DI > Ekonomi

Friday, 10 July, 21:32

DI - 30 jun 20 kl. 17:08

Euron försvagas något mot dollarnEuropeiska statspappersräntor handlades relativt stabilt på tisdagen jämfört med måndagens svenska stängning..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Euron, försvagasnågot mot , dollarn
Cornucopia - 27 maj 19 kl. 10:33

Valutarörelser efter EU-parlamentsvalet - euron försvagas

Det är små valutarörelser efter EU-parlamentsvalet, men euron försvagades mot dollarn. Brittiska pundet stärk mot euron, och svenska kronan något försvagad.
Silvertacka från gamla Malmö Ädelmetall.

E24 - 06 jul 15 kl. 06:16

Euron försvagas efter grekisk folkomröstning

Euron försvagas runt 1 procent mot dollarn i den tidiga asiatiska handeln, efter att nej-sidan ser ut att gå mot en storseger i den grekiska folkomröstningen..

DI - 23 nov 18 kl. 10:46

Euron försvagas efter svaga PMI-siffror, europeiska räntor sjunker

Euron försvagas mot dollarn efter några svaga tyska indikationer på fredagsförmiddagen. Europeiska statspappersräntor sjunker samtidigt, men förhållandevis måttligt. Mer definitiva data över tysk BNP under tredje kvartalet bekräftade det preliminära utfallet på -0,2 procent jämfört med andra kvartalet..

DI - 31 okt 13 kl. 11:38

Räntor och valutor: Euron försvagas

Europeiska statspappersräntor vänder ner och euron försvagas på torsdagsförmiddagen efter statistik som visar att arbetslösheten euroområdet var betydligt högre än väntat i september, samtidigt som inflationen var klart lägre än väntat i oktober, enligt preliminärdata..

DI - 07 aug 14 kl. 11:28

Räntor & valutor: Euron försvagas

Europeiska statspappersräntor vänder svagt upp i förmiddagens handel på torsdagen, efter ett inledande nedställ. Euron försvagas samtidigt något i spåren på nya svaga tyska signaler, efter att ha återhämtat sig något under natten..

DI - 11 aug 14 kl. 11:38

Räntor och valutor: Euron försvagas

De europeiska marknadsräntorna drar upp på måndagsförmiddagen medan euron försvagas. Lättade spänningar på den geopolitiska fronten har bidragit till en något bättre riskaptit och viss börsuppgång kan skönjas..

DI - 01 jul 15 kl. 10:57

Räntor och valutor: Euron försvagas

Euron försvagas mot andra valutor i den europeiska förmiddagshandeln på onsdagen, ett knappt halvdygn efter att Grekland ställts i en situation utan ett giltigt stödprogram samtidigt som IMF har deklarerat att landet är "in arrears" – det vill säga i princip i default. Kronofogden har dock ännu inte setts knacka på Atens stadsport..

DI - 08 mar 11 kl. 09:21

Räntor och valutor: Euron tappar mot dollarn

Europeiska marknadsräntor stiger något i tisdagens inledande handel efter att ha sjunkit något efter den svenska marknadens stängning på måndagen. Euron försvagas mot dollarn, som i sin tur stärks något mot japanska yen på morgonen..

DI - 23 jun 11 kl. 12:18

Räntor och valutor: Euron tappar mot dollarn

Euron försvagades mot dollarn och europeiska marknadsräntor sjönk på torsdagsförmiddagen. Ett flertal faktorer samverkade till rörelsen, som riskaversion relaterat till Grekland i samband med EU-toppmötet, svaga europeiska konjunkturindikatorer, en varning från ECB-chefen om risker i det finansiella systemet samt indikationer från Fed på onsdagskvällen om att ribban för nya stimulansåtgärder ligger högt..

DI - 29 aug 11 kl. 16:29

Räntor och valutor: Euron stärks mot dollarn

Globala statspappersräntor steg och euron stärktes mot dollarn, i skuggan av stigande aktiemarknader på måndagen när investerare sökte sig tillbaka till placeringar med möjlighet till bättre avkastning..

DI - 01 mar 12 kl. 16:41

Räntor och valutor: Euron tappar mot dollarn

Spreadarna i euroområdet minskade på torsdagen, samtidigt som Europabörserna vände till plus och euron tappade mot dollarn..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Di:s analytiker: ”Bäddat för börsdramatik”

Riskaptiten har velat i veckan inför att rapportfloden bryter ut nästa vecka. Di:s Agnetha Jönsson och Felicia Åkerman diskuterar riskerna….

DI - 30 minuter sedan

Tesla-konkurrenten tar in ytterligare i kapital

Elbilstillverkaren Rivian tar in ytterligare 2,5 miljarder dollar i kapital. Tesla-konkurrenten har sedan tidigare e-handelsjätten Amazon….

DI - 1 timme sedan

Nya restriktioner i Serbien efter protester

Efter flera dagar med demonstrationer runt om i Serbien har myndigheterna förbjudit samlingar med över tio personer i huvudstaden Belgrad..

DI - 1 timme sedan

Bulgarien och Kroatien tar stort steg mot euron

BRYSSEL (Nyhetsbyrån Direkt) Bulgarien och Kroatien tog på fredagen ett stort steg mot att bli medlem i euron genom att ansluta sina….

DI - 1 timme sedan

Wall Street stiger efter avvaktande inledning – Netflix lyfter

Wall Street handlas upp efter en öppning kring nollan. Positiva besked om läkemedlet remidivisir effektivitet för behandling av….

DI - 1 timme sedan

Bambuser ingår avtal med amerikanskt e-handelsbolag

Livevideobolaget Bambuser har ingått ett avtal med den amerikanska e-handelsplattformen Moda Operandi..

DI - 1 timme sedan

Så trollade Falcon Funds bort halv miljard via elbolag i Strängnäs

Ett konkursmässigt elhandelsbolag i Strängnäs lett av en B-kändis var centralt för att trolla bort över en halv miljard i Falcon Funds..

DI - 2 timmar sedan

Ett av Europas viktigaste partier på väg tillbaka

Det står och väger inför söndagens viktiga presidentval i Polen. Det är helt jämnt mellan kandidaterna i den andra valomgången och det går….

DI - 2 timmar sedan

Gömd Stureplanskrog imponerar med sting både i glas och på tallrik

Partystämningen sätter sin prägel på atmosfär och meny på restaurang Supper. Drinkarna må stå i fokus på denna Stureplanskrog – men det är….

DI - 2 timmar sedan

Trump: Relationen med Kina ”svårt skadad” – nytt handelsavtal inte prio

USA:s president Donald Trump säger att han inte tänker på ett nytt handelsavtal med Kina i dagsläget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.