika som drabbats av zikaviruset att låta kvinnor göra abort och använda dagen-efter-piller. Samtidigt rapporteras viruset ha hittats i saliv och urin hos två patienter i Brasilien..

Expressen - 27 nov 16 kl. 00:52

Mammans vädjan till Sofia – efter tragedin

Tvillingfödseln gick inte som väntat för Annelie - det kom en tredje bebis, som dock drabbades av hjärnskada. I dag lever Annelie ett hårt liv med sina trillingar, i ett fallfärdigt och mögelskadat hus - och drömmer om varsina sovrum åt barnen. Nu vädjar hon om hjäp hos "Sofias änglar" – som rycker in och fixar med renoveringen, som blir den mest omfattande i programmets historia.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Nytt bottenrekord för iranska valutan

Coronavirusets fortsatta härjningar i landet, amerikanska sanktioner och kollapsat oljepris. Den iranska valutan är i fritt fall och har noterat en ny lägstanivå mot dollarn på svarta börsen..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Stortalangen hyllas av Alm efter debuten

”Jag lever i nuet och tänker inte på framtiden”.

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Förändring – inte om utan hur?

Trots enorma och decentraliserade resurser så har Sverige på nytt visat sig oförmöget att i väsentliga avseenden hantera en kris..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Ge statisterna mer betalt

Jag vill belysa en betydande arbetsmarknad i Sverige, med svenska arbetsgivare, där det är vanligt med en lön på 50 kronor i timmen, skriver signaturen Glad statist..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Flera bilbränder i Skåne i natt

Flera bilar har brunnit på olika håll i Skåne under natten mot söndagen..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Ericsson sexa – trots strul i depån

Marcus Ericsson kom på en sjätteplats under lördagens indycar-race på Indianapolis Motor Speedway i säsongens andra deltävling..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Nu får det vara nog!

Jag försöker att hålla avstånd till folk varje dag men ingen håller avstånd när de är bredvid, menar insändarskribenten..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Tiden fanns för att lösa skyddsutrustning

Som före detta professionell inköpare är det makabert att man ej tidigare lyckats få fram nödvändigt material, tiden har ju funnits, menar insändarskribenten..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

De dog när krishanteringen föll på äldreboendena i stan

Hundratals döda på Göteborgs äldreboenden – viruset kan ha spridits redan i februari..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

"Några supportrar skickade riktiga skitmeddelanden”

I kväll ska Paulinho lira fotboll på Hisingen igen – berättar om återkomsten i lång intervju..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.