SR > Nyheter

Tuesday, 14 July, 05:39

SR - 30 jun 20 kl. 18:41

M kritiska till beskedet – vill garantera redovisning före valetModeraterna är nöjda både med kommissionens ordförande och att kommissionen också ska få utvärdera regeringens roll i pandemihanteringen, något som partiet har krävt. Mindre nöjda är M med den möjlighet som finns att skjuta upp kommissionens rapport till efter valet 2022..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M kritiskatill , beskedetvill , garantera, redovisning, före, valet
Expressen - 10 sep 19 kl. 10:09

Britney Spears läkarehastigt död – kort före kritiska beskedet

Britney Spears läkare Timothy Benson har gått hastigt bort, 48 år gammal – kort före förhandlingar kring artistens förmyndare, skriver TMZ.”Womanizer”-sångerskan har nämligen sin pappa Jamie Spears som god man.Far och dotter ska möta domare inom de kommande veckorna, i hopp om att ta beslut kring Britney Spears självständighet..

Expressen - 12 nov 12 kl. 09:25

MP kritiska mot regeringens agerande

Miljöpartiet är fortsatt kritiska till att regeringen vill garantera SAS likviditet. ? Vi tycker att det är märkligt att regeringen säger en sak men sedan agerar på ett annat sätt, säger Per Bolund (MP), ekonomisk talesperson..

BT - 11 aug 11 kl. 07:31

Uddeboanställda kritiska till att företaget säljs: ''Ett slag i magen''

De anställda på Uddebo Väveri är kritiska till ägarna dagen efter beskedet om att företaget blivit uppköpt. ? Luften gick ur mig när vi fick beskedet.

Affärsvärlden - 24 jan 14 kl. 08:16

Elektas redovisning ifrågasätts

En av medicinteknikföretaget Elektas största svenska ägare har kontaktat bolagsledningen med kritiska frågor om kvaliten på redovisningen. Tveksamheterna ska bland annat gälla hur försäljning och orderingång redovisats..

Supermiljöbloggen - 09 apr 14 kl. 10:00

Katarina Erlingson (C), Öresundskomiteen: Först i världen med gemensam CO2-redovisning

Öresundsregionen har som ambition att bli Europas mest klimatsmarta och attraktiva region till 2020. Det är en av anledningarna till att Öresundskomiteen för två år sedan beslutade tillsätta ett särskilt utskott för miljö och grön tillväxt, där jag har förmånen att vara ordförande. Region Skåne, Region Själland och Region Hovedstaden är tillsammans med de större skånska och danska kommunerna pådrivande och engagerade i den gröna utvecklingen.

UNT - 23 maj 19 kl. 14:42

Omfattande felfakturering – revisorer kritiska till kommunen

Östhammars kommun har tidigare fått kritik för sin redovisning av 650-årsjubileet..

Sydsvenskan - 02 maj 11 kl. 10:15

Lättnad i Sverige efter beskedet

Svenska politiker uttrycker lättnad efter beskedet att Usama bin Ladin dödats av amerikanska styrkor i Pakistan. Utrikesminister Carl Bildt skriver på Twitter att "en värld utan bil Ladin är en bättre värld".
Svenska politiker uttrycker lättnad efter beskedet att Usama bin Ladin dödats av amerikanska styrkor i Pakistan.

Expressen - 23 mar 14 kl. 23:25

Talar ut om beskedet som skakat klubben

Nu väljer IFK Kristianstads lagkapten Johan Jepson att prata ut om beskedet som skakar om klubben. 20-årige kantspelaren Emil Karlsson har tagit timeout – och lagt på locket. – Det är ingen spricka i laget.

SR - 19 dec 13 kl. 06:23

Svenska freds kritiska till Jas-affären

Svenska Freds och skiljedomsföreningen är kritiska till Jas-beskedet. Det blir de fattiga i Brasilien som får betala för arbetstillfällena i Linköping, säger ordförande Anna Ek..

Affärsvärlden - 16 dec 14 kl. 09:59

Elekta avvisar uppgifter om uppblåst redovisning

Medicinteknikbolaget Elektas redovisning anklagas i tisdagens utgåva av Dagens Nyheter för att vara uppblåst. I artikeln jämförmäklaren Aviate Global Elekta med Eniro som tvingades göra om sin redovisning. Att det skulle finnas fog för att Elekta skulle tvingas göra om sin redovisning avfärdas däremot bestämt från bolaget..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Ökat intresse för digitala vårdmöten

Intresset för digitala vårdmöten har ökat ordentligt under coronapandemin. Besöken hos de privata vårdgivarna har vissa månader nästan fördubblas..

SR - 1 timme sedan

Svårt för köande att bedöma hyresrätter

För den som står i bostadskö för en hyreslägenhet är det i dag svårt att veta exakt vad det är man tackar ja till då de flesta visningar av lägenheter i storstäderna har ställts in till följd av pandemin..

SR - 3 timmar sedan

Kalifornien stänger igen

I USA har delstaten Kaliforniens guvernör beslutat att återigen stänga alla restauranger, barer och köpcentrum, efter att smittspridningen av coronaviruset ökat den senaste tiden..

SR - 2 timmar sedan

Krav på munskydd utökas

England inför krav på att bära munskydd i butiker, meddelade premiärminister Boris Johnson under måndagskvällen..

SR - 8 timmar sedan

Frankrike höjer sjukvårdspersonalens löner

Frankrike har beslutat att höja lönerna för landets sjukvårdspersonal som jobbat under pandemin..

SR - 11 timmar sedan

EU skärper tonen mot Kina

EU:s utrikesministrar skärpte i dag tonen mot Kina efter införandet av den kritiserade säkerhetslagstiftningen i Hongkong. Några sanktioner är inte aktuellt, men EU kommer att vidta andra åtgärder, säger Sveriges utrikesminister Ann Linde..

SR - 12 timmar sedan

Analytiker: Med Duda fortsätter regeringens show

Att Andrzej Duda får behålla presidentposten är snarare en seger för den sittande regeringen, som nu kan fortsätta genomdriva sin politik, säger flera bedömare till Sveriges Radio..

SR - 12 timmar sedan

Olycka i Södra länken i Stockholm

Huvudtunneln avstängd från E4/E20 i riktning mot Nacka. Stängt från Årstalänken, det går att köra in från Åbyrondellen men då enbart öppet mot Huddingevägen. Prognos att tunneln kan öppna strax efter klockan 18..

SR - 12 timmar sedan

Här testas fallvänlig asfalt

I Lund pågår ett test med fallvänlig asfalt. Beläggningen innehåller förutom råolja och stenkross även gummi. Målet är att minska skadorna på gående och cyklister..

SR - 13 timmar sedan

Många kör för fort vid vägarbeten

Fyra av tio svenskar uppger att andra trafikanter kör för fort förbi vägarbeten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.