Expressen > Nyheter

Saturday, 11 July, 23:43

Expressen - 30 jun 20 kl. 18:16

Pedofilen Lo: Skäms inte för sexfantasier om barnPedofilen ”Lo” berättar om sin sexuella dragning till barn i P1:s ”Kropp och Själ”.Hon säger att hon aldrig förgripit sig på ett barn, utan får utlopp för sina fantasier genom att rita bilder som hon onanerar till.– Jag ska inte skämmas för det. Jag har försökt att inte tänka på barn när jag onanerar, men det blir bara frustrerande, säger hon..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lo, P1, Kropp, Själ

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PedofilenLo , Skämsinte för , sexfantasierom , barn
YLE - 14 nov 14 kl. 17:50

"Pedofilen är den största skräcken"

I samarbete med rikssvenska Institutet och Markus Öhrn har Nya Rampen nu kommit till den avslutande delen i sin trilogi om kärnfamiljen. Bis Zum Tod heter pjäsen, som betecknas som en satanisk black metal-opera om en familjs undergång. De två tidigare föreställningarna, Conte d´Amour och We love Africa, Africa loves us, har kretsat kring just familj och kärlek, men framförallt kring patriarkaliska maktstrukturer, våld, porr och incest.

Uppsalanyheter.se - 28 nov 17 kl. 23:13

Straffskalan räckte inte till för pedofilen - skärpt straff i hovrätten till 14 års fängelse

Uppsala Tingsrätt utdömde 12 års fängelse trots att maxstraffet för pedofilens brott enligt lagboken är 10 år, pedofilen överklagade till hovrätten som nu har skärpt straffet till 14 år.Uppsala Tingsrätt utdömde 12 års fängelse trots att maxstraffet för pedofilens brott enligt lagboken är 10 år, pedofilen överklagade till hovrätten som nu har skärpt straffet till 14 år.   Den 41-årige mannen dömdes av Uppsala Tingsrätt till 12 års fängelse för en rad sexbrott mot två flickor - sammanlagt dömdes mannen för grov våldtäkt vid 39 tillfällen, grovt sexuellt övergrepp mot barn, övergrepp mot barn, övergrepp i rättssak, sexuellt ofredande och barnpornografibrott.

SmålandsPosten - 18 nov 14 kl. 06:19

Pedofilen är inte psykiskt sjuk

Pedofilen hade 13 200 bilder och över 1 000 filmer när polisen slog till. Barnporrsamlingen byggdes upp direkt efter att han avtjänat straff på sammanlagt sju års fängelse.
Men mannen är inte psykiskt sjuk – det har läkare nu konstaterat.

GöteborgsPosten - 17 sep 13 kl. 09:58

Misstänkte pedofilen åtalas

Under tisdagsförmiddagen åtalades den misstänkte 45-årige västsvenske pedofilen. Han kommer att ställas inför rätta anklagad för 25 misstänkta sexbrott mot barn, där våldtäkt mot en 15-åring är det grövsta..

GöteborgsPosten - 17 sep 13 kl. 09:58

Misstänkte pedofilen åtalas

Under tisdagsförmiddagen åtalades den misstänkte 45-årige västsvenske pedofilen. Han kommer att ställas inför rätta anklagad för 25 misstänkta sexbrott mot barn, där våldtäkt mot en 14-åring är det grövsta..

Expressen - 07 mar 14 kl. 21:36

Polisen spanar efter misstänkta pedofilen

Här spanar polisen på den misstänkta pedofilen. Mannen ska vid fem tillfällen ha försökt locka med sig barn genom att erbjuda dem pengar. Polisen på Östjylland varnar nu allmänheten i Randers för honom..

Expressen - 07 nov 14 kl. 00:02

Läkare: Låt pedofilen få vistas själv på stan

Pedofilen är dömd för flera grova våldtäkter av barn och har under vårtiden fortsatt titta på barnporr. Ändå ville läkaren att mannen skulle få vistas själv i Växjö "för att utveckla sina friska sidor". – Det vore förödande, anser åklagaren som får medhåll av en domstol..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Sadistiske pedofilen begick nya brott när han var på rymmen

Den sadistiske pedofilen som rymt från rättpsyk i Sundsvall ska ha begått nya brott efter rymningen, uppger Svt. Nyheter24 kunde under torsdagen avslöja att den 49-åriga mannen som tidigare dömts för sexövergrepp på barn gripits i Turkiet. LÄS MER: Sadistisk pedofil gripen efter veckor på rymmen från rättpsyk – Ärendet behandlades med hög prioritet i bägge länderna på grund av att mannen bedömdes som samhällsfarlig.

Expressen - 29 jan 19 kl. 19:00

Pedofilen Sophie, 18, är dömd för 16 sexualbrott

Sophie Elms offer var två och tre år gamla.Nu döms den 18-åriga pedofilen för sexualbrotten mot småbarnen.– Under tiden hon genomförde dessa hemska brott studerade hon barnvård med en långsiktig plan att jobba med väldigt unga barn, säger polisen Simon Childe till Mirror..

PI - 02 mar 11 kl. 23:47

Dansk pedofil dömdes för 39 fall av sexualbrott mot barn

PEDOFILDOM Den danska pedofilen som bor i Skåne utgav sig för att vara tonårspojke, skådespelare i filmen Arn samt av kunglig börd i sin jakt på unga flickor. Han har haft kontakt med 300 och 400 flickor där den yngsta varit nio år gammal. Nu har han dömts för sexuella övergrepp mot flickorna i åldrarna 9-14 år gamla, totalt 30 barn.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Prinsessan Madeleine och andra svenskar är fångade i Florida

Florida är en av de värst drabbade delstaterna i USA och smittan ökar explosionsartat.Varje dag rapporteras 10 000 nya coronafall och därför är prinsessan Madeleine och Einar Thodal-Ness fångade i sina hem.– Min familj är i Sverige men jag blev kvar här, säger Einar.

Expressen - 1 timme sedan

Många känner sig ensamma på hemmakontoret

Många arbetar hemifrån på grund av coronautbrottet.Över hälften tycker att det är jobbigt med ensamheten, enligt en undersökning från DN/Ipsos.– Att ofrivilligt vara ensam är aldrig positivt, säger psykologprofessorn Karin Brocki  till DN..

Expressen - 1 timme sedan

Larm om villabrand

SOS Alarm larmades på lördagskvällen om en brand i en villa i närheten av Anderslöv. .

Expressen - 1 timme sedan

Kommunikationssystemet har fått kritik – nu byts det ut

Kommunikationssystemet Rakel, som bland annat räddningstjänst, polis och sjukvård använder sig av i Sverige, ska bytas ut. Detta efter hård kritik mot systemet, rapporterar SVT..

Expressen - 2 timmar sedan

Man föll från balkong på lyxhotell – två dog

Den brittiske mannen föll från sjunde våningen på lyxhotellet i Marbella.Mannen landade på en spansk man som avnjöt en sen drink – båda dog.– Vi utreder händelsen, säger den lokala polisen till Daily Mail..

Expressen - 2 timmar sedan

Donald Trump bekräftar hemlig cyberattack mot Ryssland 2018

Donald Trump, erkänner att han gav order om en hemlig cyberattack mot Ryssland 2018, i en intervju med Washington Post.Måltavlan var trollfabriken Internet Research Agency, som uppges vara kontrollerad av en oligark i Vladimir Putins inre krets..

Expressen - 2 timmar sedan

Lova och Johan byggde sin egen husbil till semestern

Lova Brodin och Johan Kristensson, som vanligtvis bor i centrala Malmö, har under våren haft ett ovanligt byggprojekt ihop. De har nämligen byggt sitt eget semesterboende i en gammal glasmästarbil, vilket SVT Nyheter Skåne var först med att skriva om.  På onsdag går premiärfärden.

Expressen - 3 timmar sedan

Flera barnmorskor slutar – förlossningssalar stängs

Kvinnokliniken i Växjö har stängt två av sina sex förlossningssalar under veckan.Anledningen: hyrbarnmorskor hoppade av sina uppdrag.– Det ställer till problem, säger Jennie Sjöman tillförordnad verksamhetschef för kvinnokliniken till Smålandsposten..

Expressen - 3 timmar sedan

Trump kritiserar Fauci efter nytt smittorekord

WASHINGTON DC. Antalet nya coronafall på ett dygn i USA har uppmätts till ännu en rekordnivå. Samtidigt kritiserar president Trump landets ledande hälsoexpert i en ny intervju.

Expressen - 3 timmar sedan

Mamman: Han bad mig ha sex med mina vårdtagare

En mamma i 25-årsåldern står åtalad misstänkt för att ha våldtagit sina egna två barn. Hennes pojkvän misstänks ha anstiftat de grova brotten.Kvinnan, som jobbade inom äldreomsorgen, misstänks också för kränkande fotografering av äldre personer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.