DN > Utrikes

Tuesday, 14 July, 05:38

DN - 30 jun 20 kl. 18:40

Kommission ska granska coronakrisen – leds av juristRegeringen har nu tillsatt en kommission som ska granska myndigheternas och politikernas hantering av coronakrisen.
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommissionska , granska, coronakrisen, ledsav , jurist
Sydsvenskan - 30 nov 11 kl. 00:05

"Låt kommission granska skolorna"

Det är en forskningsbaserad skola och statushöjning för lärarna som behövs, snarare än en omorganisering av Malmös skolor, skriver fem miljöpartister.
Moderaterna jub­lar (Aktuella frågor 19.11) över det socialdemokratiska förslaget om en översyn av hur skolan bäst organiseras i Malmö.

Nerikes Allehanda - 03 okt 13 kl. 05:03

Låt en kommission granska registrering av romer

Justitieminister Beatrice Ask verkar inte förstå allvaret i den registrering av romer som polisen har ägnat sig åt..

BT - 14 jan 14 kl. 14:37

Kommission ska granska svensk skola

Regeringen tillsätter en skolkommission med utländska experter som ska granska och analysera kvaliteten i svenska skolan. Kommissionen ska bestå av utländska forskare och experter och arbeta helt självständigt och oberoende under ledning av OECD. Det meddelade utbildningsminister Jan Björklund vid en presskonferens.

Trelleborgs Allehanda - 14 jan 14 kl. 12:10

Kommission ska granska svensk skola

Foto: Owe Nilsson/TT
Regeringen tillsätter en kommission med utländska experter som ska granska och analysera den svenska skolan. - En oberoende granskning som också kan säga obekväma sanningar, säger utbildningsminister Jan Björklund.
Kommissionen ska bestå av utländska forskare och experter och arbeta helt självständigt och oberoende under ledning av OECD, sade Björklund vid en presskonferens.

BT - 14 jan 14 kl. 11:34

Kommission ska granska svensk skola

Regeringen tillsätter en kommission med utländska experter som ska granska och analysera den svenska skolan. - En oberoende granskning som också kan säga obekväma sanningar, säger utbildningsminister Jan Björklund.Kommissionen ska bestå av utländska forskare och experter och arbeta helt självständigt och oberoende under ledning av OECD, sade Björklund vid en presskonferens.

YLE - 17 jul 14 kl. 19:15

Katainen börjar som EU-kommissionär

Jyrki Katainen inleder i morgon sin karriär som EU-kommissionär. Han börjar med ekonomifrågorna som han ärvde efter Olli Rehn, men då den nya kommissionen tillträder i november eller senare vill han arbeta med att förbättra Europas konkurrenskraft. Katainen eftersträvar inte längre någon av topposterna i EU-organen..

SN - 14 jan 14 kl. 11:16

Kommission ska granska skolan

Regeringen tillsätter en kommission med utländska experter som ska granska och analysera den svenska skolan. En oberoende granskning som också kan säga obekväma sanningar, säger utbildningsminister Jan Björklund..

Sydsvenskan - 14 jan 14 kl. 12:14

Kommission ska granska svensk skola

Regeringen tillsätter en kommission med utländska experter som ska granska kvaliteten i den svenska skolan. Arbetet ska ledas av OECD och ska kunna "säga obekväma sanningar", enligt utbildningsministern.(TT).

GöteborgsPosten - 14 jan 14 kl. 12:13

Kommission ska granska svensk skola

Regeringen tillsätter en kommission med utländska experter som ska granska och analysera den svenska skolan. -En oberoende granskning som också kan säga obekväma sanningar, säger utbildningsminister Jan Björklund..

UNT - 14 jan 14 kl. 13:15

Kommission ska granska svensk skola

Regeringen tillsätter en kommission med utländska experter som ska granska och analysera den svenska skolan.-En oberoende granskning som också kan säga obekväma sanningar, säger utbildningsminister Jan Björklund..

Fler nyheter från DN

DN - 6 timmar sedan

Kanadas premiärminister pudlar efter skandal

En välgörenhetsorganisation i Kanada betalade miljonbelopp i föreläsningsarvode till premiärminister Justin Trudeaus mamma, bror och fru..

DN - 7 timmar sedan

WHO: Ebolautbrottet i västra Kongo växer - 20 döda

Närmare 50 personer har konstaterats smittade av ebola i västra delen av Demokratiska republiken Kongo och 20 människor har avlidit av….

DN - 7 timmar sedan

Diabetessjuk NHL-spelare väntar med beskedet

Nu inleds träningslägren för NHL-lagen inför Stanley Cup-slutspelet som inleds om knappt tre veckor..

DN - 7 timmar sedan

Ännu ett maratonlopp ställer in

Chicago Marathon ställer in årets lopp. Det beslutade den amerikanska storstaden under måndagen..

DN - 7 timmar sedan

En kvarts miljon smittas – varje dag

Coronapandemin har den senaste tiden tagit ny fart, och antalet smittade per dag har mer än fördubblats sedan i början av juni..

DN - 7 timmar sedan

Panikstopp för alkohol väcker frågor om dödlig vardag i Sydafrika

Sydafrika är just nu ett av de länder som drabbats hårdast av coronaviruset. Men de totala dödstalen är fortfarande låga - vilket väcker….

DN - 8 timmar sedan

Dockorna, del 24 av 57

Hon springer ner till vattnet vid Tanto strandbad och vänder. Tittar på några änder som lojt simmar utmed strandkanten och snappar efter….

DN - 8 timmar sedan

Oavgjort i allsvenska stormötet – nära sen vändning

Malmö FF och IFK Norrköping spelade 1–1 i stormötet i herrarnas fotbollsallsvenska..

DN - 11 timmar sedan

Tre röster om polska valet

Vad är din reaktion på Andrzej Dudas valseger?.

DN - 12 timmar sedan

Europadomstolen prövar svenskt cannabisbeslut

2017 slog Högsta domstolen fast att det inte är tillåtet att odla cannabis av medicinska skäl när Andreas Thörn dömdes för ringa….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.