Nyan > Svenskfinland

Saturday, 11 July, 17:03

Nyan - 30 jun 20 kl. 18:48

Hamnsundet får nytt servicehusSenast den 15 augusti kommer det nya servicehuset i Hamnsundets gästhamn i Saltvik att stå färdigt. Upprustningen av Hamnsundets gästhamn kostar 260 000 euro. Saltviks kommun betalar 60 000 euro, resten finansieras av EU. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Hamnsundets, Saltvik, EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hamnsundetfår , nytt, servicehus
Vimmerby Tidning - 15 jul 15 kl. 00:26

Nu byggs det nytt servicehus

Ett nytt servicehus har slagits upp på Camping Hultsfred. Antje och Maik Rohde hoppas att de ny lokalerna kommer locka fler återkommande besökare.
.

LV - 05 jan 17 kl. 14:00

Ryttarförening får nytt servicehus: "Ett steg på rätt väg"

Till våren ska ett nytt servicehus byggas på Målserums ridanläggning. Det berättar Monica Bergh som är ordförande i Västerviksortens Ryttarförening. - Det är ett steg på rätt väg, säger hon..

LV - 21 apr 17 kl. 16:30

Nytt servicehus dröjer för ryttarföreningen

Västerviksortens Ryttarföreningen tvingas vänta lite till på ett nytt servicehus. I bästa fall blir det byggstart under sommaren. – Men det är knappt att jag vågar hoppas på det heller, säger Monica Bergh som är ordförande i föreningen..

SmålandsPosten - 19 jun 19 kl. 20:09

Naturnära camping får nytt servicehus

Efter en lång väntan har Getnö gård fått ett nytt servicehus på sin camping. Ägaren Ingrid Olsson har många idéer och arbetar ständigt med att höja upplevelsen för gästerna..

Blekinge Läns tidning - 08 feb 16 kl. 16:57

Husbilsparkering kan få nytt servicehus i sommar

Rönninge kan komma att bli den första husbilsparkeringen i kommunen som kan erbjuda latrintömning. Nyligen lämnades en bygglovsansökan om att anlägga ett servicehus in hos miljö- och byggnadsnämnden..

LV - 07 mar 17 kl. 12:15

Ridklubben väntar på nytt servicehus: "Ett steg på rätt väg"

Under våren ska ett nytt serviceshus byggas på Målserums ridanläggning i Västervik. Det är ett steg på rätt väg, men långt ifrån vad som egentligen krävs för att anläggningen ska hålla tillräckligt hög standard..

Barometern - 08 jul 19 kl. 11:43

Borgholm: Önskemål om servicehus med toaletter

I ett medborgarförslag framförs en idé på att ett nytt servicehus med toaletter ska byggas i parken vid turistbyrån i Borgholm..

YLE - 03 nov 15 kl. 11:53

Seniorer får nytt boende i Vasa

Nästa vecka öppnar Vasa stad ett nytt servicehus. Huset är nybyggt och finns på Himalajagatan i Klemetsö. De första invånarna flyttar in i sina rum nästa tisdag.

SmålandsPosten - 29 maj 20 kl. 09:00

Större plats till traktorer och redskap när kyrkan bygger nytt

Ett nytt servicehus byggs i Lenhovda. Svenska Kyrkan i Uppvidinge slår till med 100 nya kvadratmeter till vaktmästargruppen. Nu kan deras maskiner och redskap stå inomhus..

SmålandsPosten - 26 jan 20 kl. 16:12

Söker bygglov för nytt servicehus

I höstas brann servicehuset på campingen i Lenhovda ned. Nu söker föreningen Borgen bygglov för en återuppbyggnad och hoppas att det kan vara klart när campingsäsongen börjar..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Seger för ÅU i Helsingfors

Åland United vann över PK-35 Helsingfors på bortaplan på lördagseftermiddagen. Matchen slutade 2-0. Första målet var ett PK-35 självmål och andra målet gjordes av Rosa Maria Herreros Ossorio.

Nyan - 3 timmar sedan

Alla ska använda ansiktsmask

Samtliga flygresenärer som reser till och från Mariehamns flygplats ska använda ansiktsmask. Ansiktsmasken ska användas redan när man anländer till flygplatsen. Masken ska vara på under hela resan, enligt flygplatschef Tanja Sabel.

Nyan - 5 timmar sedan

Barkhög brann i Finström

På lördagmorgonen strax före klockan 8 fick Landskapsalarmcentralen ett larm om en brand i en barkhög i Finström. Finström FBK ryckte ut och påbörjade släckningsarbetet. – Branden är självantänd och vi släcker den just nu med grävmaskin, säger brandinspektör Thomas Mattsson lite efter klockan 11 på lördagförmiddagen.

Nyan - 22 timmar sedan

Två åtalas för kränkt gravfrid vid Estonia

Två svenska medborgare har åtalat för brott mot Estonialagen. .

Nyan - 23 timmar sedan

Paf vill ge bort vrakchampagne

Spelbolaget Paf har ansökt om att få ge bort en flaska vrakchampagne till sin schweiziska samarbetspartner för att uppmärksamma att samarbetet firar ett år. – Det är under beredning men jag skulle säga att det är ett relativt brådskande ärenden. Vi försöker nog ta beslut inom juli eller augusti, säger Viveka Löndahl, chef för kulturbyrån vid landskapet.

Nyan - Igår: 17:00

Mer pengar till turismkampanj

Kampanjen 100 skäl att turista i Finland utvidgas för att stödja den inhemska turismen. Regeringen riktar 500 000 euro i tilläggsfinansiering till att göra små och medelstora turistföretags produkter och tjänster synligare. Finansieringen riktas till genomförandet av en riksomfattande kampanj för den inhemska turismen i samband med Föreningen Finlands turistorganisationers (FFTO) pågående kampanj 100 skäl att turista i Finland.

Nyan - Igår: 15:43

I Barnens bod bossar barnen

Syskonen Alvar, Alvina och Alfons Karlsson expanderar i Jomala Gottby. .

Nyan - Igår: 13:28

Mäklaren: Troligt att Birka Stockholm hamnar i Kina

Birka Stockholm ligger redan ute till försäljning. Och det behöver inte bli så svårt att hitta en köpare som man kan tro. .

Nyan - Igår: 11:24

Böcker kan skapa diskussion

Bibliotekarierna Teresa Westmark och Victoria Lundgren samt barn- och ugndomsbibliotekarien Annica Andersson har valt ut böcker med temat rasism i tre kategorier då Nyan träffar dem en torsdagsmorgon i början på juli. .

Nyan - Igår: 10:00

Indigo förstorar uteservering

Matkreatören i Mariehamn Ab har beviljats utökat serveringsområde vid Indigo restaurang och bar, enligt beslut av Ålands miljö- och hälsoskyddsmyndighet (ÅMHM). Uteserveringen förstoras samt rummet i ett intilliggande stenhus kommer att bli en del av restaurangens serveringsområde, enligt beslutet. – Det blir en pop-up bar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.