DN > Inrikes

Saturday, 11 July, 22:24

DN - 30 jun 20 kl. 19:17

”Jag brinner för att ändra på det som var fel i gymnastiken”Som ung gymnast upplevde hon gymnastikens baksidor. Nu utformar idrottsforskaren Susanne Meckbach ledarskapsutbildningar åt sin tidigare. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Susanne Meckbach

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag brinnerför att , ändrapå det som , var fel i gymnastiken
YLE - 25 apr 17 kl. 17:55

Tiofaldig FM-guldmedaljör i gymnastik vill bli Finlands nästa snookerproffs

Ännu för ett år sen var 24-årige Heikki Nivas dröm och mål att få delta i OS i Rio som gymnast. Det blev inget OS för Esbogymnasten, som nu i stället satsar på sin andra stora passion, snooker. Går allt som planerat får Finlands enda snookerproffs Robin Hull sällskap på proffstouren inom ett par år.

Skånskan - 23 maj 16 kl. 06:00

Akademisk kvart för högstadieeleverna

SJÖBO Högstadieelevernas skoldagar är för korta. Nu har politikerna i familjenämnden beslutat att förlänga dem. Fast bara med 15 minuter.

YLE - 08 jul 17 kl. 09:00

Alla tiders lärare: Lärarna vi minns - finns din lärare med?

Här samlas alla minnen av lärare som inspirerat oss, sporrat oss och påverkat våra liv. En del av materialet kommer att bearbetas vidare till olika slags personporträtt och inslag under hösten 2017. Tack för alla fina och gripande historier - fortsätt gärna tipsa oss!

YLE - 18 mar 15 kl. 10:43

Två språk under samma tak

Finskundervisningen borde vara mera praktiskt orienterad. Dessutom kunde finskan också tas in i andra ämnen i undervisningen. Bland annat det här tyckte många av er läsare och lyssnare som deltog i Radio Vega Österbottens granskning av finskundervisningen.

YLE - 22 feb 17 kl. 18:37

Förbundspennan: Det är inte lätt att vara liten

Senaste veckoslut följde jag med Silvertrissefinalen i Lempäälä. I praktiken var det frågan om finländska mästerskap i längdskidåkning för 13-16-åriga barn. Det fanns fyra tävlingsklasser för flickor och pojkar, uppdelade enligt ålder.

Skånskan - 30 jun 16 kl. 11:00

Han lär ut hur man får kontroll på kroppen

Personligt LEDARE. Att känna kontroll över kroppen i luften, det var det som fick Jimmy Hansson att fastna för gymnastiken. Numera är han ledare och lär ut den kontrollen till andra.

Skånskan - 23 nov 16 kl. 05:00

9-åring polisanmäls för knivhot på skola

Kävlinge Föräldrar polisanmäler en 9-årig pojke för att under två års tid regelbundet tagit stryptag och sagt könsord till dottern, som menar att pojken vid ett tillfälle ska han haft kniv i skolan och hotat att sticka henne om hon skvallrade för läraren. ERWP.fif(0)Pojken och flickan har gått i samma klass i Kävlinge kommun sedan förskolan.

Expressen - 27 jul 14 kl. 05:00

"Antisemitismen ökar i Sverige - och vi tiger"

Fräulein Kluncke pekade på mamma och sa åt henne att sätta sig längst bak i klassrummet. Hon såg inte tillräckligt arisk ut och fick heller inte vara med på gymnastiken av samma skäl. Min mamma förstod att det var något fel på henne, hon hade inte förstånd att se tillräckligt arisk ut..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Trump bekräftar attack mot ryska trollfabriken

USA:s president Donald Trump bekräftar i en intervju att han beordrade en attack mot den ryska trollfabriken i St..

DN - 1 timme sedan

Ryska myndigheter: Vi har löst mysteriet i Djatlovpasset

Ryska myndigheter säger sig nu ha löst mysteriet med nio ungdomars död i Djatlovpasset i Uralbergen 1959..

DN - 9 timmar sedan

Felparkerade bilar orsakar problem vid drunkningslarm: ”Den yttersta konsekvensen är att vi inte kan rädda ett liv”

Felparkerade bilar hindrar brandmän från att komma fram vid drunkningslarm. Räddningstjänstens uppdrag blir svårare när allt fler trängs på….

DN - 9 timmar sedan

Juli kan bli varmare till nästa helg

Tills dess är det osäkra vädret fortsatt långtidsparkerat över landet..

DN - 10 timmar sedan

Ny lag väcker oro om rättssäkerhet i Turkiet

Turkiska nationalförsamlingen har godkänt en ny lag som många advokater befarar ska splittra skrået och i förlängningen hota….

DN - 11 timmar sedan

Hård press på "snåla" Sverige inför EU-strid

Många EU-ledare vill tala ”snåla” Sverige till rätta inför striden om EU:s långtidsbudget och coronakrisstöd på det kommande toppmötet..

DN - 11 timmar sedan

Madeleine McCanns kropp eftersöks i brunnar i Algarve

Portugisisk polis söker i brunnar på orter längs Algarvekusten efter flickan Madeleine McCanns kropp, rapporterar portugisisk tv..

DN - 12 timmar sedan

Man anhållen för våldtäkt

En man i 40-årsåldern har anhållits misstänkt för våldtäkt. Brottet ska ha ägt rum i en bostad i Gislaved, dit polisen larmades vid….

DN - 12 timmar sedan

Lotta Olsson tipsar: Sommarens fem bästa feel good-böcker

Marian Keyes skriver om familjeliv och ätstörningar, Denise Rudberg om andra världskriget, Clare Mackintosh om moraliska dilemman, Mhairi….

DN - 13 timmar sedan

Bollen och boken väcker inspiration i Biskopsgården

Pandemin sätter stopp för mycket, men inte möjligheten för unga i Biskopsgården att spela basket med polisen och låta sig inspireras av….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.