Aftonbladet > Opinion

Monday, 13 July, 23:10

Aftonbladet - 30 jun 20 kl. 16:11

Hur lite är en äldre människas liv värt?
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hur liteär en , äldre, människas, liv, värt
BT - 27 aug 14 kl. 08:40

En människas liv eller 3600 kronor?

Är det rätt att en människas liv inte är värt mer? Våra utsatta svenskar har rätt till akut sjukvård i vårt välfärdssystem. Likaså flyktingar, asylsökande, papperslösa – ja, till och med gömda.

Dagen - 04 nov 19 kl. 15:22

På "älskade pensionärer" presenterar Hanna glimtar ur äldre människors liv

Hanna Petersson ville visa att pensionärer inte är den homogena grupp som de ofta framställs som. Därför drog hon igång projekt ”Älskade pensionärer” med glimtar ur människors liv. I början av förra året gick Hanna Petersson sin sista termin på Socialhögskolan och hade inriktat sig på socialt arbete bland äldre..

Dagen - 04 nov 19 kl. 15:22

På "älskade pensionärer" presenterar Hanna glimtar ur äldre människors liv

Hanna Petersson ville visa att pensionärer inte är den homogena grupp som de ofta framställs som. Därför drog hon igång projekt ”Älskade pensionärer” med glimtar ur människors liv. I början av förra året gick Hanna Petersson sin sista termin på Socialhögskolan och hade inriktat sig på socialt arbete bland äldre..

Expressen - 16 apr 18 kl. 05:00

Äldre tar sina liv i ohälsans Sverige

Nollvisionen är ett rent misslyckande: Bakom statistiken om självmord döljer sig ett stort och tabubelagt folkhälsoproblem som politikerna inte lyckats lösa. De äldre är särskilt utsatta, skriver Jöran Rubensson, tidigare ordförande i SPRF..

Expressen - 04 okt 18 kl. 16:24

Nya siffror: 312 000 äldre riskerar ett liv i fattigdom

Var sjätte pensionär, eller 312 000 äldre svenskar, ligger under gränsen för fattigdomsrisk.Det visar nya siffror som Dina Pengar tagit del av.– Om inte politikerna tar detta på allvar kommer vi att få ett pensionärsparti redan nästa år, säger Eva Eriksson, förbundsordförande för SPF Seniorerna..

YLE - 07 sep 17 kl. 16:23

Edith Piafs liv blir musikdrama på ÅST i höst

Sångerskan Edith Piafs liv blir pjäs i Åbo i höst, då Åbo Svenska Teater sätter upp musikdramat Piaf – jag ångrar ingenting. Ett fyrtiotal föreställningar ges av pjäsen, som har premiär 14 september. Teaterchef Jukka Aaltonen, som också har regisserat uppsättningen, berättar att det blir en historia med dramatiska vändningar och en huvudperson som får leva med konsekvenserna av att ha blivit en stjärna.

YLE - 15 sep 17 kl. 12:04

Fyra sagor får liv på Wasa Teater i höst

På lördag är det premiär för höstens sagostunder på Wasa Teater. Fyra populära barnsagor får liv på Vasallens scen i höst. - Under höstens sagostunder bjuder vi på en fartfylld fantasilek.

Kristianstadsbladet - 12 nov 16 kl. 03:00

Äldre oroas över farliga fartlekar

Buskörning där bilar kör parallellt i hög fart på Kyrkvägen genom Näsum oroar invånare i byn. "De kan få en annan människas liv på sitt samvete.".

YLE - 15 jan 19 kl. 05:14

”Hangötidningen är lite som en människas liv; grå och trist men ibland toppögonblick. Den passar bra oss Hangöbor och vårt levnadssätt”

Prenumerationspriset på den tvåspråkiga och ultralokala Hangötidningen steg med över hälften vid årsskiftet. Chockhöjningen har lett till att Hangöbor säger upp sin lokaltidning..

Sydsvenskan - 03 nov 16 kl. 11:00

Festbåten Prins Bernhard får liv igen – satsar på äldre målgrupp

Festbåten Prins Bernhard vid Skeppsbron i Malmö får liv igen. Nu tar krögaren Naser Foulad över verksamheten och vill satsa på en lite äldre målgrupp än tidigare..

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 23 timmar sedan

Rika kommuner borde skämmas

Aftonbladet - Igår: 16:00

Rösterna från byn når inte Stockholm

Aftonbladet - I förrgår: 19:45

Vilgot:

Aftonbladet - I förrgår: 00:00

Morgan Johansson verkar ha gett upp

Aftonbladet - 10 jul 20 kl. 19:45

Stockholmarna behöver paus från Svenonius

Aftonbladet - 10 jul 20 kl. 16:00

Glöm inte mössa och vantar!

Aftonbladet - 10 jul 20 kl. 00:00

Nu kan chaufförerna äntligen få andas ut

Aftonbladet - 09 jul 20 kl. 16:00

Det är dags att skriva av studielånen

Aftonbladet - 09 jul 20 kl. 00:00

Stockholm är en pinsam snyltare

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.