SR > Nyheter

Tuesday, 14 July, 04:54

SR - 30 jun 20 kl. 19:10

Rysk industrijätte erkänner utsläpp av tungmetallerI Ryssland har en världens största producenter av nickel och koppar, Norilsk Nickel, har erkänt utsläpp i vattendrag av tungmetaller. Samtidigt har företaget blockerat försök att skicka vattenprover till analys i Moskva..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Ryssland, Nickel, Moskva

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rysk, industrijätte, erkänner, utsläppav , tungmetaller
Sydsvenskan - 07 mar 13 kl. 06:30

Rysk balettstjärna erkänner syraattack

Trött och märkbart tagen erkände den ryske balettdansören Pavel Dmitritjenko igår att han var hjärnan bakom syraattacken mot Bolsjojteaterns konstnärlige ledare, Sergej Filin..

DI - 28 mar 14 kl. 12:59

Putin erkänner: Trupp var rysk

Den ryske presidenten Vladimir Putin erkänner enligt AFP för första gången sedan annekteringen av Krim att rysk trupp var direkt inblandad..

NT - 28 mar 14 kl. 13:06

Putin erkänner rysk trupp på Krim

Den ryske presidenten Vladimir Putin erkänner enligt AFP för första gången sedan annekteringen av Krim att rysk trupp var direkt inblandad.Enligt USA:s president Barack Obama kan det faktum att Ryssland dragit ihop stora styrkor vid den ukrainska gränsen tyda på att landet har "ytterligare planer"..

BT - 28 mar 14 kl. 13:06

Putin erkänner rysk trupp på Krim

Den ryske presidenten Vladimir Putin erkänner enligt AFP för första gången sedan annekteringen av Krim att rysk trupp var direkt inblandad. Enligt USA:s president Barack Obama kan det faktum att Ryssland dragit ihop stora styrkor vid den ukrainska gränsen tyda på att landet har "ytterligare planer".Det var under en tv-sänd militär ceremoni som Putin gratulerade den ryska armén för dess roll i operationen på Krim.

UNT - 28 mar 14 kl. 13:06

Putin erkänner rysk trupp på Krim

Den ryske presidenten Vladimir Putin erkänner enligt AFP för första gången sedan annekteringen av Krim att rysk trupp var direkt inblandad.Enligt USA:s president Barack Obama kan det faktum att Ryssland dragit ihop stora styrkor vid den ukrainska gränsen tyda på att landet har "ytterligare planer"..

SvD - 28 mar 14 kl. 13:06

Putin erkänner rysk trupp på Krim

Den ryske presidenten Vladimir Putin erkänner enligt AFP för första gången sedan annekteringen av Krim att rysk trupp var direkt inblandad..

DN - 11 nov 15 kl. 21:55

Rysk friidrottsbas erkänner problem med dopning

Ryska friidrottsförbundets generalsekreterare Michail Butov erkänner nu att Ryssland har problem med dopning..

Cornucopia - 15 mar 16 kl. 11:06

Putin och Kreml erkänner - målet i Syrien var aldrig IS

Kreml och Putin har nu gett det besked som alla väntat på - den tidsbegränsade insatsen med bombmattor mot civilbefolkningen i Syrien ska nu avblåsas. Därmed erkänner man också öppet att målet aldrig var IS, eftersom IS på inget sätt har tappat mark till Ryssland och Assadregimen, utan tvärt om ökat sitt territorium i västra Syrien på bekostnad av FSA och annan moderatare opposition.

Den ryska insatsen mot icke IS-rebellerna och civilbefolkningen i västra Syrien sägs nu vara över.

BT - 22 apr 18 kl. 21:38

Spionmisstänkt norrman i Moskva erkänner

Norrmannen Frode Berg, som sitter häktad i Ryssland misstänkt för spionage, erkänner att han besökte landet på uppdrag av den norska underrättelsetjänsten. 62-åringen greps i Moskva i december och har tidigare hävdat att han blev lurad att ta emot dokument från en rysk man och gick i en fälla.(TT).

DI - 22 apr 18 kl. 21:43

Spionmisstänkt norsk agent i Moskva erkänner

Norrmannen Frode Berg, som sitter häktad i Ryssland misstänkt för spionage, erkänner att han besökte landet på uppdrag av den norska underrättelsetjänsten. 62-åringen greps i Moskva i december och har tidigare hävdat att han blev lurad att ta emot dokument från en rysk man och gick i en fälla..

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Ökat intresse för digitala vårdmöten

Intresset för digitala vårdmöten har ökat ordentligt under coronapandemin. Besöken hos de privata vårdgivarna har vissa månader nästan fördubblas..

SR - 45 minuter sedan

Svårt för köande att bedöma hyresrätter

För den som står i bostadskö för en hyreslägenhet är det i dag svårt att veta exakt vad det är man tackar ja till då de flesta visningar av lägenheter i storstäderna har ställts in till följd av pandemin..

SR - 2 timmar sedan

Kalifornien stänger igen

I USA har delstaten Kaliforniens guvernör beslutat att återigen stänga alla restauranger, barer och köpcentrum, efter att smittspridningen av coronaviruset ökat den senaste tiden..

SR - 2 timmar sedan

Krav på munskydd utökas

England inför krav på att bära munskydd i butiker, meddelade premiärminister Boris Johnson under måndagskvällen..

SR - 7 timmar sedan

Frankrike höjer sjukvårdspersonalens löner

Frankrike har beslutat att höja lönerna för landets sjukvårdspersonal som jobbat under pandemin..

SR - 10 timmar sedan

EU skärper tonen mot Kina

EU:s utrikesministrar skärpte i dag tonen mot Kina efter införandet av den kritiserade säkerhetslagstiftningen i Hongkong. Några sanktioner är inte aktuellt, men EU kommer att vidta andra åtgärder, säger Sveriges utrikesminister Ann Linde..

SR - 11 timmar sedan

Analytiker: Med Duda fortsätter regeringens show

Att Andrzej Duda får behålla presidentposten är snarare en seger för den sittande regeringen, som nu kan fortsätta genomdriva sin politik, säger flera bedömare till Sveriges Radio..

SR - 11 timmar sedan

Olycka i Södra länken i Stockholm

Huvudtunneln avstängd från E4/E20 i riktning mot Nacka. Stängt från Årstalänken, det går att köra in från Åbyrondellen men då enbart öppet mot Huddingevägen. Prognos att tunneln kan öppna strax efter klockan 18..

SR - 11 timmar sedan

Här testas fallvänlig asfalt

I Lund pågår ett test med fallvänlig asfalt. Beläggningen innehåller förutom råolja och stenkross även gummi. Målet är att minska skadorna på gående och cyklister..

SR - 12 timmar sedan

Många kör för fort vid vägarbeten

Fyra av tio svenskar uppger att andra trafikanter kör för fort förbi vägarbeten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.